Відповідь: Расизм можу приклад навести. я тоді ще не жила, але сусідку моєї бабусі дуже побили, бо вона не хотіла на колгоспі працювати. завели в клуб. били два чи три дні, не давали їсти і пити. це я точно знаю. коли я ше була маленька, то та жінка ще була жива, зараз її вже нема, але всі односельчани про той випадок знають. в них в селі навіть був такий священник, який, коли люди сповідались і була якась причина для влади їх арештувати, то він всі секрети видавав КГБ, що є протиправним, бо священник не повинен порушувати таємницю сповіді
Відповідь: Расизм А для мене ні. От китайці так, ніколи би не розпізнала, а чорні таки різні. Додано через 48 секунд Таких було дуже багато. В МП досі ще такі є. На жаль.
Відповідь: Расизм А ми після кількох років вже навчилися китайців, корейців і японців розрізняти... з невеликою похибкою...
Відповідь: Расизм Їх тут так багато, що в мене в очах мерехтить. Не вмію розрізняти. А ще в"єтнамці... :no: Я в тому плані, як канадці. Всі китайці та й годі. :ninja:
Відповідь: Расизм Расисты применяли свои взгляды задолго до Гитлера - те же рабовладельцы и работорговцы в США, к примеру. Гитлер для расизма сделал не много, больше он сделал для нацизма. Коммунизм и фашизм не требуют оправдания - не такие они парни чтобы оправдываться.
Відповідь: Расизм Давайте перш за все скажемо таку аксіому:вбивство людини людиною це страшний злочин як з точки зору любої релігії так і згідно цивільних законів,незалежно від кольору шкіри.І в любому суспільстві це повинно засуджуватися,а тим більше в суспільстві,яке претендує бути демократичним.Так що вбивства,які стаються на расовому грунті в Україні повинні засудитися,незалежно від причин.По-друге.Вуличні "порядки" з"являються тільки тоді,коли з цією роботою не справляється влада.А коли вона ще й не бажає справлятися тоді стимулює розвиток організацій типу скінхедів.Існує така думка,що організовану злочинність можна перемогти за 10хв.Досить міністру ВС дати команду "відбій".Я колись говорив з одним міліціонером.Він мені розказував,що знає всіх в своєму місті хто торгує наркотиками.Я його запитав,чого він їх не заарештує.Він відповів:"Я ще хочу працювати"Тобто цю торгівлю кришуютиь самі міліціонери(високі чини).Якщо б він заарештував хоч одного ділера,його самого б вигнали з роботи.Якщо б не вбили.Не дільничний міліціонер убивав Гонгадзе,генерал. Згадайте,чого в армії була і є дідівщина.Та дуже просто,за допомогою дідівщини підтримувався більш менш порядок в армії.Зауважте порядок підтримувався не законом, а напівбандитськими,напіврабовласницькими напіврасовими устроями в військових частинах.І це всіх задовільняло,солдатів "дідів"-можливість відімстити за знущання над собою,а офіцерів можливістю невиконувати свої обов"язки.Найгірше було салагам,вони були раби в повному розумінні цього слова. Так ось саме тому на угрупування скінхедів влада не звертає уваги,а можливо і стимулює їх розвиток.І те що держава втрачає свій імідж і гроші,їх не цікавить.Плювали вони на державу,вони думають за свій карман. Я розмовляв з багатьма молодими людьми-студентами,про причини їхньої ненависті до людей з другим кольором шкіри.Так ось які відповіді я почув. "Чого вони сюди приїхали?"-"На навчання":-це вже відповідаю я. "Хай не їдуть"--"Чого?Держава своїм науковим потенціалом заробляє гроші?що в цьому поганого"-це я . "Чого їм віддають кращі кімнати в гуртожитках,чого вони нічого не вчать,а за гроші їм викладачі ставлять п"ятірки,чого вони не ходять на навчання і їм нічого за це немає,а нас заставляють відробляти?"Чого вони так погано відносяться до наших дівчат?" І все,всі причини.І як ви думаєте,хто в цьому виноватий?Угадайте з трьох рах. Правильно,ми самі.Хіба не наші викладачі,продаються за дрібні подачки від тих же чорно-,чи жовтошкірих.