Расизм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем natkanetka, 26 лют 2008.

1. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Расизм

Тобто, Ви вважаєте. що якщо приміром біла дитинка народилась з психологічними чи фізичними відмінностями то її треба теж прибрати з нашого "стандартного" суспільства у будинок де всі такі? Ну з Ваших слів так виходить. Але хіба вона винна? І якщо вона виросте агресивна до "стандартних" то ми самі і будемо в тому винною потім...
    Невже Ви не вбачаєте бездушності і тупиковості в цій ідеології?

2. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

нині по новинах розказували як в Києві негра (примітка: для мене це слово нормальне!!!) поранили ножем при нападі
    подали це як насильство через расизм
    десь навіть якісь держоргани вирішили боротися з расизмом
    невже і справді є расизм в таких масштабах?
    одна спрва коли не подобаються чорні на наших вулицях, інше - це завдавати їм шкоди через це
    от останнє мені в голову не вкладається
    я нічого не зрозуміла з тих новин: мені здається його просто підлітки хотіли грабанути
    в нас вбивають всіх і вся незалежно від кольору шкіри, невпевнена що ті підлітки шукали спеціально негра, але змі шукають сенсації, а коли не знаходять, то самі їх створюють, імхо

я би не хотіла щоб в нас по вулицях ходили люди всіх кольорів - думаю, добра з того не буде, але якщо ходять, то хай ходять, не по моєму ж світі в кінці-кінців
    де є різні раси - є прояви расизму, така реальність

• Подобається Подобається x 1
  3. coolzak

coolzak Well-Known Member

До речі як був Майдан то один старший канадієць каже шо його найбільше вразило що всі були білі(казав тут таке ще в 70 було поки Трюдо не прийшов до влади)
    ПС в Торонто вже 40% кольорових а в Канаді 5млн на 30

• Подобається Подобається x 2
  4. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Саме так і роблять, є ж дитбудинки для відсталих дітей.
    Дитина не винна, але це не означає, що її не потрібно ізолювати - в нормальному суспільстві вона жити не може.
    Саме так.
    Вбачаю, але альтернатив не бачу.

Ідеально це мало би бути так:
    Всі діти повинні рости здоровими, а представники всіх рас повинні жити в себе вдома (негри - в Африці і Австралії)

5. bora

bora Well-Known Member

Так, міри нема. Хтось так само може сказати що треба несимпатичних ізолювати, або блондинів, або творчих людей, або в кого рівень айкью менше ста... Не розмуію на чому в такому випадку ідеологія грунтується. Дуже близько до фашизму.
    Просто схоже, що у Вас не було досвіду спілкування з хворими дітьми.. І доречі, деяких виліковують. А ізолювати завтра і нас з Вами так можуть якісь фашисти.

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

У всьому світі батьки таких дітей виховують дома самі,кажуть що постійне спілкування з такою дитиною дає хороші результати.Між іншим не пам"ятаю де існують такі закони що батькам,котрі хочуть усиновити дітей,в першу чергу дозволяють брати хворих дітей.Ви уявляєте,що і беруть.І доглядають.Як Ви думаєте чи наші співгромадяни дуже б узяли наприклад з хворобою Дауна?А там беруть.
    Так от є різні методи догляду за такими дітьми але найкращий це у сім"ї.Ясно,що днем,коли батьки на роботі,такі діти повинні бути в спеціалізованих школах=інтернатах,бо ходити в нормальну школу для них буде дуже боляче.
    Це в ідеалі,але не вбивати ж дітей,які родилися хворими,як і насильно депортувати афроукраїнців,які народились тут.
    Як на мене то ідеальний варіант,це всі мають право на життя і нормальне існування.Щоб не було перекосів типу як у Франції з мусульманами,вони повинні жити не окремою групою,а асимільованими поміж українцями.

