Путину- БРАВО!!!!!

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 20 лип 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Відповідь: Путину- БРАВО!!!!!

Не знаю...не знаю..в каком мусорнике интернета Вы это надыбали...
    Могу сказать с достоверностью:мой отец... которому 7 сентября исполняется 88 лет (!!!!)..получает пенсию по возрасту...в размере 115 $
    при этом он до пенсии был простой работяга-вулканизаторщик...проработавший на одном предприятии более сорока лет.
    Добавлю..раз в год..бесплатная диспантеризация...скидки на лекарство и на оплату коммунальных услуг.... по моему еще и раз в год...бесплатный проезд..по РФ...в пласткартном вагоне...правда щас не знаю как..но 5 лет назад...была льгота на поезд.
    Ну, а про высшее образование в РФ..я промолчу...zenyk больше меня знает..:D :D :D

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

І шо? А прожитковий мінімум?
    Для Смоленська (надибав):
    А для пермських цін?
    З врахуванням "122-го закону" про пільги можна забути.
    Браво, Путін?

3. Danilo

Danilo Well-Known Member

І головне немає "нєсогласних". Був один марш, і той веслами, йой дубинами, і всьо чьотко.:D А ще може потяг з рейок пустити.

4. levandivka

Даниле, обережніше: ФСБ має дозвіл на "випереджальні точєчні удари" проти терористів.
    Ви хочете Україну без столиці залишити?

Хм..м...м...
    Але тоді столиця переїде... до Львова?!
    Браво Путіну!!!

5. zenyk

zenyk Well-Known Member

....йой...та не підривайте ви віру "віруючих" в свого святого месію...хіба ви не знаєте, шо то справа невдячна?...вони ж тільки через ці слова будуть вас ненавидіти, їм в цьому випадку для ненависті до українців навіть путіновізора дивитись не треба буде... :)

він же їм чудові умови створив: захистив від всіх негативних новин з буремного світу, за допомогою незначної маніпуляції зі статистикою - підняв ВВП, а за допомогою незначної маніпуляції свідомістю - створив враження, що кожен з них член вибраної нації, найкращий і живе мало не в раю....

....не псуйте людям марення....най хоч в цьому маренні живуть краще...

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ви мене не ТАК зрозуміли. Той потяг до СПБ я вважаю саме ФСБ і спустили з рейок, тобто кияни не мають ТАКих дикунських намірів проти пересічних москалів.:) А те що вони можуть "мочити у сортірах", відомо і на практиці виконували не раз.
    Ось кавалок з книги Анни Політковської якщо не заперечуєте:

7. Читатель_Обкома

Да нормально пишет...так сказать...литературно-художественный вымысел...,что бы такое выдумать..не обязательно и из Москвы то выезжать.:moskali:
    Такую фигню.. у Шендаровича...мона на каждой странице прочитать...:cowboy:
    Ведь правда ?Левандивка?:)
    (П.С.а Вы Danilo...читайте...читайте....Вам полезно ето...:clapping: )

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Цікава дискусія. Ну так нам хочеться,щоб росіяни жили погано,щоб свого Президента не поважали! А вони, гади, і живуть краще нас, і Президента поважають! Москалі, одним словом!:moskali:

• Подобається Подобається x 2
  9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не треба хамити. І Вам теж, і всім корисно читати.

це відносні речи. Може у Масквє рівень життя і краще, а у Росії не певен. А президента і у нас поважають. Ющенко маю на увазі, але не всі, нажаль. І повага та різна. Путін - диктатор, його лякаються, Ющенко - демократ і його не лякаються.

10. Степаныч

Тітка моєї дружини живе у Карачево Брянскої області, пенсіонерка. Рівень життя у неї набагато вище, ніж у таких же пенсіонерів у нас.
    Ви вважаєте - диктатор, росіяни - не диктатор. Шо поробиш, кажу ж москалі.

