Расизм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем natkanetka, 26 лют 2008.

1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Відповідь: Расизм

Ви знаєте я повністю з Вами згоден.Якщо вже так сталося то судити їх за це не треба,але оскільки,з часом з цього виникає багато проблем то краще добре десять раз подумати ніж зробити цей крок у житті.І думати в цьому випадку треба не так за себе,як за майбутнє тих нещасних дітей,яких або з одного або з другого боку будуть дзьобати ровесники.
    Але мене не так турбують ці шлюби,оскільки їх не так багато,як доля цих студентів,які вже є і які для нашої держави приносять заробітки.Треба добре продумати,як зробити їхнє життя тут безпечним.Щоб не славилась Україна в світі тим,що тут вбивають людей через різний колір шкіри.За ту валюту що платять іноземці,повинен бути цілий штат співробітників які день і ніч повинні контролювати ситуацію симбіозу чужоземців в суспільстві.По перше потрібно нівелювати різницю в умовах проживання наших студентів і їхніх.Якщо вони платять набагато більше за гуртожиток і хочуть відповідних зручностей,то потрібно кожному нашому студенту запропонувати такі самі кімнати з такими ж зручностями,а якщо хтось не може собі позволити таку оплату то пояснити,що гуртожиток коштує скажімо 300грн в місяць,ти будеш платити 100 а другі двісті беруть з того негра,чи китайця.Тобто ти можеш жити в гуртожитку за рахунок нього.Якщо його тут не буде,тоді і ти вимушений будеш платити 300грн.Ось такі доводи можливо знімуть ту напругу яка існує в молодіжному студентському середовищі,а повірте вона є і дуже сер"йозна,у мене четверо студентів двоє своїх і двоє племінників.

• Подобається Подобається x 2
  2. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Ну, не треба розмивати тему і лякати фашизмом, ми говорили конкретно про расизм.
    В Спарті вбивали - у них були свої аргументи. Депортувати потрібно батьків афроукраїнців, тоді не буде афроукраїнців, які народилися тут.
    Асиміляція - байка для довірливих. Назвіть приклади расової асиміляції?! країна де це відбулося успішно?!
    Ні, якраз країни де маса проблем вважаються найбільш цивілізованими, США, наприклад.
    В Гані, нехай будуть щасливі скільки завгодно.
    Ви це серйозно? А про шкоду, яку приносять ці "студенти" не думали???
    А життя українських студентів, не повинно бути безпечним?
    За ті копійки, які вони платять, наша держава має тільки проблеми.

Оце твереза думка!!! http://patriotukr.org.ua/index.php?rub=news_w&id=310

• Подобається Подобається x 1
  3. mavka

mavka Well-Known Member

Ціле щастя, що для України це ще не є таким природнім варіантом подій, як скажімо, для Америки, Канади, Європи. Підібрати собі пару й так важко живучи серед своїх, а от коли шукати ще й своєї національності живучи в чужій країні щоб виконати волю батьків ( я так сина свого настроюю ;) ) - оце місія....

• Подобається Подобається x 3
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну і шо, шо той кореєць не алкоголік,
    як він ні православний, ні грекокатолик?

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вибачте але це недемократично,депортують шпигунів,злочинців і др.А депортувати людину за колір шкіри це середньовіччя.І ще Ви вважаєте що депортувати потрібно обох батьків?Тобто з негром і українку?А хто її там прийме?Ви про це не подумали?