7. coolzak

Є негри а афроукраїнці то витвір фантазії-нема в світі країни де би не було міжрасових проблем і Бог чи природа(хто в що вірить) створили різні раси і раси це не тільки вигляд а інша психіка і нахили-Ви ж згідні що наприклад вівчарки і пітбулі мають в основному різні характери які властиві їхнім породам-так і люди в залежності від раси різні і говорити інше з моєї точки зору наївно.І жодне виховання не здатне це змінити.Навіщо Україні мігранти з інших країн

• Подобається Подобається x 4
  8. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

про міжрасові шлюби: не треба поєднувати те, що Бог розділив
    факт є факт - на добре воно не виходить

• Подобається Подобається x 4
  9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

крім випадків шоубізнесу..... [​IMG]

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

11. coolzak

наївність

12. Patrick

Patrick Well-Known Member

Може Ви його знаєте
    В Торонто є чорний хлопець , скоріше мужчина Тарас .Батько украінець з післявоєнної еміграції.Великий партіот , здається бувший дивізійник.
    Мати - емігрантка з Ефіопії.Чорна звичайно.Ця сімя має 4 дітей.Тарас наймолодший.
    Тарас говорить по-українськи , танцював в "Дніпро" , був в СУМі і т.д.
    Не кожна 100% українська родина в еміграції та і в дома може так виховати дітей.
    Ви його можете побачити в Церкві на Лідс(Оссінґтон).

• Подобається Подобається x 3
  13. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

мій хороший знайомий має товариша.....
    товариш -- патріот, любить Україну....
    мама -- українка, тато -- ацтек..... [​IMG]

але це ж вийнятки...

14. Уляна

Уляна Well-Known Member

А чому ми кричемо коли наших жінок бють не наші чоловіки. а коли наш чоловік ( українець - представник вищої раси) бє дружину то в більшості ніхто носа не пхає або каже що це внього такий прояв кохання. чи не самі ми провокуємо у своїх дітях той расизм. Чому ми дорослі ( невсі звичайно)втратили свою гідність продаючись так названим нижчим расам за пару $, при тому дозволяючи їм робити те що вони хочуть.Можливо нам потрібно відноситись до них як і до усіх українців( не лизати їм .....) Тоді і расизм зникне і для нас і для наших нащадків.
    А взагалі як і у "вищих" расах так і "нищих" достатньо ХУДОБИ

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Докажіть,я розумію що він буде злий на те що він інший,що все його дитинство пройшло під образливими називками-нігер.Але тут виновата не його раса,а наш расизм.
    Ці винятки залежать від нас.З однієї сторони яке виховання ми дамо нашим дітям,нехай і не білим.З другої сторони загальне ставлення суспільства до людини з другим кольором шкіри.Я недаремно сказав про умови проживання людини з другим кольором шкіри поміж людей інакших,а не ізоляція представників другої раси в окремі території.Тоді представники другої раси відчувають себе не такими і в них наростає спротив цьому-звідси з"являються негативні процеси в їхній поведінці.Хто задумається над сказаним мною він зрозуміє і підтримає.Це ж так ясно як в Божий день.Це стосується не тільки другого кольору шкіри,але і наприклад людей з другою мовою.

16. coolzak

Патрік я люблю гінесс і джамесон і ірландську музику і навіть якщо буду говорити з ірландським акцентом це мене не зробить ірландцем.І ніхто мене не переконає що чорний то українець.Національність це одне а громадянство це інше.А щоб не було питань з мішаними дітьми то треба вчити дочки чи синів як тримати коліна разом.І ще -я не вважаю білих вищою расою-ми ІНША раса і хай так буде.І дітям своїм я пояснив що не може такого бути в нашій сімї-якщо так захочеться кольорового щастя то геть з хати і мого життя

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

А уявіть собі дві такі ситуації.Тільки теоретично.Ваша дочка вийшла заміж за українця,білого.Але сталося так що не та він людина,заглядає в чарчину,і навіть дуже часто,не проти гульнути,і навіть нерідко,та й почав руки розпускати,ви дивитесь дочка плаче,синяки на лиці і руках появились.Вона з ним розходиться,і закохується скажімо за корейця який любить її,поважає,хороший сім"янин,любить діток,дбає про сім"ю,дочка кожен рік з ним їздить на Багами відпочивати.І Ви скажете геть із хати і мого життя?Не вірю. :download:

• Подобається Подобається x 5
  18. coolzak

в кожного свої принципи в житті.

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вірю

• Подобається Подобається x 3
  20. Гелена