Ну чтож, если на Украине больше проблем никаких не осталось кроме языковых, то я очень рад за страну, которая за 20 лет независимости добилась таких успехов. Молодцы!
Гм... Як би це Вам дотепніше пояснити? Змоделюємо ситуацію: припустимо, що п'яні москалі натовкли мені пику "чіста па бєспрєдєлу", і я з розбитим носом і заплившими очима навпомацки намагаюсь дійти до найближчого медпункту, щоб отримати якусь там медичну допомогу... Тобто у мене Є серйозна "проблема"... і раптом мені до черевика потрапляє маленький камінець і так, курва, гризе ногу, що мене шляк трафляє від досади%-) Тобто у мене з'явилася друга і начебто маленька проблема... Ну і як Ви собі міркуєте, шо я зроблю? Я зупинюсь, викину під три чорти той клятий камінець і тоді вже зможу повністю зосередитись на вирішенні першої проблеми! P.S. А з москалями потім буде окрема розмова!)))
Черкаська область.М.Корсунь.В тіні +35 Тут районна рада одноголосно прийняла звернення проти "мовного " законопроекту.Змусили проголосувати навіть регіоналів.А хлопці і дівчата в Черкасах дали приклад,як відстоювати національну гідність!Коли я виступав у Черкасах особливо наголошував на цьому.Тут особливо гостро відчуваєш,що Україна єдина в прагненні до змін !
Особено примечательны слова малоросийского гимна: Сгинут наши вороженьки(ну просто исчезнут по чьей то воле) як роса на солнце Запануемо мы братья у своей сторонци. Раз ещё не пануете ,значит не хозяева. С таким гиМНом далеко не уедеш.
Ну и молодцы!!!Не хотят люди регионального языка на Черкащине и это есть хорошо! Вот только кого они выступают против регионального в Луганске,Донецке,Крыму, Запорожье??? Или что?Там люди другого сорта живут и не имеют права требовать регионального языка? Никто же не выступает в Днепропетровске за региональный язык в Черкасах! Или там в Ровно!!!
Пусть даже и так!И что из этого следует?Что по логике одноклеточных с тараканьеми мозгами ,эти люди не имеют право на региональный язык?Они что?Не теми грощима платят налоги? Кстати...а что Ваша Бохиня ,поддержала мовный закон?
Фи , сударь , Вы , хамите (с) ))) Мне Фсе 8 стр. ниасилить , скажите коротко , и шо ? язык таки подписали , или слабо ?
Я хамлю????Круто!!!Значится Блаберус янгел во плоти!!!! А еще кажут,что у модеров нету любимчиков хамов.Сорьки!!! Ставлю хенисси против Вашего пиво,что подпишут. И подпишут до выборов в ВР. Идет?
) , а у вас там не меньше вины ) , правда зарплаты и пенсии побольше, но смысл жизни одинаковый :rolleyes:
))))))))))) 1. - конечно - есть ) 2. - (пиво не пью) , я давным давно уверена , что подпишут , спор не удался . ):rolleyes: