Расизм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем natkanetka, 26 лют 2008.

1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Поставимо себе вище від Бога і будемо сортувати людей, яких він "помилково" створив рівними - білих, чорних-загорілих, і тих косооких, що десятками тисяч років очі від піску мружили...

Коли посортуємо, то почнемо виділяти сорт сортів! За формою черепа, носів і так далі. Жидву, ляхів, москалів - поза чергою.

Після сортування - відбраковка... В яму, чи в піч.
    ======================================

Чи ви подуріли!?

Має бути один єдиний критерій - погана людина чи хороша людина! Чи виконує закони України, чи порушує.

• Подобається Подобається x 8
  2. Templar

Templar Дуже важлива персона

Можливо Ви і праві, але скільки людей стільки думок

3. nikolas

nikolas Well-Known Member

Так,але в основному вихідці з країн Африки та Азії є потенційними порушниками.Вони не дуже хотять адаптовуватись і живуть по своїх законах,в своїй общині,а часто закони просто ігнорують.Та й просто своїм перебуванням(нелегальним) вони вже порушують закон,але є кому прикривати.Цікаво,якби синка або дочку якогось чиновника,підрізали або згвалтували якісь чор...і,брали би вони далі хабарі від їх "соплеменников"?

• Подобається Подобається x 1
  4. victorys

victorys позитивчик :)

• Подобається Подобається x 3
  5. Templar

Templar Дуже важлива персона

А чому моя держава має про них піклуватись?
    А про своїх громадян забути? Шо фиГнЯ?

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Дуже цікаве твердження. Особливо, коли замінити слова "вихідці із країн Азії і Африки" на слова "вихідці з України". Спробуємо? Ось що вийде:

Правда, дуже неприємно? Що на це відповісте? Як в анекдоті?
    - Побігли он тих наздоженемо та поб"ємо!
    - Побігли!..Стій... А якщо ВОНИ нас поб"ють!!?
    - А НАС за що???

Будь-яка держава хоче закрити кордони від потенційних правопорушників з іншої країни. Як тільки різниця в соціальному розвиткові та рівні злочинності зникає - зникає потреба, наприклад, у візах. І навіть у кордонах між країнами. Але заходи держави не мають нічого спільного з расовою ненавистю. Ця ненависть - вияв низького рівня розвитку інтелекту та культури людини, а прояви цієї ненависті - караються як правосуддям, так і Богом, який не створював людей різних сортів.
    А колір шкіри, очі тощо - це вже результат довгої еволюції, проживання в абсолютно різних природних умовах. Але Божий початок живе в кожній людині від народження, порівну у кожній.

Останнє редагування: 10 тра 2010
  7. victorys

То чому проявляєте ненависть до НИХ, а не до держави, яка про вас не піклується? Чи просто крайніх знайшли?

• Подобається Подобається x 5
  8. А чому Україна підписала закон, за яким має утримувати мігрантів, які хотіли проникнути до країн ЄС через її територію? Чому їх рідні держави за це не відповідають? Хіба це не принизливо для країни? І справа тут не в расизмі.

9. victorys

До кого це питання до мене, чи до України, яка підписала вищезгаданий закон?
    глянула на тему гілки :scratch_one-s_head:

10. nata-k

nata-k Well-Known Member

Напевно, там ідеться про тимчасове піклування, все ж таки. Я думаю, що це певна політична демонстрація. Україна знаходиться на межі з ЄС, і тим законом ніби хоче продемонструвати, що ми надійна і цивілізована межа :).
    У будь якій країні є закони, які передбачають допомогу певним типам мігрантів.

• Подобається Подобається x 2
  11. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

А нікому в голову не приходило що в інших країнах про українців пишуть так само?

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це не зовсім так. Вірніше - зовсім не так.
    По-перше - якщо незаконні мігранти вже проникли на територію України, а потім, через український кордон - намагалися проникнути в ЄС, але були затримані на їх кордоні - то причому тут ЄС? Тут пряма вина України, а не ЄС. Чому пропустила? Чому не облаштовує власний кордон? Що тут принизливого!?

По-друге - якщо Україна пропустила незаконного мігранта через свій кордон, а їй його "повернули" з кордону ЄС- то саме Україна зобов"язана його як мінімум депортувати. Бо ЄС його не пустив. Для того, щоб депортувати, треба здійснити певну дипломатичну процедуру, в залежності від обставин. Процедура може містити й відшкодування за утримання незаконного мігранта в таборі для переміщених тощо, якщо підписані відповідні міждержавні документи. А до того - Україна зобов"язана піклуватися про мігранта. Бо він - людина.

Останнє редагування: 12 тра 2010
  13. victorys

Хотілося б додати, що у багатьох країнах світу працює велика кількість мігрантів з України. Багато з них знаходяться там нелегально, на приклад на просрочених візах, сидять вони там до упору, так як при першому ж виїзді отримають депортацію..І чомусь інші країни не фукають на наших заробітчан, не мішають їх з болотом, не посилають назад в "чорножопію", і якось не чується в новинах, щоб наших українців десь били за кордоном за те що вони "білі". (Можливо і трапляються окремі випадки, але я говорю загалом.)
    Прикро те, що чужого під лісом пильнуємо, а свого під носом не бачимо...

14. В цих країнах великий відсоток мігрантів, тому до них більше звикли. І нащо фукати на того, хто є фактично безправним і кому можна платити менше? Це не логічно. Я не чула про випадки, щоб українці за кордоном масово займалися торгівлею наркотиками чи іншими подібними речами - інакше їх би не любили ще й як. Зрозумійте, не люблять завжди за щось, а не просто так. Наприклад, багато українців не любить циган за те, що вони не хочуть працювати, крадуть, жебракують і т. п. Звичайно, не всі цигани такі, але склався певний стереотип про цей народ. Так само і з іншими народами в інших країнах: арабами у Франції, неграми в Америці...

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Та негри, може, й хотіли б працювати... Бо негрів ніхто на стройку не бере. Він же на наших не схожий... Одне паліво з ним... :)))
    От він і іде наркотики продавати... Що йому залишається?

16. Що, дійсно багато було таких випадків?

А якщо українець не зможе знайти роботу і піде продавати наркотики, ви теж про нього з такою жалістю напишете?

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Щось я ніц не розумію з останніх повідомлень...

А от стосовно циганів...

Я дуже довго розпиналась у власному антирасизмі, поки не потрапила в расистичне середовище.

Так, чехів відносно циганів - власних співвітчизників, можна назвати расистами.

Я, коли тільки переїхала, дуже дивувалась з такого відношення. Поки не відчула наглість цього народу на власній шкірі.

Так, я люблю усі народи і нації різних кольорів шкіри, поки вони не порушують моїх прав на спокійне життя. І дивно, що порушувачі спокою тут всі подібні на бразильців...

18. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

а Луценко не в рахунок? :))) Ну може не за те що білий, а за те що пив біленьку, але таки накОпали німаки. Нє?

ой, фукають. Ще як фукають. А що витворяли на мадярському або німецькому кордоні до вступу Польщі в ЄС, взагалі жах

19. Gron

Gron тафгай

Я народився в Одесі на Молдованкє, де великі подвірря та загальні галереї, тобто всі жили незапираючі двері однією сім"єю.
    Це я до того. що пів двора були цигани, а сусідній- цілком.
    Бачив і їх повсякденне життя, і весілля, та навіть вбивство нареченной, потім чув про те, що було з вбивцею.
    Жити з ними можна, хоча закони їх народу треба знати та розуміти, пускають до себе не всіх.
    Зараз, завдяки знанню(трохи) мови, та законів, не проблема знайти спільну мову з циганами в жодному куточку Європи, що в Сербії, що в Італії, впевнен що і в Чехії знайшов би.
    Але не всім так пощастило, нє?

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

В Києві більшість чорношкірих мігрантів легально працюють або займаються бізнесом.

Якщо українець чи хто завгодно інший не зможе знайти роботу і піде продавати наркотики, я не напишу з жалістю, бо він переступив через закон і совість. І колір шкіри українця, чи громадянина України африканського, азійського чи арабського походження мені буде байдужий.

---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

Я не бачу приводу для посмішок. Те, що він вважав за потрібне пояснити - він пояснив. Вам відомо. що він розповів? Мені того достатньо. Німці не спростували. Хоча могли б, якби він щось розповів "не те".

---------- Додано в 21:54 ---------- Попередній допис був написаний в 21:51 ----------

Невже не зрозуміло, що коли вам мало платять, а в країну їдуть тисячі іммігрантів і готові працювати нелегально, більше, ніж ви, за втричі менші гроші, це вас дратуватиме?

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ----------

Проблема циган - дійсно проблема, по всій Європі. Думаю, що коріння проблеми - у невиконанні законів і потуранні цьому. Якби злочинних "баронів" взяла "в оборот" поліція, податкова, тощо - проблема потихеньку зникла б. Скільки ми не говорили про "кочівні традиції". На то потрібна політична воля...

а де твій аватар? :)