Радянські памятники у Львові

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем lopik, 12 тра 2007.

1. zpl

zpl миється в бані

Відповідь: Радянські памятники у Львові

2. zpl

zpl миється в бані

Пам'ятка кріпацької ( пардон... радянської епохи ) з Нового Львова, що підлягає модернізації, готелізації та офісізації після геттоізації та виселення мешканців на 101-й кілометр ( скоріше просто на вулицю ).
    http://forum.lvivport.com/attachment.php?attachmentid=738&stc=1&d=1193144409

3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

картинки не грузяццо!

4. zpl

zpl миється в бані

А цей знімок зроблено у самому історичному центрі Львова, за 100 метрів від пам'ятника Шевченку. Пам'ятка епохи під назвою: Національний парк "Бомжачий супермаркет"...
    http://forum.lvivport.com/attachment.php?attachmentid=739&stc=1&d=1193145910

5. zpl

zpl миється в бані

Лінк прошу погладити михою... [​IMG]

6. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

не зрозумів - чим?
    чим погладити?

Додано через 1 хвилину
    якщо точніше - на Банківській? напроти входу в банк? колишній - вихід з кінотеатру?
    Це реклама банку - "ось що буває з нерадивими позичальниками, що не повертають кредити".

7. zpl

zpl миється в бані

Маю сумнів, що позичали... Бо ті, що позичили, вже давно в Штатах, Канаді, Австралії...

8. Abraira

Abraira Well-Known Member

Вулицю Тургенєва перейменували!

http://www.zik.com.ua/ua/news/2008/04/17/133819

Особисто я, як мешканка вищезгаданої вулиці, обурена до глибини душі!
    Вашингтон, Лінкольн та інші всесвітньо відомі діячі, звичайно, про Львів писали цілі опуси... а той Тургенєв... що там з нього?
    Немає вулиць Пушкіна, Лєрмонтова... Зато є Дудаєва!!!!?
    Цікаво, чи будуть прийняті заяви, які були зібрані і підписані більшістю мешканців вулиці?! Ми - проти!
    І справа далеко не у політиці, чи тому, що є вулиця із споконвік складеною назвою, щей документи треба всі міняти... а це не одна копієчка! Обідрати мешканців, щоб ті поміняли всі документи на власність, прописку, а дорогу після цього нам зремонтують? Чи дочекаємося наступного приїзду Папи?

Додано через 1 хвилину
    Ми придумали замут - а ви, розгрібайте!

• Подобається Подобається x 11
  9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували!

Не ображайтесь, але це ж Ваші обранці перейменували.

10. Abraira

А я не ображаюсь. Просто більш аполітичної людини ніж я, у Львові знайти важко. Я дивлюся на все з точки зору раціоналізму, а політикою хай займаються політологи. У мене дві вищі освіти і жодна з них не стосується політики. Як на мене, кожен має бути на свому місці: "Лечить, так лечить; любить, так любить; гулять так гулять; стрелять, так стрелять..." Зараз, я на свому місці - мешканця, споживача послуг, платника податків...

• Подобається Подобається x 7
  11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну а от ті 69 депутатів політизовані зверх міри. Невже така нагальна проблема перейменовувати? Інших немає? Тим більше у даному випадку. Дурість, одним словом. Із серії "застав дурака Богу молитися, він і лоба розіб"є".

12. Abraira

А мені здається із серії "Добре, коли отарою овець керує лев, але зле, коли загоном левів керує вівця!"

• Подобається Подобається x 3
  13. bora

bora Well-Known Member

Схожі відчуття були коли перейменували мою рідну вулицю 700-річчя. Вона й досі для мене так називається) Але найбільше що мене дістало в зв"язку з тим, що в загсі довелось платити за те, щоб закрили очі!!!, бо в мене прописка у паспорті на 700-річчя а не Чорновола і це при тому, що мій паспорт був вже після перейменування у паспортному столі!! Таке враження, що цю плутанину спеціально для того і роблять, щоб можна було підзаробляти на ній.

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я ще розумію коли перейменовують вулиці леніна, дзержинського та ін. політичних діячів сумнівного минулого.Але письменників, відомих, визнанних..
    Ото правильно в Америці, назвали Авеню №...і на всі віки....
    А у нас як у фільмі "Весілля в Малинівці"-"Опять власть меняется..."

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

... але чомусь у 80-х роках площу у Вашингтоні, на якій було розташоване посольство ссср, перейменували на Andrey Sakharov Plaza.
    Не чули про таке ?

А я вношу пропозицію: коротеньку тупикову вуличку в Києві, яка носить ім"я Леоніда Первомайського перейменувати на вулицю Леоніда Каца (справжнє прізвище Первомайського) ! :)

• Подобається Подобається x 1
  16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Не чули(я про себе):)
    Якби я могла, то взагалі дозволила б називати вулиці нейтральними назвами..Зелена, Медова, Сонячна і т.д.
    А то поназивають бандитськими іменами....

• Подобається Подобається x 6
  17. Abraira

І я її тільки так і називаю! Питання, нехай Тургенєв, російський письменних, хоч і всесвітньо визнаний, та Львову 700 років було і від цього не дінешся... нащо ж було вулицю названу у честь міста перейменовувати?!

У мешканців нашої вулиці теж таке враження... тому і підписали протест... хоч би це щось дало!!!

18. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

вона стала Тургеньєва лише в 50 роках, а до того декілька раз переіменовувалася.

Хоча все єдно дурня е переіменування

19. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Мабуть тому, що Львову вже 750 ы назва не дуже актуальною була.
    Я за те, щоб назви деяких вулиць змінити, але, на мою думку, в такому випадку всіма проблемами мешканців, які виникли через зміну назви вулиці, має залагоджувати централізовано відповідне управління (департамент) міста. Є ж старенькі люди, яким важко вистояти всі черги для зміни прописки чи оформлення різних папірців. то що ж, їм тепер пенсію не нараховуватимуть,бо вони живуть на неіснуючій вулиці?

• Подобається Подобається x 5
  20. Abraira

А я за цілодобове водопостарчання, відремонтовні фасади, зроблені, а не залатані як-небудь, дороги і під"їзди, що не смердять вбиральнею. Їм дешево перейменувати - 5 тис. грн. от вони і роблять, що дешево... а в мене скоро балкон впаде, ремонт коштує 7 тис. грн. Зваживши, обирають перейменування вулиці!!! Правда звідки цифра ремонту 7 тис. грн. мені досі не зрозуміло... може це всі балкони будинку стільки коштують?

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)