Я бачив на прикладі онієї військової частини.Чеченці будучи в меншості були тихше води нижче трави.Після того як вони через певний час опинилися в більшості вони стали вести себе негарно.Я думаю,що якби на одній вулиці жили б 50 українців і 1 негр,то він вимушений би підкорятися тим порядкам,по яких живе вся вулиця.А якщо всіх негрів зібрати і поселити в одному районі(Гарлем)то вони хотячи-нехотячи стануть злочинцями.Мені здається що формування таких гето сама велика помилка американського суспільства,яка пішла ще з часів расистського несприйняття людей з іншим кольором шкіри.Але я вважаю що неіснує раси поганої і раси доброї.Серед білої раси погані було не менше ніж серед других рас.
    Можна поставити питання інакше.Вони інші.Так.У них звичайні людські потреби-щастя,матеріального благополуччя,кохання,і ін.Але методи досягання цього бувають різними.І якраз в різності цих методів і наші відмінності.
    Про різні конфлікти на міжетнічній основі ми чуємо з засобів масової інформації.І основою цих конфліктів є речі,яких при хорошій роботі відповідних державних органів не було б.Невже ви думаєте що якби міліція захотіла то за тиждень від такої організації як скінхеди не залишилося б і сліду.Але вона чогось не хоче.Значить комусь із влади вони(скінхеди)потрібні.

Це Ви так думаєте,я не вважаю США високоцивілізованою країною.Багатою?Так.Але цивілізованою?Аж ніяк.Як намене то цивілізації і порядку більше в Канаді,Фінляндії,Швеції.(Говорячи про цивілізацію,я більше маю на увазі правову культуру,рівень злочинності і т.д.)

Ви важаєте що в Україні неможливо бути щасливим?Чи вважаєте Гану більш цивілізованою країною?

Наприклад?
    Повинно але і про них ніхто не думає.Мій син лежав в Києві в гуртожитку з температурою 40 і ні одна швидка не хотіла їхати,коли чули,що до студента.А про те щоб викладачі коли небудь побували в гуртожитках і подивились як ті діти живуть і мови немає.Зате гроші деруть за навчання величезні.

Я б не сказав,що копійки.Та й за таку науку,як зараз їм не те що копійки їх судити треба.Приходить група студентів на перше заняття з предмету,а викладач їм каже.У вашій професії цей предмет не дуже потрібний,так що давайте домовимося,ви на пари не ходите,а в кінці року скинетеся по 100грн і я вам залік поставлю.Це в державному ВИШі.

Я також підтримую вимогу цих студентів і робив це не раз на ЛФ.Але я б не робив поспішних висновків про те чи потрібні нам іноземні студенти.Якщо Україна може таким чином заробляти гроші то чому б і ні.Тільки питання в тому як утримувати цих студентів.Для цього потрібно позбутися відчуття меншовартості і загравання з іновірцями.МОжливо мій приклад комусь не сподобається,але я згадую про принципи навчання іноземних студентів в СРСР.Тоді такого не було.Всі жили в однакових гуртожитках,в однакових кімнатах.І не було ненависті у наших студентів до іноземців.На негрів скоріше дивились з усмішкою і відчуттям зверзності,і трохи нам їх було жаль.А тепер все навпаки.

Ви так фіглюєте(жартуєте)?В принципі вдався віршик.

6. KabMiner

До демократії це немає ніякого відношення! Демократія - це народовладдя. Чим заважає депортація іноземців народовладдю в Україні???
    Ні, в середньовіччі, або вбивали, або забирали в рабство, а от депортації - це норма сучасності.
    1. Приймуть не її, а його, бо вона там тільки його дружина, а не щось самостійне
    2. А чому про це повинен думати я? Нехай вона, коли виходить заміж думає, як їй буде житися в Гані чи Зімбабве.

Якби у нас була свєрхпланова економіка і держуправління, то я ще міг би це собі уявити, а так - звиняйте, це тільки "якби на столі росли гриби...", крім того, їм ніхто б не завадив збиратися в группи в якомусь кафе і таким чином формувати свої общини.

Так, вони інші. Так, є у них чудові бажання. А методи досягнення і стиль життя - інші. То ж нехай вони зі своїми методами і стилем життя живуть в своїх країнах, на своїх континентах. І не створюють нам проблем.

