Педро, Вам очевидні речі не зрозумілі. Полковник вже з рік ходить сюди або подразнитись, або попідколювати.
И за это бан придумали уже? ---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ---------- Aliis inserviendo consumor. Aliis lucens uror.
Невже Ви ящик не дивитеся? Ми прямуємо до Європи. Лаша тумбай! Полковнику, Ви забули - "Русский с китайцем - братья навек"? Єдиний ваш геополітичний союзник. Причому тут Раша буде точно "меншим братиком". Нє? Відскануєте нам обкладинку "Учебника малокитайского наречия"?
Ну, ну. Поглядим. ---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ----------
Люди, я з вас деколи в шоці, видно, що це троляка, то і ви всі трольте на здоров'ячко в його темах, нащо ви йому серйозні якісь аргументи шукаєте? ---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ---------- От наприклад, я сьогодні їхала на джипі по Львівській області, з самісінького ранку, і мене телепортувало в Дніпропетровську область, і там я побачила джип, який їхав дивними віражами. За кермом сидів обкурений в зюзю чувак і слухав Продіджі. В одній руці тримав мобільний. Кермуючи однією рукою, вихитуючись в такт "Вуду піпл", чувак іншою рукою випадково потрапляв по клавішах мобільного, і скомбінувалися хаотичні набори слів, і відправились, вочевидь, на певний форум. Навіть і не знаю, що це мені нагадує
Полковнику, Ви не зрозуміли що таке "малокитайское наречие"? "Базою" Ви користуєтеся щодня. Тільки фонетику доведеться підлаштувати під Мандаринську і літери замінити.