Я так стверджував, але питання іншим ще не заборонено задавати. Сподіваюся цей допис не буде розцінено, як офтопне порушення - інакше моя карма цього не переживе...
Pedro – Ви рідко– але чітко –Дякую! Поважаю Вас! Тема досить цікава – однак після «аргументів» певних осіб... Хочеться сказати... Де Мих, коли в гілці і Його темі Християнство ображають Христову Церкву, Її Священслужителів – Християнство взагалі...вже не скажу про .... і, до речі Хто...?! тут я помітив, одному дуже симпатичному і делікатному – вліпили такі поезії-поетки – червоної картки – просто за наївність звернення на Ти до свого проятеля... Оце часи...
Злорадствуєте? Ще ні? Тоді слухайте. Мені Мих вліпив вже 4 червоні картки... Напевне вліпить і п'яту. Можете тепер злорадствувати. Якщо ви християнин - то наведете хоча б один доказ моєї безпідставної образи на адресу церкви...
Любий мій в Христі! Навіщо своєю міркою усе і усіх... міряєте? Чи Ви не чули, не знаєте, що сильний помсти не бажає і не здатний злорадствувати... Ви – немічний у багато, а щасливий що не усвідомлюєте цього... і не критичний... Взагалі – то з ким то змагаєтеся – ще не діпняли...? Прошу зніміть з себе нік «буржуазний Націоналіст» ви ж нікчемні і паскудите такі святі Слова... Українців За 5–червону картку – подбаємо, якщо проситеся... Пане Миху – ну людина просить... Прошу і я – не відмовте... Зараз і так час ферій-канікул...
Дякую. І на тому спасибі. Буржуазних націоналістів не чіпайте - вони за Україну гинули а не за тільки за християнство. (Досить нам вже РПЦ...) І взагалі не плутайте націоналізм до якоїсь релігії (це підло), адже у нас збереглися і старовіри і дохристиянська віра...І ці люди теж відстоювали свою батьківщину, яка тепер зветься - Україна Тобто жодних відповідей не буде - тільки бажання позбутися опонента - тоді відправте мене в ігнор і буде вам щастя.