Чого так запопадливо віддають дійсно самі кращі місця в гуртожитках.Це ми дорослі розуміємо що ті більше платять.А діти(вчорашні)цього розуміти не хочуть.У них максималізм,нігілізм і перебільшене відчуття справедливості.Вони бачать несправедливість і за допомогою чийогось нашіптування-"Бей Ж---В СПАСАЙ РОССИЮ!Вперед на міни.І частіше не думають що з цього може вийти.Як ми не хаєм СРСР,але в ті часи спецслужби знали про все що робиться як в середовищі чужоземців,так і наших студентів,і всі такі спроби міжетнічних конфліктів гасилися ще днів за три до того як вони мали відбутися.Я не призиваю,щоб вводили тотальне шпигування в студентському середовищі,але,якщо ви берете гроші за навчання і немалі гроші,тоді будьте добрі,хай будуть люди які працюють з інолземними студентами,не просто на папері,а щоденно і щонічно,і прогнозують всі міжетнічні конфлікти і запобігають їх.Враховуючи всі особистості характеру молоді,не можна створювати умови для того щоб наші студенти вважали себе обділеними.При лоббіюванні інтересів наших студентів вони до іноземців будуть відноситися як до добрих гостей,а не як до ворогів. Я зновуж таки не хочу хвалити СРСР,і не кажу що там все було ідеально,але коли я згадую ті часи,то ми ,будучи студентами вважали себе більш цивілізованими ніж ті інолземці,котрі до нас приїжджали вчитися.І ставлення у нас до них було добродушне.Але жили ми в одинакових кімнатах,одинакових гуртожитків,і ніяких привілеїв в них не було.Навпаки ми їх шкодували,бо в них ще була проблема мови.І якоїсь такої ненависті в нас до них зовсім не було.До когось окремо могла бути,але чисто з людських причин. Тепер по відношенню до дівчат. Уявіть собі що ви приїжджаєте в зовсім чужу країну.Ви переживаєте,як воно буде.Але проходить оди день другий,і ви наглієте рівно настільки наскільки вам позволяє ситуація.Так і тут.Вони лиш так поводяться з нашими дівчатами,наскільки самі дівчата їм це позволяють.Я розумію що буває всяке,буває і насилля.Але ж і наші насильники існують і немало.А яке значення для дівчини має те з яким кольором шкіри її насилували.Абсолютно ніякого.Що той що цей є злочинець і все. Додано через 33 хвилини Тепер друга сторона медалі.Асиміляція жителів Африки і Сходу в європейські країни.Це я вважаю одна з самих великих проблем теперішнього світу. Згадайте чого завжди люблять казати,що американці сунуть свого носа куди лиш не треба.Ви думаєте,що дійсно їм до всього діло є.Аж ніяк.Тут діло зовсім в другому. Американці так як і європейці,шляхом економічних реформ створили для своїх жителів більш-менш непогане життя.Без війн,без криз(великих).Тобто люди мають найкраще завоювання -с т а б і л ь н і с т ь.Але було б все добре якби даний стан існував довго і не мінявся.Але не тут то було.В силу своєї ментальності,жителі Латинської америки,Африки,Сходу не можуть зробити щось подібне в себе,от і тікають від своєї дійсності в країни з більш-менш соціальноблагополучним станом.І довго таке тривати не може,оскільки бесконтрольна міграція принесе негаразди в країни з стабільним розвитком.Ось вони і зрозуміли,що дешевше для них буде помогти зробити тим третім коаїнам порядок у себе,щоб не тікали звідси люди і не перенаселяли розвинуті країни.Але не завжди це вдається.Так ось велика проблема з неконтрольованою міграцією є вже в Франції і Німеччині.Згадайте масові беспорядки в Франції.Якби ж то вони приїхали,спокійно асимілювалися в місцеву культуру в традиції то хай би було.Але ж поки їх мало вони мовчать,а коли їх стає багато,то вони починають вимагати прав для свого соціуму.І розпочинається русифікація,ой вибачте я хотів сказати насаджування своєї культури,своїх звичаїв,своїх законів.І проходить час і дивишся а в Фпанції вже більше діють закони шаріату ніж конституція.