Англійською, але хто розуміє, то суперова штука! Christopher Titus "I Apologize" http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=31892699
Я не расистка, бо вважаю, що усі люди народжуються рівними і ніхто не є кращим від іншого. Але вважаю за краще любити їх на відстані (як родичів) . А ще важливо, з якою метою вони (люди з інших рас, культур чи релігій) приїжджають на мою землю - якщо зробити щось добре, допомогти, або навчитись чогось, а потім своїм допомогти - то супер, прошу приїжджати! Але якщо приїздять барахлом неякісним торгувати, наркотою чи воду мутити - то вже вибачайте, треба гнати таких відразу. І тут справа не з расизмі, а в здоровому глузді
Але ліпше най сидять собі дома,бо якраз робити вони не дуже.Та нажаль у нас дуже лояльне законодавство,тай кишені чиновників мають безмежний об"єм.
По-перше, вони самі винні, що їх пускають. А по-друге, щось я не чула, що українці Хоча я теж не прихильник заробітчанства. Так всі порозбігаються. Треба людей чимось назад манити, або ті країни мають контролювати приїзд заробітчан.
До чого? Чужі приїздять до нас заробляти, то гнати їх, а свої їдуть закордон, то там їм мають умови створювати? Кожен викручується, як може - хтось тут, інші - там. Якщо йдеться про расизм, то постановка питання не в заробітчанах, а в кольорі шкіри. Тим би і обмежились в дискусії.
Щось я не зрозуміла. Так вони пускають чи не пускають? А чому ми повинні приймати мігрантів на роботу, якщо у нас повно своїх безробітних? Де логіка?
В том, что свои на эти работы не идут из-за малых денег, а мигранты идут и выполняют работу за деньги меньшие, чем просят за эту работу свои.
Неужто на базаре торговцы шмотками так мало зарабатывают? Почему у нас именно в этом месте много мигрантов?
всьо би було харашо з тим расизмом і нацизмом, але проблема в тому що наприклад у нас в Україні не можна виділити якийсь один антропологічний тип, таке можна було зробити хіба що в рамках якихось древлян чи сіверян, які досить тривалий час жили на одній території, не перемішувались з іншими і мали дійсно якусь автентичну генетику, але зараз це все давно перемішалося, плюс ше на південних землях всякі скіфи, сармати та інші носаті товарищі, або вот гуцулів візьмем - особисто я затрудняюсь назвати їх арійцями. Карочє гібле дєло в наш час та селекція. Доречі є така тенденція - чим більше загнана нація, тим більше в ній градус нацизму, наприклад є в африці таке племя готтентоти, на рівні десь так ранніх неандертальців, то їхня само назва переводиться як "справжні люди", а ми з вами як бачите і не люди ніякі це з тої ж опери що жарти над "тупими" американцями
На тих муд@ків чорних "...." іде 37 грн. на день, ну то на тих кого утримує держава! НармальНО? А можна бідних нагодувати! Буду расистом поки вони в свою чорножопію не поїдуть! Ну Батісту і Годвіна можна помилувати.. А хоча, ні, всіх їх туда ---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:08 ---------- А то шо з України відстійник зробили, я їх суЧенишам не пробачу!