Путину- БРАВО!!!!!

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 20 лип 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тут якраз вона пролетіла... Путін тричі поздоровляв чогось Януковича... напевно з будуна...

Але після того, як президентом став не ставленик Росії, Росія вже пять років казиться... то газ, то труба... то Крим то ше якесь фаберже заважає.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Наскільки я знаю, ви не танцюєте. Ви ж рибак, нє?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

То ти думаєш, що вона проводить політику на словах, а проводить вона її на ділі.

Глянь у ВР, хто там сидить?

Партія регіонів - московські прихвостні.
    КПУ - спить і бачить Україну в союзі з Росією.
    Социки - те саме.
    БЮТ - мріють, шо б то продати за добрі гроші? Трубу?незалежність?
    Богословська приторговує землями Криму.

А ти думаєш, що вся справа у тряпці....

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ти забув додади тих,хто зганьбив Україну перед всім світом...постійними зрадами,метаннями,розколами. Тих,хто кинув народ,що був на Майдані,хто посіяв зневіру в серцях людей. Повір,що я не один такий. Таких багато.Дуже багато.

• Подобається Подобається x 3
  5. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

А вы как другие страны выполняйте условия вами же подписанных договоров и никаких Фаберже с этой стороны вас ждать не будет. А халяву ищите в МВФ...

Вы ж сами президента выбрали, не? Раду раза 3 переизбирали... САМИ ВЫБИРАЛИ. Шо, неужто снова врагов набрали?

Мих, вы б не на ВР пальцем показывали, а на себя оборотились... Странно, выбираете вы, а виновата ВР как будто вам её назначили.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Самі, але не всі...
    Слава Богу, січень скоро!

7. Romko

А там ніц не поможе...:nea:
    В "Газпрому" вже традиція...
    Каждий год,на Новий год...сі вимахнути...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

условія - то ше не все..... і угода то ше не все... БО є ще політика.

Цього року Росія шось хотіла довести Європі... типу через Україну не можемо вам газ поставляти... (все могли, а тепер шось на голову впало). Закінчилося тим, що Росія поставку газу відновила, але Європа знайшла декілька альтернативних варіантів поставки газу і Росія тепер не є монополістом для Європи.
    Інколи, якщо гівно розкидати... воно вертається... так і сталося.

• Подобається Подобається x 2
  9. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Так вы заплатите все деньги и решите вопрос заранее, как все. Тогда и поговорим про традиции. ОК?

Как пример:
    Мне за неуплату телефонная компания регулярно отключает домашний телефон. Ну забываю я платить, забываю. Но это ж не повод говорить про традицию телефонистов отключать мне телефон каждые три месяца, скорее это моя традиция оттягивать оплату до отключения линии.

Я свечку не держал, чтобы так уверенно говорить о том, кто проиграл, а кто выиграл. Видимо вы - держали.

10. Romko

І шо в січні буде,крім Різдва?

11. VasMT

Єден "кулєга" перестане президентську зарплату задурно отримувати.

• Подобається Подобається x 1
  12. Romko

А тОлку...:dntknw:

13. VasMT

14. Даяна

Даяна Well-Known Member

• Подобається Подобається x 10
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

О!!! Ше їден москаль... Тему йому давай....

16. zet

zet Дуже важлива персона

Даяна, я в восторге от вашего последнего поста... :):crazy:
    Да еще, пожалуй, впечатлил пост VasMT о танцорах и фаберже (вообще чуть под стол не свалилась от смеха).... :mocking:
    Только вот в толк никак не возьму, а за какие такие заслуги Путину браво в Украине? Может я что-то таки пропустила?о_О

17. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну не значит не было мудрых. А раз не было, тогда конечно понятно почему "і не робим з них царя-батюшку...". Логично вполне. :)

Это к тому, что если бы в ыфборах на УКраине участвовал Путин, то он:
    1. Был бы избран
    2. ПОгнал бы эту РОссию куда подальше, не чета этим безруким безголовым
    3. С долгами бы расчитался.

ЗЫ. Я вообще кстати балдею. У "преступной" власти КУчмы долга былл всего 15 миллиардов. А за послелний год Правительство набрали 20 миллиардов и прелставили как огроооооомное достижение в переговорах с МВФ...., а всего с 2004 стало 100 миллиардов.

18. zet

zet Дуже важлива персона

Ну, если бы он был таким же патриотом Украины, как сейчас России, то точно б выбрали. Ворюга он, конечно, но крадут они все одинаково. Да и со 2-м пунктом он бы смог разобраться. Где-то б дружил с Россией, а где-то и послал бы подальше. А становление диктатуры могло бы и не понадобиться, так как Украина не Россия. Размером поменьше и менталитет малость другой. Нашел бы лозунги подобающие ситуации и составил конкуренцию Тимошенко. Ведь политики тоже ориентируются по ситуации. А вот насчет долгов, то сомневаюсь...

19. Даяна

Даяна Well-Known Member

А це треба спитати у автора теми. Він з Москви. Тему почав словами: "По поводу закрытия ПОЧТИ одноимённой ветки одним из модератором ..."
    На форумі тусуються не лише роісяни, але й москалі, які вимагають тем для прославлення російських вождів. Вони в Україні завжди почувають себе як вдома.

20. Даяна

Даяна Well-Known Member

Росія. 2001р. Зовнішній борг - 15 млрд.
    http://money.rin.ru/content/?id=868
    Росія. 2009р. Зовнішній борг - 470 млрд.
    http://news.liga.net/news/N0924795.html
    Путіну - БРАВО!
    Схожа ситуація в Україні (правда не такими борговими темпами, як в Росії). Але тут нікому не поклоняються і не кричать "Браво!!"

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)