Відповідь: Расизм Ну, Москва недаремно так каже. На північному Кавказі у них є певні успіхи в справі утихомирення мусульман, а то вже почали там було запроваджувати закони шаріату... Думаю, що в Косово також не було ісламського суспільства, а результати ми знаємо. А для чого? Щоб була чергова Чечня? Чи не простіше мусульманам виїхати в мусульманські країни? Так расові питання тут стоять в прямому розумінні цього слова, адже питання недопущення статевих стосунків представників різних рас - то головне питання расизму.
Відповідь: Расизм Ну ось тільки не треба, що Москва задля миру та злагоди в регіоні лізе куди її не просять. Таких миротворців я бачив в ... І якою ціною? Цікаво подивитися на расистів які кілька років будуть знаходитися серед негрів . Чи друга в дупу тикати, чи ...
Відповідь: Расизм Ваше постійне обігрування теми гомосексуалізму, "друг друга в дупу тикати"... вже потрохи набиває оскому... Чи то така практика в мусьлімів?! Кого шо болить, той те і говорить... Хто був ще при тодішньому войску, пам"ятає похабні анеки про "чурок". Певно, доля жарту таки в них є...
Відповідь: Расизм Не допущення чиїх стосунків і ким? То ж не насильно, нє? Чи Ви хтіли б видавати дозволи спеціальні на секс після генетичної перевірки?)
Відповідь: Расизм А хіба я винен, що борці з ісламом переважно геї, або акцентують що мусульмане нетолерантно поводяться з содомітами. Вже навіть расисти-геї є. Я показую реальність в яку вляпався західний світ.
Відповідь: Расизм Це Ви дуже добре підмітили, якраз гомосексуалізм завжди був поширений між мусульманами. Брак спілкування з жінками тай що там між двома мухамедами це справа звична.
Відповідь: Расизм Так росіяни ж на своїй території воювали, нє? Ну, меншою ціною не вдалося. А ви, особисто, змогли б вирішити питання на кавказі меншою ціною? А чому друга? Можна ж подругу, вам таке не спадало на думку??? Недопущення міжрасових сексуальних стосунків - одне з основних завдань расизму. Немає принципового значення насильно чи ні. Для чого такі дозволи? Кожен без генетичної експертизи здатен зрозуміти хто перед ним, представник якої раси. Ого! Як багато геїв було в історії: починаючи від Річарда І і Фрідріха Барбаросси і закінчуючи запорізькими козаками!!!:D
Відповідь: Расизм Я щось не розумію- Ви сповідуєте расизм? Тобто вважаєте інші раси нижчими і неповноцінними і тому готові нищити всі інші культури та вбивати людей, що б недопустити кровозмішування? Тю, знайшли спеціальне слово для того означення ще. То тре називати звичайним словом - бандитизм та фанатизм. Я навіть не хотіла б, щоб мої діти знали таке слово. Все. що їм треба знати - що з людиною з іншої культури може бути просто біьше труднощів і нерозуміння у виховуванні дітей.
Відповідь: Расизм Ну, сповідують, в основному-то релігію, а расизм це не релігія, це ідеологія. Ідеології притримуються, чи дотримуються. Я ж вважаю, що расизм має в своїй основі раціональні корені. Ну,в неоднаковості рас і народів легко переконатися прослідкувавши їх історію: чомусь одні сіяли пшеницю і будували міста, а інші скакали на конях по степах і грабували ці міста, і досягнення відповідні. Для того щоб недопустити кровозмішування непотрібно нікого вбивати, достатньо не вступати в сексуальні стосунки з представниками інших рас. То не я знайшов. Бандитизм і фанатизм - то інше. Для чого ж так обмежувати світогляд своїх дітей? Я б сказав так: з людиною іншої раси може бути набагато більше труднощів і проблем, і не тільки у вихованні дітей.
Відповідь: Расизм Ну та. Завдяки таким як Ваші стереотипи Європа також ввжажатиме ще довго Україну або гопницькою - крадіжницькою, або лінивою і продажною... Скажете нема таких стереотипів???... Ги-ги. А чи мають нам дати шанс показати іншу сторону медалі, розповісти і про свої здобутки не лише про невдачі? Певно, що мають, бо то ж МИ, а то - інші раси.
Відповідь: Расизм Хочу звернути Вашу увагу що Україна є Європа.... Так між иншим... Треба справді бути ід....
Відповідь: Расизм Може і вважатиме, але при чому тут расизм? Може просто треба менше красти? більше працювати і менше продаватися?:naci: Romko, ну, Дагестан і Чечня це ж РФ, з цим сперечатися марно. Так само можна сказати, що де ступала нога американського солдата - там Америка. А козаки казали так- куди дійшла козацька шабля там має бути козацький порядок. все логічно.
Відповідь: Расизм Абсолютно вірно. Але чому ми так говоримо про себе а про інші раси - не можемо? О, всі добре зрозуміли різницю, впевнена. Мова про так звану, Стару Європу. А територіаньне розміщення не може надавати людям переваги над іншими людьми - і це нам всі кому не лінь в світі вже довели. Додано через 24 хвилини Ми всі тут керуємося або побаченими принципами або стереотипами. І стикаючись щодня з інформацією я скептично ставлюсь до публікацій та статистики також. На жаль, я знаю як можна з їх допомогою викривити справжню картину. І чи не знати всім як то було за радянських часів???Цим надто багато маніпулюють. Побачений мною випадок - подруга вийшла за чоловіка з ПАР. Коли її тут мучили - чому саме він?? Вона сказала по-перше, краще до мене ніхто не відносився. На жаль, тільки в нього вона побачила істинно джентельменське розуміюче відношення до жінки. Їй ніхто не вказував на своє місце і не стукав кулаком по столу жеби не умнічала. Це не просто дівчинка з базару. Це освідчена жінка, інтелігентка, що мала можливість поїздити по світу. Їй хотілось би жити на Батьківщині, але по-друге, своє щастя як вона каже - знайшла саме там. То чому бачачи такого чоловіка, їх щасливу сім"ю маю звертати увагу на його расу???
Відповідь: Расизм Я знаю це зветься коплекс неповноцінності - дуже поширений між українцями коли своїм се...ь на голову а чужим л....ь д..у. Або девіз бий своїх щоб чужі боялись. Властиво будучи іноземним громадянином я справді це бачив. Але відверто мені це до одного місця...
Відповідь: Расизм Ааа. Ви не читаєте. Тоді зрозуміло. Я не поділяю людей на своїх і чужих, тому і не сприймаю расизму. Маю інші критерії для оцінки - чоловіка - щоб був люблячий, для співробітника - фаховий, для друга - щирий, для співвітчизника - відповідальний патріот, а для співрозмовника - чуючий.
Відповідь: Расизм Чому ж не можемо? - Можемо: і неграм і китайцям і навіть американцям треба більше працювати і менше красти, це ж прописна істина. Але до расових питань це не має ніякого відношення...
Відповідь: Расизм Ну от і це немає відношення до расових питань.. То звідки ті питання взагалі взялись??
Відповідь: Расизм Ці питання виникли тоді коли зявилися раси, тобто фізичні відмінності між людьми (і психологіячні також).