при хорошій роботі відповідних державних органів у нас не було б злочинності, емідемій, бездомних і ще багато чого не булоб, але ж як бачите все це є. Робіть висновки.
    Ні, якрах навпаки - просто владі не до скінхедів.
    І що, там вдалося створити общєчєловєков, без расової приналежності? І ніяких расових проблем немає?
    Ви вперто не хочете зрозуміти простої істини: Расові проблеми є і будуть до тих пір поки будуть раси.
    Ні, просто я за те щоб негри були щасливими в Гані, а не в Україні.
    Наприклад, студенти є не студентами, а звичайними наркодилерами.
    Є чудове правило: Не подобається? - Не купуй! Це стосується іноземців. Вони не зобовязані приїжджати на навчання в Україну, це їх право, яким вони можуть і не скористатися.
    Та заробляти можна багато на чому: на проституції, на продажу трамадолу, на продажу дітей, на продажу морського шельфу країни і т.д.

ЯК- це дійсно питання, питання без відповіді.
    Ну, ви порівняли! СРСР - був імперією,2-ю в світі! Причому імперією рівності (такі принаймні були декларації цієї імперії). В СРСР 90% громадян отримували 80-200 рублів і всі жили в приблизно однакових будинках.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

жартую.

8. KabMiner

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Чи сприйме нас світ,якщо ми розпочнемо депортацію всіх чужинців?Наскільки німці педантичні в цьому питанні і ті терплять.Розказували про таку картину.Спереду йдуть два араби,один з них з"їв банан і викинув під ноги шкурку.Ззаду йшли два німці.Один з німців підняв шкурку з банану і викинув її в сміттєве відро.І при цьому не було криків сварок,звинувачень і т.д.

Так це норма.Але депортують порушників закону(відсутність міграційних документів,злочинців,і ін.)Але щоб депортували за колір шкіри такого по-моєму нема ні в одній державі.

а якщо їхні стосунки не офіційовані.

Общини є в цивілізованих державах,але при нормальному ставленні до кольорових вони не гуртуються проти місцевого населення.

Тут можу погодитися але якщо він вже живе у нас і веде себе добре,то не треба його доставати і виганяти.Якщо б так поступали в США,то тоді б там нікого не залишилося б.

Я вважаю що расисти це недалекі люди,які обмежені інтелектуально.Насилля ще нікому не принесло розуму.

Ну знаєте це абсурд.Називати всіх чорношкірих наркодилерами,все рівно,що назвати всіх (берем любу націю)дурнями,або всіх жителів села бидлом.

За словами одного з студентів іноземців вони їдуть в Україну тепер навчатися в основному через те що тут легко дістати диплом.А ще маючи гроші це взагалі не визиває ніяких труднощів.

Якщо Ви ставите освіту в один ряд з проституцією і продажем наркотиків і дітей тоді вибачте.

Чому,іноземці нас сприймають такими які ми їм показуємся.Чи можна серйозно сприймати державу в котрій щоб здобути освіту іноземцеві потрібно спочатку вивчити мову чужої держави(російської).

Що мішає нам заставити іноземців поважати нас?Це ж легко.Досить політичної волі.Волі навести порядок в ВИШах,волі любити своїх людей більше ніж зелені гроші,волі не робити так щоб наші науковці не виїжджали за кордон,елементарну трудову дисципліну для викладачів ВИШів.Контролювати за порядком в гуртожитках і т.д.

Додано через 46 секунд
    Це шок.Я туди не поїду.

10. coolzak

coolzak Well-Known Member

нічо -при Ваших поглядах чекайте коли вони приїдуть до Вас і треба буде за ними і прибрати а то як німці на це подивляться

11. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

ах, ти Боже мій...
    нема слів...
    нащо я туди дивилася?
    я сподіваюся не всі китайці нормально це сприймають
    бо інакше я стану расисткою
    я собі навіть не уявляю того в Україні
    але то може моя уява слабка
    виродків всюди вистачає

Додано через 2 хвилини
    мене аж нудить...

Додано через 17 хвилин
    блін, щоб вони повиздихали, гурмани-виродки!!!!!!!!!!!

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний пане,при чому тут мої погляди,я притримуюсь нормальних поглядів,які не допускають вбивства і тортур над людьми з другим кольором шкіри.Я так само проти того щоб чорношкірі вбивали білошкірих.Я проти огульного звинувачення людини лише за те що в неї другий колір шкіри.Наші "славні" серійні вбивці були білого кольору,то що я маю за це їх любити?Чим відрізняються від тих китайців офіцери КДБ,які сотнями розстрілювали людей,чи білі фашисти,які труїли в газових камерах тисячі таких же білих людей.Я не бачу ніякої різниці.

