[CENZ]та я зрозумів, що я винен в тому, що адміністрація не виконує правил, які сама і приймає, але кожен представник адміністрації має такий чудовий підпис - Новые поправки к правилам !!! виникає питання, навіщо їх читати, коли ви їх не виконуєте. п.с. до речі, Рівнянін, вважаю, що тобі треба цю маячню стосовно правил викласти українською... дрібничка, алеж приємно [/CENZ] стосвно сабжа - цікаво, що всі чалдони та заруськи орки повилазили з нафталіну
респект голосовавшим за, они проявили мужество , чтобы урезонить полное господство укромовного контента в ряде аспектов
Народный депутат от Партии регионов Петр Писарчук заявил, что он не голосовал за скандальный закон о языках и отзывает свой голос. Писарчук обратился к спикеру Владимиру Литвину "с просьбой исключить его голос "за" из результатов голосования проекта закона об основах государственной языковой политики", сообщает УНИАН со ссылкой на пресс-службу нардепа.
Акция протеста в защиту украинского языка, что происходит перед Украинским домом, выстояла первую ночь. Всю ночь с обеих сторон Украинского дома простояли беркутовцы, однако команды на разгон не поступало. Вместе с протестующими всю ночь провели депутаты от оппозиции,которые объявили голодовку. Утром во "Фронте перемен" сообщили, что власть готовится оттеснять участников акции. Большое количество вооруженных бойцов в доспехах дислоцируются на стадионе "Динамо" и на улице Трехсвятительской. Лидер объединенной оппозиции Арсений Яценюк попросил людей сплотиться и подняться выше по лестнице возле Украинского дома. С обеих сторон от Украинского дома продолжают находиться "беркутовцы". В библиотеку Верховной Рады на Европейской площади подъехал камаз с железными щитами. Народные депутаты Арсений Яценюк, Геннадий Москаль, Николай Мартыненко, Роман Забзалюк, Юрий Стець, Александр Третьяков, Андрей Парубий стали живой цепью справа от Украинского дома. Сейчас напротив депутатов 300 "беркутовцев". Бойцы надели шлемы, пишет Gazeta.ua. Арсений Яценюк призвал людей, которые защищают подступы к Украинскому дому, сохранять спокойствие и не совершать агрессивных действий в отношении сотрудников спецподразделений. Он отметил, что перед Украинским домом проводится мирная акция. Яценюк говорит, что их больше в разы, но мы будем делать все что сможем. Люди, стоящие у входа скандируют "вместе сила". Все лидеры оппозиции и митингующие концентрируются у входа в Украинский дом.
Ей, Байарде, хтось здається тут свого часу багато накопіпастив різних статей, на кшталт "янукович - новий мазепа", "партія ригионів - кращі патріоти України", і таке інше. Щось не бачу покаянних сліз з колін.
на разі бачу такі варіації, чому так було зроблено: - запроданцям чхати хотілося на людей і вони виконують замовлення певних кіл -- розділити людей перед виборами - просто відволікають людей від повного провалу усіх "пакращєнь" - домовленість між "опозицією" та тушками -- одні: ми типу зробили все, щоби "захистити всіх [STRIKE]рускообіжених[/STRIKE] мовнознедолених"; инші: а ми все зробили для того, щоб не допустити шовіністичного реваншу; люде радісно йдуть голосувати за одних або иньших - відбілення гаранта конституції -- якщо янукович візьме і ветує закон, типу виявиться хорошим царем серед поганих бояр він інакше не вміє
Томенко вслід за Литвином подав у відставку [CENZ]Віце-спікер Верховної Ради України Микола Томенко заявив, що написав заяву про відставку. «Подальше перебування в такій президії і в такій Верховній Раді є неправильним і неможливим. Я вчора написав заяву про відставку з посади заступника голови Верховної Ради України і сподіваюся, що парламент її розгляне і задовольнить», – сказав він на брифінгу, повідомляє ZN.UA. Він також зазначив, що йому невідомо, чи збирається голова Ради Володимир Литвин подати у відставку. «Я не спілкувався з головою Верховної Ради. Я думаю, що він має можливість сам оголосити про своє рішення», – повідомив Томенко. «Якщо ми хочемо захистити національні інтереси України, захистити державну мову, то перше, що потрібно зробити – не підписати закон про мови, як такий, що був прийнятий з порушенням Конституції і регламенту», – підкреслив він. Раніше з’явилася інформація, що крім віце-спікера заяву про відставку написав також голова парламенту. Нагадаємо, 3 липня Рада прийняла в цілому скандальний закон про основи державної мовної політики, який розширює сферу застосування російської мови. Близько 2 тисяч поправок, внесених у документ до другого читання, були просто проігноровані парламентською більшістю. «За» проголосували 248 народних депутатів. Пізніше п’ять депутатів від НУ-НС оголосили голодування на знак протесту проти прийнятого парламентом закону про російську мову. Також 3 липня у Києві біля Українського дому відбулася масова бійка працівників спецпідрозділу «Беркут» з учасниками акції на захист української мови. Акція триває і 4 липня: близько 700 осіб продовжують мітинг. Люди з національними прапорами і партійними прапорами опозиційних сил розмістилися на ґанку і на сходах, що ведуть до будівлі, де на 11.30 заплановано підсумкову прес-конференцію президента України Віктора Януковича.[/CENZ]
я думаю так оно и будет Ей, Blickе, хтось здається тут свого часу багато, чого собі навидумував та брехає потихеньку...
Та невже, хе-хе. А оце ти писав ? http://www.ostrovforum.net/showthread.php?t=10934 Ой, як рубає, як рубає.