Ось це проблема,яка дуже важка для вирішення.З однієї сторони декларація пррав людини-людина має право жити там де забажає,з другої сторони збереження самоідентифікації титульної нації.Як розсудити такі важкі питання.І хто придумає таку таблетку,яка зможе вилікувати цю хворобу.Але по любому ці питання потрібно вирішувати без людських жертв.Мені здається щоб краще було,щоб цих мігрантів розселяти поміж автохтонів.і не поселяти їх разом.Пам"ятаєте колишнє-"больше трех не собираться".Але я не впевнений що це поможе.Тоді наглухо закрити кордони-недемократично.Я не бачу правильної відповіді.:agree: Додано через 1 годину 24 хвилини В мене по сусідству,дівчина вийшла замуж в Гану.Я згадую як дуже плакала її мама коли вперше почула про їхнє кохання.І дівчина між іншим гарна.Вчилася в Вінниці в медінституті,отож покохалдися і поженилися.Я згадую це весілля.Все село йшло дивитись на чорношкірих студентів.Між іншим-повна протилежність афроамериканцям.Тихі,спокійні і глубоко релігійні люди.На самому весіллі наші ГУЛЛЯЛИ!!!!а вони вели себе дуже скромно.Уже живуть слава богу декілька років.Вона щаслива,і каже якби ще раз перед нею став би вибір-не роздумувала б.Каже що наших там багато.В основному жінок,що повиходили заміж,але є і вільнонаймані.Працює в госпіталі,вона і чоловік.Крім них є чотири кубинські інтерни.Платять добре,набагато більше ніж на Україні.Принц племені в якому вони працюють(Гана держава 1000племен) подарував джип і бунгало на березі океану,в яке вони їздять віддихати кожен уїкенд.Є можливість займатися і бізнесом.Чоловік взяв землю,і займається вирощуванням худоби(це дуже вигідно,оскільки дуже дешева робоча сила,він наймає пастухів які за цим всім доглядають)Каже що спочатку не могла звикнути.Коли ходила по базару то були старі жінки,які вперше бачили білу людину,підходили,хватали за руку і язиком лизали.Вона злякалася,а потім привикла.Чоловік її любить,у них вже троє дітей,і вона в нього одна.Так що є різні і чорношкірі.А Афроамериканці -це особливий вид людей який став таким через недолугу політику американців.Замісь того щоб асимілювати їх в своє життя,вони відгородили їх від себе і купують їхній хиткий спокій.За що страдають.Хоча якщо б хотіли то навели б порядок і там.Їхніми ж руками.Платили б добре чорним поліцейським,і ті б своїх злочинців самі б позакривали в тюрми,а законослухняні люди б нормально проацювали б.Інакше б сиділи в тюрязі.Одно з двох.Не хочеш жити по законах суспільства,будеш жити поза ним.Крапка.І так точно в нас можна навести порядок.Варто лиш захотіти.
Відповідь: Расизм Мій син вчився в Києві в одному з ВИШів.Я приїжджав до нього в гуртожиток і наблюдав таку картину.Внизу в гуртожитку кафе.Незнаю який розумник додумався дати це кафе в аренду самим же арабам.І кожен вечір збираються там араби з усієї округи,і гулянка до ранку,з їхньою музикою,танцями і.......купою наших дівчат.Вони лише по черзі водять їх в гуртожиток.Тепер як ви собі думаєте,дивлячись на все це що думають наші вісімнадцятирічні хлопці,про яке навчання може йти мова,коли внизу на пів-квартала гримить арабська музика і під вікнами виставка гарненьких повій.Живуть ті араби в кімнатах суперлюксах подекуди один в кімнаті.А наших по п"ять та й в простих.А недай бог захворіти нашому студенту.Коли на швидкій чують що треба їхати в гуртожиток то зразу кидають трубку.І ніхто з інституту не поцікавиться як там живуть ті студенти. Ні до чого їм нема діла.Через те і виникають проблеми з іноземними студентами.А хочете розкажу вам ще один прикол,може ви не знаєте.Як ви знаєте коли приїжджають іноземці в Україну вчитися то вони перший рік вчать мову,щоб потім йти в інститут і навчатись.Угадайте яку мову вони вчать,з трьох раз.Правильно російську.Прикольно?????????