13. Гелена

а ніхто не каже про вбивства і тортури
    які вбивства? просто хай вони живуть собі в себе вдома, а ми в себе
    в гості можна приїзджати, але погані ті гості, що не спішать додому

п.с. а погляди в вас хороші

14. coolzak

Жвачка про страшних нетолерантних расистів потрібна щоб народу мозок запудрити поки бабки діляться.В суспільстві де народ гомогенний навер вилазять проблеми-як освіта.як охорона здоровя як там армія чи де бюджет розпиляли.А як напхати іноземців іншої раси яких тут НЕПОТРІБНО(напишіть 5 доводів навіщо приймати їх тут ) то получимо не український народ а збіговисько де той хто голосніше кричить про утиски то цей і хороший..Народ розводять на дискусіях про статус мови -Вам треба ще пару проблем з правами негрів китайців чи пакістанців?Якщо хтось не здатний до повної асиміляції за 1-2 покоління то робити йому в Україні нема що-дивіться Косово Францію Англію.В Канаді як починаються поселятись кольорові на вулиці чи будинку то за деякий час білі потроху виселяються -люди свідомо і підсвідомо селяться коло тих кого можуть ідентифікувати як свої-раса це базовий фактор і ніякі добрі наміри тут не поможуть-вже в Союзі творили "советского человека" і де все це зараз.В Вас в околиці є район де багато циганів?Ви би там хотіли жити?

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я говорю за вбивства які регулярно здійснюються на Україні студентів в яких другий колір шкіри.І я звинувачую в цьому владу,яка робить все для того,щоб між нашою молоддю і студентами других країн сіяти ненависть.Отож у вбивствах на расовому грунті винувата влада.Бездіяльність це тоже злочин.

16. coolzak

скільки було таких вбивст за 2007
    скільки було вбивств інших студентів
    скільки було з цього битовухи-по пяному
    скільки відкрито справ де вбивство було кваліфіковане як расизм
    скільки вбито взагалі в Україні і з них скільки українців українцями і скільки українців неукраїнцями
    тільки маючи ці цифри можна робити висновки бо без них всі ці розмови про расизм то тільки дешева істерія

17. Гелена

неправда
    чогось мене влада не змусила нікого вбити
    винні люди, які вбивають, незалежно від влади

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я з Вами і згідний і ні.Якщо ми декларуємо ринкову економіку,то потрібно признати що освіта це тоже товар.І в любій державі,котра сповідує ринкову економіку,любий товар продається незалежно від того хто покупець.Згадайте про масову скупку багатьох американських компаній японським бізнесом.Здавалося б японці вороги,куди їх пускати в Америку.Але закони бізнесу моралі не терплять,можливо і на жаль.Отож якщо наша освіта поки конкурентна на ринку освіти(хоча я дуже в цьому сумніваюся)іноземці,бодай з країн третього світу,будуть іти вчитися.І це добре.Ви кажете що вони наркоділери.А куди дивляться наші органи правопорядку?Туди ж.Ніби ви не знаєте хто кришує в нас наркоторгівлю.Коли на зорі незалежності,наші земляки кинулись в Чехію на заробітки,то виїхали не лише роботяги.В Чехії за всю історію не було стільки бандитів і стільки розборок,скільки принесли туди наші і російські білі одноплемінники.Дійшло було до того що на дверях солідних ресторанів писали вхід крім українців.Гарно?Але чехи вчасно оговталися,пересадили всіх бандюг і буквально за два роки навели в країні порядок.Але вони аж ніяк не виганяли іноземців з Чехії.І не виганяли іноземних студентів,між іншим і наших,яких десь до 2-3 тисячі навчаються в Чехії.І їх там ніхто не вбиває.Так само наші вчаться в Польші,в Німеччині,в Англії,в Ірландії і в багатьох країнах світу.Чи чули ви коли небудь,щоб по телевізору казали,що десь вбили нашого студента чорношкірі.Якщо й буває то дуже рідко.Особисто я не пам"ятаю.А в Києві з частотою 1-2 іноземці кожні 2-3 місяці.Тапер про те що багато іноземців залишаються жити на Україні.А ви цікавились статистикою скільки українців на рік виїжджає кожного року на постійне місцепроживання закордон.Мені здається що раз в 20-40більше ніж іноземців у нас.Взагалі то процеси іміграції регулює держава і від неї залежить скільки іноземців залишиться в нас за рік,і як важко їм буде це зробити.Так що не іноземці винні що вони сюди приїздять-вони просто тікають від поганого життя в себе в державі-так само як тікають українці в США,Канаду,і др країни.А від влади залежить регулювати ці процеси,дивлячись,щоб цей процес був контрольованим,і щоб кількістьімігрантів не перевищила критичної точки.
    Ви цих даних ніколи не побачите,всі вбивства які відбуваються по расовим мотивах перекваліфіковують у побутові,навіщо проблеми з ООН і другими міжнародними організаціями.За три роки поки мій син вчився в Києві,було вбито десь коло5-6 негрів,арабів.Але в пресі повідомили десь про половину випадків.

