Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! У Львові так кричали? :eek: І чиїх ж батьків то діти були, не скажете? Додано через 2 хвилини І яка ж історична назва вулиці Тургенєва, не скажете нам?
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! А можно я, можно я?!! До 1870 года — Кладбищенская боковая 1871—1919 — улица Пильная. 1919—1941 — улица Львовских детей в честь молодых львовян, погибших в составе австрийской армии во время Первой мировой войны. 1941—1944 — Гинденбургштрассе, в честь немецкого военачальника Пауля фон Гинденбурга С 1944 года — улица Тургенева, в честь русского писателя ХІХ века Ивана Тургенева. Ну а что, улица Гинденбургштрассе - звучит тоже довольно патриотично И как это миськрада не додумалась старое название вернуть, а? :D
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! Может походное от Пиллеровка? Не знаю. В Википедии Пиллеровка указывается как алтернативное название улицы, "в честь львовских издателей ХІХ века Пиллеров". ХЗ.
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! А он, что, как и Джохар Дудаев ОЧЕНЬ много сделал для Львова? :cowboy: Додано через 4 хвилини Ясное дело, что АсвАбАдителей! Или у Вас есть другие версии?:moskali: Предлагалось сАветское название Тургенева поменять на историческое. А ВАМ - это КОМУ? диаспорянам?:cowboy: Вообще-то, если по-честному, то надо было переименовать в КЛАДБИЩЕНСКУЮ БОКОВУЮ, как было до 1870 года. Очень актуально бы было. А?
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! Нічого особистого проти вас... але дві вищі освіти - вже давно не дивина... Універи, інститути ще з 90-х не вузи, а фабрики дипломів... Нині як після школи не поступив - оце дивина! Народ вже й по три дипломи має... Прошу не ображатися, то я просто так, репліку кинув...
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! Интересная информация. Получается, что ПЕРВЫЕ москали улиц не переименовывали? Не успели? Или за ночнушками только охотились?
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! Хотіли навіть Львів перейменувати на Западносоветск. Та не встигли. Партизани грохнули "перейменувальників".
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! Патріоти Львова. Корінні мешканці. Їхні імена невідомі, а подвиг - безсмертний (С)
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! А Ви що, Abraira, що відповідаєте? Мені дуже хотілося від неї почути відповідь, хто ж то так кричав, хто Росію хотів спасати? Невже галичанські діти? Ага. Мені, Вам.... Чи Ви не діаспорянин? Капітане, якби то Полковник так гиготав, то мені би було не дивно, а Ви....:no:
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! спиталася в своєї мами.Вона мені пояснила що єдине що переоформляється зі сторони жителя,це прописка в паспорті.Тобто йдеться в паспортний стіл,здається паспорт і проставляють штамп.Це нічого не має коштувати.Зміну табличок і назву в довідниках забезпечує влада чи там жек.
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! О!!! а ми навіть того не робили. просто був старий штамп. а коли була нагода і потреба його й поміняли. то в чому, насправді, проблеми аполітична п. Abraira?
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! Пані Оля, мені просто смішно з цього ідіотського прояву "патріотизму" як перейменування вулиці Тургєнєва Ну я розумію була би це вулиця Леніна, Сталіна, Берії, Хрущова... А так це просто брєд і лишній клопіт для мешканців Львова.
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! Діяспоряни перш за все ототожнюють себе з етносом або рідною країною. Mr. Petrenko має право належати до української (польської, угорської) діяспори. Mr. Katzman має право належати до єврейської, української, литовської діяспори - на свій розсуд. А Товаріщ Полковник хіба жив у державі під назвою Україна ? "Совєтська діяспора в Росії" (ги-ги-ги!) P.S. а з "Днем Солідарності" Полковник так нас і не привітав.
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! ну,я так зрозуміла, що панію Абрарію вз`їло те,що влада тратить гроші на перейменування вулиці а не на ремонт,бачте, її під`їзду.
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! Не скажііііть... Є ж різниця, по вулиці Героїв УПА йти колоні пластунів (скажімо) від пам'ятника Бандері на Білогорщу, чи "пройду по абрікосовой, свєрну на віноградную"..?