До речі, а що такого хорошого реально зробив наш Президент, за що Ви його поважаєте так сильно?

11. Danilo

Danilo Well-Known Member

А хоч би те що розігнав ВР і будуть вибори. На таке Путін не здатен.

12. zenyk

zenyk Well-Known Member

а дехто як чукча у відомому анегдоті: "Чукча - не читатель, чукча - писатель" - декому читати нідочого вони і самі понаписувати можуть! :) :) :)

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

+1
    Росіяни ще побачать, на що він здатен.
    Чи то танки, чи то кожного десятого розстріляти.
    Він же не в піхоті дослужився до підполковника. :moskali:

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ахмат-Хаджи Кадыров — человек извилистой судьбы. Сейчас он — вполне светское лицо, глава администрации Чеченской республики, назначенный на эту должность президентом Путиным в июле 2000 года, да к тому же получивший от него звание полковника Российской армии. А до этого — мулла с небезупречным финансовым прошлым, организатор первого хаджа чеченцев в Мекку, присвоивший тогда собранные с людей деньги (за тот первый хадж полностью заплатил король Саудовской Аравии, но собранные деньги Кадыров так никому и не вернул, о чем люди нет-нет да и вспоминают до сих пор).
    Вот отрывок из нашей беседы:

"Если бы диктатором в Чечне был я, «зачисток» бы не делал. О том же, кто бандит, тихо собирал информацию и ночью, в два-три часа, приходил к ним в дома и здоровался за руку: «Салам, алейкум!» И после такого визита этот бандит никогда бы нигде не появлялся. Три-пять подобных мероприятий — и все бы все поняли. Ведь именно так было, когда НКВД работал: тук-тук-туки не вернулся... Люди это знали и боялись. Время было такое, иначе не было бы порядка."
    "Вторая чеченская" А. Політковська.

15. Читатель_Обкома

Да лучше...даже не сомневайтесь!Те кто работает... а не те
    ...как Ваши знакомые:
    Это с седьмого то раза???????:radist:
    А на фига ему ето?Дума работает,Правительство то же...:moskali:

16. levandivka

Москалі, то вони, москалі. А про рівень життя...
    Неправда це. 100 баксів пенсії в Україні, і 100 баксів пенсії в Росії - зовсім різні. Порахуйте чесно, з видатками... ;)
    Про повагу до Путіна..? А в них є вибір? Сталіна-Хрущова теж в совку "поважали"... Аж потім "проЯснілось!!!"

17. Степаныч

Правда. Вона у нас гостювала більше півроку. На її пенсію вона живе ТАМ краще, ніж у нас пенсіонерка-лікарка.

18. levandivka

Де "у нас"? У нас в Києві? ТАК у себе в Москві вона зі своєю пенсією...
    Степаничу, коли Ви шо-то "загинаєте" про лікарів (дітей в психушці не б'ють, хабарів не беруть) - оно понятно, честь халата.
    А з математикою... давайте не будем... Або цифри в студію: де і скільки.
    Описуючи супер-пільги, уточнюйте реальне отримання... ;)

19. Степаныч

Ні, не в Києві. А "там" я писав - у Брянській області.
    Но-но! Полегше на поворотах! Загинаю я ... :aggressive: І коли це я писав, що хабарів не беруть?:beee:
    Цифр я у неї не питав. Досить, що людина сказала. З якого дива б вона брехала?

20. levandivka

Люди часто не брешуть, а помиляються. Агенція ОБС (одна баба казала)?
    Ну-ну... :)

Значить, по першому вопросу (биття в лікарні) питань не виникає..?
    На питання "коли".
    Вілповідаю:
    19.07.2007, 07:28 Ви відкрили цілу гілочку "Врач - светя другим сгораешь сам?"
    :D :D :D Шукав підходящу цитату з теми і надибав ТАКе:
    Це чудове підтвердження "хорошей жизні" з полковніком Путіним!
    Браво, Путін!!! :radist:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)