Расизм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем natkanetka, 26 лют 2008.

1. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Расизм

Львів потрапив до «чорного списку» міст-осередків расизму і ксенофобії

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ну і шо?

• Подобається Подобається x 8
  3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:):):)

• Подобається Подобається x 1
  4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

5. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

• Подобається Подобається x 9
  6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

7. majolika

majolika Well-Known Member

Я не расистка, бо вважаю, що усі люди народжуються рівними і ніхто не є кращим від іншого. Але вважаю за краще любити їх на відстані (як родичів) :mocking:.

А ще важливо, з якою метою вони (люди з інших рас, культур чи релігій) приїжджають на мою землю - якщо зробити щось добре, допомогти, або навчитись чогось, а потім своїм допомогти - то супер, прошу приїжджати! Але якщо приїздять барахлом неякісним торгувати, наркотою чи воду мутити - то вже вибачайте, треба гнати таких відразу. І тут справа не з расизмі, а в здоровому глузді :)

• Подобається Подобається x 2
  8. nikolas

nikolas Well-Known Member

Але ліпше най сидять собі дома,бо якраз робити вони не дуже.Та нажаль у нас дуже лояльне законодавство,тай кишені чиновників мають безмежний об"єм.

9. Зануда

Зануда така зануда

А ви, може, думаєте, що українськими заробітчанами дуже тішаться закордоном?

• Подобається Подобається x 3
  10. nikolas

nikolas Well-Known Member

Мова не про наших заробітчан,до чого ваше запитання?

11. По-перше, вони самі винні, що їх пускають.

А по-друге, щось я не чула, що українці
    Хоча я теж не прихильник заробітчанства. Так всі порозбігаються. Треба людей чимось назад манити, або ті країни мають контролювати приїзд заробітчан.

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Що і робиться успішно.

Тільки вони це для себе роблять, не для нас.

13. Зануда

Зануда така зануда

:) До чого? Чужі приїздять до нас заробляти, то гнати їх, а свої їдуть закордон, то там їм мають умови створювати?
    Кожен викручується, як може - хтось тут, інші - там.
    Якщо йдеться про расизм, то постановка питання не в заробітчанах, а в кольорі шкіри. Тим би і обмежились в дискусії.

14. Щось я не зрозуміла. Так вони пускають чи не пускають?

А чому ми повинні приймати мігрантів на роботу, якщо у нас повно своїх безробітних? Де логіка?

15. Полковник

Полковник миється в бані

В том, что свои на эти работы не идут из-за малых денег, а мигранты идут и выполняют работу за деньги меньшие, чем просят за эту работу свои.

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не пускають, звичайно.

Тільки з расизмом це нічого спільного не має.

17. Неужто на базаре торговцы шмотками так мало зарабатывают? Почему у нас именно в этом месте много мигрантов?

18. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

всьо би було харашо з тим расизмом і нацизмом, але проблема в тому що наприклад у нас в Україні не можна виділити якийсь один антропологічний тип, таке можна було зробити хіба що в рамках якихось древлян чи сіверян, які досить тривалий час жили на одній території, не перемішувались з іншими і мали дійсно якусь автентичну генетику, але зараз це все давно перемішалося, плюс ше на південних землях всякі скіфи, сармати та інші носаті товарищі, або вот гуцулів візьмем - особисто я затрудняюсь назвати їх арійцями. Карочє гібле дєло в наш час та селекція.

Доречі є така тенденція - чим більше загнана нація, тим більше в ній градус нацизму, наприклад є в африці таке племя готтентоти, на рівні десь так ранніх неандертальців, то їхня само назва переводиться як "справжні люди", а ми з вами як бачите і не люди ніякі :) це з тої ж опери що жарти над "тупими" американцями

Останнє редагування: 6 тра 2010
    • Подобається Подобається x 3
  19. Templar

Templar Дуже важлива персона

На тих муд@ків чорних "...." іде 37 грн. на день, ну то на тих кого утримує держава!
    НармальНО? А можна бідних нагодувати!

Буду расистом поки вони в свою чорножопію не поїдуть!
    Ну Батісту і Годвіна можна помилувати..
    А хоча, ні, всіх їх туда

---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:08 ----------

А то шо з України відстійник зробили, я їх суЧенишам не пробачу!

Останнє редагування: 9 тра 2010
а де твій аватар? :)