Радянські памятники у Львові

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем lopik, 12 тра 2007.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Відповідь: Вулицю Тургенєва перейменували!

Конечно!
    Помните, как ОН о РУССКОМ языке?
    "Берегите наш язык, наш прекрасный русский язык, - это клад, это достояние, переданное нам нашими предшественниками! Обращайтесь почтительно с этим могущественным орудием..."

2. Капітан

Капітан Well-Known Member

Да, но я в ужосе, Полковник!!! Тургенев (мне даже страшно об этом говорить) ничего хорошего за всю свою жизнь не сделал для Львова и Украины в целом!!! Представляете, каким был негодяем, а? Не то что Вашингтон с Линкольном! Тех хлебом помню не корми, - так о Львове беспокоились бедные...
    Да и не дотянул Ваня до уровня Шекспира - значит, не быть улицы в его честь во Львове...
    Стоп... А где во Львове улица Шекспира??? ;)

• Подобається Подобається x 3
  3. Капітан

Капітан Well-Known Member

:D
    сори, не сдержался... гоню я уже давно...

4. Полковник

Полковник миється в бані

Информушка старенькая, НО о методах работы ИЗБРАННИКОВ НАРОДА говорит многое:

Во вторник 11 марта, во время заседания сессии Львовского областного совета, депутаты во второй раз отказали в предоставлении $20 тысяч материальной помощи Елене Новосадовой - дочке пенсионеров Хлебниковых, которые погибли в результате взрыва дома в феврале. Также депутаты отказали в материальной помощи Любови Карпинской - жене дальнобойщика, который сгорел в фуре в очереди на украинско-польской границе, сообщает корреспондент ИА REGNUM в Львове. Кроме этого, депутаты не проголосовали за выделение около $24 тысяч материальной помощи Светлане Пукач - жене санитара, который, спасая самоубийцу в Львове, погиб, выпав из лестничной клетки 9-го этажа жилого дома.
    Отметим, что неделю назад Львовский областной совет выделил $20 тысяч материальной помощи бывшему политзаключенному, заместителю председателя Львовского областного совета в 1990 - 1994 гг. Ивану Гелю, а 5 марта облсовет выделил $60 тысяч материальной помощи полковнику Украинской повстанческой армии Василию Левковичу для покупки жилья в Львове.
    Напомним, 20 января в Львове на ул. Замарстиновской неизвестный мужчина собирался выпрыгнуть из окна дома. При попытке удержать самоубийцу врач-санитар, 56-летний Ярослав Пукач выпал вместе с ним из окна. Оба погибли на месте события. 25 января в 5 часов утра по местному времени в автомобильной очереди на подъезде к международному автомобильному пункту пропуска "Краковец" в кабине фуры "ДАФ" сгорел 43-летний водитель, житель города Львова. 7 февраля в центре Львова на ул. Костюшко, 14, произошел взрыв в жилом доме. Вследствие этого десять лиц госпитализированы, в том числе одна женщина 1939 года рождения, у которой выявили более 40% ожогов тела (через три дня женщина умерла в больнице). Ее муж, 1935 года рождения, погиб во время взрыва.

http://www.regnum.ru/news/970082.html

5. Оля

Оля Старожилка форуму

І що саме цікаве, із сайту RU! :) Ото росіяни - молодці! Вже вся Росія процвітає, всі проблеми там в себе вирішили. Тільки у Львові їх лишилося вирішувати. :) Аж три приклади привели зі Львова! А у себе їх зовсім нема!

• Подобається Подобається x 6
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Полковнику,не треба при мені про роботу ИЗБРАННИКОВ НАРОДА .
    А то я зараз почну цитувати Ваші ранні пости...
    Як би я не ставився до перейменування,про ізбранніков НІНАДА!!!!

• Подобається Подобається x 1
  7. sselev

sselev Well-Known Member

А що корисного зробила для Львова УПА?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

націоналіст... йошка в корінь...., нє?
    російський націоналіст... нашо він нам здавсі, у нас свої є.

9. sselev

sselev Well-Known Member

Такой фанатизм похоже присутствует только во Львове.
    По инету нашел что ул. Пушкина существует в Луцке или например в Мукачево. В Закарпатье даже видел русскоязычные таблички с названиями улиц.

10. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

продалисі...

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

нє, вони навіть не знають хто такий Пушкін... їм просто по барабану....

12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

пане, ви такий проникливий!... [​IMG]
    пропоную вам самому потренуватися....
    до речі, зауважив, що ви змінили стиль....
    стиль дописів став більш чіткий, вишуканий та лаконічний...
    це ви дописуєте?..

13. консультант

консультант Дуже важлива персона

Дякую за компліменти...

14. Abraira

Abraira Well-Known Member

Ну от, думала, що тема буде про недоцільність перейменувань у мому любимому місті... а пішла тема Московії. Хех, перейменували ж 700-річчя Львова і людям зле зробили, бо вони мінінгіту мали з документами, щей скільки.
    Перейменували вулиці, як тільки Україна стала незалежною (від цього вже не ділися б) але нащо постійно ускладнювати львівянам життя? Я, особисто, про це.
    А сперечатися про письменників, як на мене, недостойно, бо любиш ти Кафку чи ні, він залишиться всесвітньовідомим, і не від нас це залежить, поки є люди, які будуть обговорювати його твори у літературних гуртках.

15. консультант

Хоч не живу у Львові але згоден в тому, що не було нагальної потреби перейменовувати вулиці. Хай будували б нові мікрорайони наші "великі патріоти" і називали вулиці новими іменами в честь Незалежної України, а старі назви хай би залишались, як історичний факт або взагалі вулицям, які перейменовано за часів радянської влади, вернути їм рідні назви, а то скоро потрібно буде складати родовід вулиці...

16. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

та що ж таке! ми собі у Львові робимо те що хочемо :beee:

якщо серйозно то на місці скривджених я би більше переживав щоб в умовах нинішнього протистояння (а я вважаю що воно існує) вашу вулицю щоб не назвали Леніна - от в Європі присутня мода на колишній СРСР то і в нас може зявитися.

• Подобається Подобається x 3
  17. Abraira

Abraira Well-Known Member

А хай би і Леніна, мені начхати! Я проти перейменування як такого... хоч Карла Маркса хай назвуть.

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я проти...
    Все одно,що вулицю іменем дідька наректи...
    Свят-свят-свят...

19. консультант

Як не кажіть, а найкраще вулиці просто нумерувати 1, 2. 3. і т.д., а будинки буквами алфавіту. Адмінбудинки великими літерами, а житлові малими і ніхто б не був ображений...:)

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

40-річчя жовтня, 50-річчя жовтня, 60-річчя жовтня...
    Відразу видно, коли мікрорайон будувався.

Он у Москві аж до початку 80-х років були Перший комуністичний тупик і Другий комуністичний тупик ! :)

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)