Ви розумієте все буквально.Я раніше про це багато писав,тому не хотів би повторятися.Влада створює умови,які визивають справедливе обурення нашої молоді проти іноземців:кращі умови в гуртожитках,кращі гуртожитки,кращі оцінки за кращі гроші і т.д.У мене двоє своїх студентів,і двоє племінників.Ви б чули що робиться в їхніх головах,приблизно таке ж як в COOLZAKа.Я питаю де ви набрались цієї хвороби,що за полова в ваших головах?Вони конкретно нічого відповісти не можуть лише кажуть:а чого наші не всі мають гуртожиток а вони всі,чого у них кращі кімнати,чого їхні живуть в кімнатах по двоє,а наші по п"ятеро,та ще й на двухярусних ліжках.Чого ті самі викладачі,ставлять їм п"ятірки за долари,а нас гоняють хто не має доларів.Як бачте проблеми суто побутові і расизмом не пахнуть.Але коли спалахне сірник,а в повітрі напряг вже є,я не впевнений що не збереться натовп і не підуть бити всіх підряд.А це вже буде расизмом,згадайте єврейські погроми.
    А винуваті в тому ті хто дозволяє всі ці неподобства.Чиновники від освіти по-любому мають любити своїх студентів більше ніж любого іноземця,скільки б у нього доларів не було.Тоді відносини до всіх іноземців будуть"снисходительно-добрыми".
    Для моєї дочки всі ці проблеми смішні,бо круг її спілкування цілий світ.Але там спілкуються дуже розумні діти,вони постійно зустрічаються на міжнародних конференціях,спілкуються,їздять на стажування в різні країни світу,і там поняття расизму як такого взагалі немає.Між ними культ розуму.Ось це і є майбутнє покоління.Тай мені здається що чим нижча культура суспільства тим більше проявів расизму в нього.Згадайте як колись в молодості ви приходили на танці в чуже село,чи в чужий район-без розбитої мордочки рідко хто приходив додому.Це той же містечковий расизм,тільки між нашими і чужими.А колір шкіри ні до чого.

19. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

саме так :)
    а ще на додачу чудова людська риса - заздрість. Яка спонукає не стати кращим - а дати по писку "задаваці"

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ну що бачили тыльки що на 1+1репортаж про скінхедів?А теперще скажіть що расизму в Україні немає.І в основному в Києві і східних містах,такий собі подарунок з Росії.І б"ють не тільки негрів,б"ють євреїв,б"ють скейтбордистів бо вони бачите катаються на скейтбордах а на них катаються негри.І що на це треба дивитись і хлопати в долоні?Масові зачистки -1,за два тижні арештувати всіх без розбору скінхедів-2,Виховна робота в колоніях строгого режиму-2-3 звільнити від зеків і підготовити для скінів,і поки не відбити охоту до скінхедства не випускати хай працюють на благо суспільства,якщо не хочуть бути нормальними.

а де твій аватар? :)