Відповідь: Расизм 100%-но. Одного разу в 90х відправило мене начальство до відомого в певних колах львівського кримінального авторитета... вони десь там 600-й крадений пригнали, в якому вже мобільний автокомплект стояв, ради собі дати не могли, то я мусів подивитися. Ну і звичайно він же ж діловая калбаса, дзвінки без кінця, закрутився, і немає часу мене назад на роботу відвезти... то я так і півдня проїздив з ним. Хіба молився, би хто в цей час авто взірвати не надумав... Все думав собі, ну з яким пацанюрою він так по мобілі тріпається... певно однокласник якийсь, колєґа закадичний чи шо?!... Посилають жартома один одного.... Потім він за ним заїхав, дивлюся - в машину офіцер мєнтовскій сідає, по-ґражданкє звичайно... не останній, відомий у Львові, бувший заступник начальника... Друзі - не розлий вода... Мусор на мене ноль на масу, певно подумав, шо я котрийсь з прібліжонних(молодий пацан, завжди здоровим був, під 1.90м, сидю собі на задній банці). Та й випивші вони обоє були добряче, ще на курви поїхати збирались... А потім фотка в "Високому замку", рапортує про боротьбу з оргзлочинністю...
Відповідь: Расизм Про створення цього говорять особи яких годує Москва. Нажаль, нажаль нема у нас шаріату. Був би, то більшість цих бабаїв заслугували б на дуже суттєві покарання. У євреїв набрався
Відповідь: Расизм та ні, пане... не тільки москва.... про це говорять і мешканці криму, які споглядають дії кримських татар....
Відповідь: Расизм Напередодні перевиборів в Криму почали активно говорити про ісламізацію Криму і в той же час Москва почала казати, що лише вона зможе боротися з "ісламізацією". Пам'ятаєте? Для того, щоб запровадити ісламські закони треба мати ісламське суспільство. В Криму його нема. #11 за 14.03.2008 ІСЛАМ, КРИМСЬКІ ТАТАРИ І ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВЕКТОР УКРАЇНИ
Відповідь: Расизм ви маєте рацію... і про це я написав.... "не тільки москва"..... але те, що татари створюють певний хаос на півострові -- це також правда...
Відповідь: Расизм Питання лише, кому це вигідно? Особисто я не проти, щоб і Криму була дійсно ісламська територія. Саме ІСЛАМСЬКА, а не територія "традиційного ісламу бабаїв".
Відповідь: Расизм Хм. то Ви не бачили інших гуртожитків - є те ж саме, тільки за участю українців. Ну і не виключено, що дівчат длля екзотики водять мулаток. ТО до чого тут расові питання? Як наші не живуть в рамках моралі-законів то як змусити до того іноземців? нє, то певно не приклад.
Відповідь: Расизм Я не знаю. Чесно. Але має бути більше. Однак саме мусульман, а не теж мюсюльман. А дівок туди силоміць притягнули, чи самі збіглися?
Відповідь: Расизм не знаю у чому тут різниця і чи вона є.... напишу так: скільки в криму є людей, що сповідують іслам?.... я проти релігійних держав.... в Україні вже державну владу перемішали з релігією.... попередній президент опікувався московським патріархатом, перший -- створив та опікувався київським.... нинішній -- "і вашим, і нашим"..... ще бракувало ісламської автономії з муфтієм замість голови облдержадміністрації...
Відповідь: Расизм Перемішати та мати теократичну державу це велика різниця. Є християне, а є також християне.