Відповідь: Qest Pistels В тому і справа, що ПІСНЯ класна, навіть, якби я її заспівала Вам би сподобалось. Бо пісня драйвова.
Відповідь: Qest Pistels Цю гарну і драйвову пісню написали ще у 1969 році музиканти голандської групи Shocking Blue, тоді вона називалася A Long and Lonesome Road. Правду кажучи, у них і співати краще виходило, можете переконатися: http://dl.zvuki.ru/2/1367/mp3/2.mp3
Відповідь: Qest Pistels Якщо кажучи про цю пісню ,то вона не погана . Але ж група не можа лише пишатися цією піснею ! Для популяції треба декілька таких пісень .......
Відповідь: Qest Pistels Я думаю у них все вийде, в 60-х роках багато хорошої музики було, є ще шо красти непочатий край!
Відповідь: Qest Pistels Лілю ,ви казали ,що чули лише одну пісню ,ось по цьому лінку цілий альбом цієї чудесної групи . Альбом "для тебя" http://infostore.org/info/4150068
Відповідь: Qest Pistels це точно. той Костя, що нібито реп читає, ще й трусів не носить. у нього коли джинси злізають, то обидва напівдуп"я видно (пробачте за такі подробиці). а ще він плюється зі сцени і обзиває дівчат. от наприклад, стояли ми з подругою перед входом на концерт, де і ці "кадри" виступали(не всі - тільки той самий Костя, в складі групи X-posers, і все,що я вловила з їх пісні були слова : "мясо - це вбивство"), і от вибігає цей Костя із саундчеку і питає у всіх, хто чекає:"в кого є червона помада?". хтось там почали ритись, метушитись, шукати, але червоної не знайшли. на що він зі словами : "фу, казліхі!" розвернувся і пішов. але пісні у цих Квестів заїдучі, як причепиться - ховайся в жито. а насправді ж такий примітив! треба цінувати свій час і вуха.
Відповідь: Qest Pistels краєм ока побачив цей кліп "я устал".... якщо не помиляюся -- кліп вони теж передерли....
Відповідь: Qest Pistels Зараз слухаю їхню пісню - "Дни гламура сочтени"!!!!!!!А альбом галімий!!!!!!!!
Відповідь: Qest Pistels Пісні так собі.Небагато смислу в них.Завтра приїжають до нас в Луцьк...Ну незнаю чи багато прийде прихильників(сумніваюсь)
Відповідь: Qest Pistels Поясніть мені,дурній,накачаній мітоолом,у чому феномен цієї групи,що вони на перших місцях в хіт-парадах і усі з ними носяться