Радянські мультики

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем Городецький, 22 кві 2008.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я пойняв.
    Сучасною мовою "Рєбята, давайтє жить дружно!"="Прінуждєніє к міру".
    Вот, гдє собака порита... (с)

• Подобається Подобається x 4
  2. Городецький

Городецький Well-Known Member

От трясця, Чітатєль знову забув що ця тема називається "Кімната сміху" і хутчій прибіг із гаслом "Совєцьке - краще". Як, напевне, важко отак - не розслаблятися ...

3. Городецький

Городецький Well-Known Member

Ну, коли вже тема здобула розвитку, то спеціально для любителів "нупогодів", і враховучи репліку:
    і решту:

Отже, суто позитивний совєцький мультик:

Уявімо собі, сидите ви собі вночі у парку, нікого не чіпаєте, АЖ РАПТОМ, ПОВЗ ВАС ІДЕ ЗАЄЦЬ З КУЛЬКАМИ І БАРАБАНОМ!!!! І щосили гепсає!!!

Це шок, панове .... Просто треба мати здорове серце щоб не вхопити інфаркту ...

Але мультик суто позитивний.

В ньому нема пропаганди шкідливих звичок:

Нема пропаганди легких наркотиків:

І важких наркотиків теж нема:

І ніяких сексуальних збочень!!!

Ніякого гомосексуалізму!!!!

Цілком позитивний мультик!!! Рекомендуется для применения даже в дошколных учреждениях (с) "Пригоди Шуріка"

ПиСи: це ж кімната сміху!!!

• Подобається Подобається x 6
  4. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Не втрималась, бо дуже подобається.
    А з мультиків ще забула додати "Ежик в тумане", "Дядюшка Ау", "Пригоди Кузі", "Умка", "Бюро находок", "Цветик-Семицветик", "Аленький цветочек". Точної назви всіх мультиків не пам'ятаю, але думаю, що всім зрозуміло.

• Подобається Подобається x 2
  5. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

а чому взагалі вважається, що САМЕ радянські мультики, як тут пишуть виростили:
    може винуваті не мультики?
    я не зовсім з цим згоден...
    P.s. я чомусь бандитом не виріс:)

• Подобається Подобається x 1
  6. sarkis

sarkis New Member

радянські мультики дійсно варті уваги

7. Марусино

Марусино Well-Known Member

мдя... і тут докупи совіти приплесли) і чого вам не ймется...:)
    я дуже підтримую Степанича:)
    дійсно так, ще б пак. То ж були Совіти, щоб їм грець, молодість, юнацтво нашіх батьків, наше дитинство, треба ще раз лайном полити.

8. Bogun

Bogun Well-Known Member

Чого радянські мульти, мені дуже подобаються, правда це не моя молодість. Але у мене був величезний вибір.
    Наприклад і досі, навіть більше за "Тома і Джері", подобається "Ну, погоди" чи "Все про козаків", "Чортеня 13", "Простоквашино" та безліч.

З чеських "Про крота", а мій дитячий улюблений американський мульт "Трансформери". Підліткові "Сімпсони", "Футурама" та "Ей, Арнольд".

Хоча це не мульт, але найулюблініший фільм мого дитинства "Альф", можна сказати я був (і в дечому і є) його фанат. Респект, ІСTV.

Останнє редагування: 19 жов 2008
  9. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Я ще забула згадати про "Вінні Пуха" з неперевершеним озвученням покійним Леоновим. Зараз, коли дивлюсь ці мультики, то сприймаю вже по-іншому, відчувається, що у дитячих пригодах приховані зовсім недитячі жарти. Наприклад: коли пес Шарик з "Простоквашино" говорить, що "м'ясо краще купувати у магазинах, бо там костей більше", коли герої цього мультику йшли шукати "клад", то цей же Шарик питає: "А що таке склад?" І коли знайшли скарб, то пес знову закричав: "Ура! Склад!" Що було на думці у тих, хто писав текст? :) Або, коли мама "дяди Федора" бідкаючись на своє життя і невдоволена присутністю кота удома, говорить до батька: "Ну, якщо тобі цей кіт такий дорогий, то вибирай: або кіт, або я!" А батько ще й вибирає, і говорить, що вибирає її, тому що давно знає, а кота перший раз бачить. (А якби не вперше, то можливі інші варіанти?).

10. Ещё были прикольные мультики нашей киевской студии: "Капитан Врунгель", "Остров сокровищ", "Про казаков". Может, нарисованы не очень, но зато с хорошим юмором.

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Галюсику, то ж була совєтська класика, від якої усі були пацталом.
    Тільки в мультиках та фантастиці таке й проходило.

12. Salata

Salata Well-Known Member

"Ну погоди" еще можно сравнивать с "Том и Джерри", если видеть исключительно погоню.
    А "Трое из Простоквашино" совсем не имеют аналогов. "Крокодил Гена" - тоже. "Дядюшка Ау", "Домовенок Кузя", "Варежка", много чего, мне больше всех нравился "Как львенок и черепаха пели песню" и "Капитан Врунгель". Врунгеля, кстати, совсем нельзя на Западе показывать "И за энто режиссенто нас сниманто киноленто" :) Хотя и нам уже "невидимая рука рынка" "Бригаду" подкинула...
    Жестокая советская цензура - это не рентабельность. Продать можно много чего, а вот худсовет пройти - надо что-то посерьезнее.

Останнє редагування: 20 жов 2008
  13. Что, итальянцы обидятся?:mocking:
    В "Астериксе и Обеликсе" тоже много над римлянами издеваются, и ничего, мультик идёт на "ура"

14. Salata

Salata Well-Known Member

Ох уж этот национализм... "Банды Нью-Йорка" смотрели? Бандиты только в Италии?

15. Не смотрела

16. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А мій улюблений мультик про Петю-Пяточкіна...і про козлика, який ніс в торбі своє горе (точної назви не памятаю)

17. Summer

Summer Well-Known Member

а я люблю про Машу і Петю ( новорічні), а Петрик Пяточкін - мій улюблений (слоників рахувати) :). А взагалі колись була така передача "Мультфільм на замовлення", завжди дивилась :)

• Подобається Подобається x 6
  18. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Да, старые советские мультфильмы действительно добрые, сказочные, вызывающие ностальгию по детству. Ну, погоди, Винни-Пух, Про снеговика и волка, Простоквашино и множество других это просто шедевры для детей выросших в то время. И детей нужно воспитывать только на тех мультфильмах, а не на всякой белиберде, которую сейчас на компьютерах клепают конвейерным потоком. А то, что здесь какие-то ярые антисоветчики (или не знаю как их еще назвать) в любимые всеми детьми мультфильмы лезут со своей ложкой дегтя, это даже не смешно, а пошло и некрасиво. Стыдно, ребята. Идите в темы о политике и там обсуждайте вами нелюбимый ссср.

• Подобається Подобається x 5
  19. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А таке:
    "Хорошо живет на свете Винни Пух,
    Оттого поет он эти песни вслух,
    И неважно, чем он занят...".

20. fuxx

fuxx Member

Люблю "Падал прошлогодний снег".

Але тепер дивлячись всі ті мультфільми вони сприймаються зовсім по іншому ніж в дитинстві.

Доречі а хто які мульти має в колекціях? Або де є хороші збірки в неті?

а де твій аватар? :)