Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! ой, та не лякайтеся так! У Львові швидше проспект дідька зроблять, ніж Лєніна... "Спи спокойно, дорогой товарищ!" Додано через 1 хвилину Щось у мене Лєнін з дідьком не асоціюється... швидше Гітлер, на другому місці Сталін...
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! А у нас он і проспект леніна є і Комуністичний...нічого ..живемо.Ніхто не звертає уваги, звикли
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! З Вами згоден але в напевно більшісті людей він з цим і асоціюється.
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! Ну, у людей, нації яких винищували, все-таки Лєнін не займе першого місця у антирейтингу. А от Гітлер і Сталін... Просто українки у нас гарні, роботящі.... у мене бабця 4 роки у Німеччині пробула, не дивно, що у мене Гітлер - №1 у антирейтингу?
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! піпєц.... я би плювався щоразу, коли доводилося цю вулицю називати.... Додано через 2 хвилини може порівняння буде і не дуже етичне, але ваша бабця повернулася з німеччини.... а скільки людей померло через "світлі комуністичні ідеали"?... а для мене антирейтинг все, що пов’язано з комунізмом та ссср.
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! Скажімо,сталін - гідний продовжувач "діла" лєніна. А гітлер порівняно з ними - пацан... А може не встиг... А про те,хто був насправді лєнін.... Архивоинствующий и архижестокий антихрист Ще,щодо Тургенєва я можу сперечатися,все ж російський письменник,але отой...
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! Купа-купезна і цифру знає лише Бог... тому і вулиці перейменували після проголошення незалежності України! Зараз-то навіщо? У людей грошей на поточний ремонт немає (не пишу "на хліб" бо розмова про комуналку) а їм доведеться переробляти папери. Хтось на горі понти розводить, а люди страждають. Тим, хто приїде у Львів, буде плювати на назву вулиці, їм буде важливіше - умови перебування, ціна помешкання та комунікації. Виправте мене ті, хто обирає квартиру за назвою вулиці! Додано через 2 хвилини Та що всі до мене з тим Лєніном вчіпилися? Вже модератор видалив допис, де мене його прихильницею назвали... хоч я взагалі це за образу вважаю. Не лізте у дьобрі... я просто проти перейменувань.
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! виправте мене, якщо назва міста нічого не означає для вибору місця проживання...
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! Ничего не означает. Однозначно. Завтра в Луцке минимальная зарплата станет 15 000 евро в день. Станут Львовян на работу приглашать. Вы, конечно, не поедите. Ведь Вы львовянин. Да?
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! виправте мене, якщо назва міста нічого не означає для вибору місця проживання...:cowboy: Додано через 1 хвилину О, вспомнил! А Некрасова как теперь обзывается???
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! Просто у Вас, на заході, люди не "отримали по голові" в "революцію", колективізацію, Голодомор, репресії 37-38. Тому для вас ленін - "не дідько". Перепрошую, а Ваша бабця в Германії в таборі сиділа ? Ліс валила в Сибіру ? Я чув "з перших вуст" про Германію. Тут: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=74978&postcount=139
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! Зачем Вы так? На Львовском форуме - и такую правду-матку прямо в глаза? Некрасиво получилось. У некоторых ребят с давлением проблемы могут возникнуть.:radist: :cowboy: :moskali:
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! Alias! Підказую ідею - поки ніхто не випередив: На одній з цих вулиць відкрити ресторан "Совок-Ностальжі" (або СССР чи як там ще). Ви ж майстер інтер"єру ? Перший зал - столовка "Общепит". Столи з амбре вологих ганчірок, вівторок і четвер - "рибні дні" (тобто без м"яса). До пива додати воду зі звичайною содою. Чай та кава - з "бачка". Обхамити та обрахувати - святий обов"язок персоналу. Другий зал... Ну Ваш батько проконсультує. Тільки таку фішку передбачити: дорогий вхідний квиток і "совєтські" ціни. Або при вході міняти гривні на совєтські рублі й ними розраховуватися. В туалеті - ну таж нехай старші розкажуть... Хто впаде зі стільця - міліція відвезе у "медвитверезник": роздягають, кидають під холодний душ, потім до ранку на казенному ліжку. Назавтра треба заплатити, але все одно повідомлять на роботу. Саме те для вулиць Леніна або Комуністичної ! Ще й екскурсантів водитимуть - скажімо, пасажирів міжміських автобусів.
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! Оба-на! Я же предупреждал!!!!! Борис, берегите здоровье! Смеряйте давление!
Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували! Alias, для військовців - окрему залу. В "кальянній" можна вивішувати газети з об"явами типу "я стою у ресторана, замуж поздно, сдохнуть рано".