Путину- БРАВО!!!!!

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 20 лип 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Окультист

Окультист Well-Known Member

Путін... Багато слів сказано про цю людину, багато ще буде сказано, багато критики буде і критики справедливої, але інколи в мене постає питання - чому Путін має любити Україну? Всі наші псевдопатріоти і ті, хто дійсно є такими говорять про бажання Путіна поширити вплив на Україну і т.д. А я б їх запитав - а чому йому не поширювати вплив, якщо наша влада, уся без виключення, є політичним імпотентом - ми самі дозволили, щоб із нами так поводилися, а він чинить так, як у його випадку чинила б будь - яка держава із слабким сусідом чи іншою державою (США як вчинили із Іраком, щоб дістати доступ до нафти?), адже, думаю, вже нема таких наївних, що думають, ніби то стосунки між державами у світі будуються на рівності і братерстві - діє право сильного - Росія сильна, хто б що не говорив, а ми слабкі, тому дивитися потрібно, в першу чергу, на нас самих, на тих, хто керує цією державою, а ще якщо врахувати те, що частина наших політиків відверто підстроюється під Росію, ловить кожне слово її правителів, то чому б не використати цих політиків для того, щоб нагнути країну? І критикувати потрібно наших клоунів, бо беззуба політика наших вождів і вождиків призвела до тієї ситуації, яка є зараз. Можливо, я напишу зараз таке, за що мене розкритикують, але я поважаю цю людину, не через якусь демократичність - вона йому не притаманна, не через людяність - це теж не його, а через те, що він не допустив бардаку в країні, через те, що в нього є клепка в голові і він працює на авторитет, хай великоімперський, своєї країни, через те, що це сильна особистість, а наші керманичі лише думають, де б то вкрасти ласий шматок і під кого б то "лягти", щоб покровительство мати на виборах. Доки так буде продовжуватися, то ми, не дай Бог, і незалежність скоро втратимо... Інколи виникає в мене крамольна думка, що нам бракує такого лідера, як Путін, який би так обстоював інтереси України, як він обстоює інтереси Росії на світовій арені.

• Подобається Подобається x 1
  2. - Вы знакомы? Я, например, ничего не знаю о нём как человеке. Расскажите (раз уж в тему).

3. Окультист

Це видно із його внутрішньої політики, та і звонішньої також.

4. - про внутреннюю политику Вы сказали: "демократичность ему не свойственна", про внешнюю - расписали в подробностях, что сильная личность именно так и должна отстаивать инересы своей страны и "вам б такого". И отдельно написали, что "человечность - не его". Объясните? Это про Маккейновские "я в его глазах увидел три буквы и указатель?" :)))

5. Окультист

Сила і людяність чи демократичність не є синонімами. Я прихильник теорії Макіавелі про володаря, якщо читали, то знаєте, про що я.

6. - не может быть! А я зачем подчёркивал слово "отдельно"? :)))

"Государя" читал давно и не помню, писал ли Маккиавелли там о правилах определения отцовских, супружеских, товарищеских и прочих человеческих качеств государственных деятелей по их политике через восприятие конкурирующей стороны. Поясните, пожалуйста, своими словами или прямой цитатой. :)

7. Окультист

Відносно Путіна, то слово "людяність" вжито мною у контексті того, що життя людини є найвищою цінністю - як видно з подій в Грузії і поведінки Путіна по відношенню до терористів, що захоплювали заручників (казав же він, що з терористами перемов не веде - казав) воно не є для нього найвищою цінністю. Я не мав тут на увазі інші моральні якості - лише це. Та і взгалі - для чого чіплятися до слів? Я ясно висловився, якщо хочете простіше, то все мною написане можна сказати так - Путін жорстокий правитель, але при іншій політичній лінії РФ вже б була на межі розвалу. Ну не можна керувати такою полінаціональною і полікультурною країною іншими методами, окрім диктату.

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Медвєдєв...Путін...Єльцин..генсеки...царі...метод керування все ж один...ординський...і на "людішек" там ніколи не зважали...

9. - я бы так сказал: править такой страной методами, столь же мягкими как это возможно для моноэтничной и монокультурной небольшой страны без геополитических амбиций и потенциально опасных границ - нельзя. Или можно, но недолго.

С Грузией неясно. В отношении террористов - у гуманности есть разные аспекты. Лично я считаю, что крайне антигуманно вести с террористами переговоры, т.к. это провоцирует всех неудовлетворённых чем-либо решать все свои проблемы (не только политические) за счёт угрозы жизням других людей. Только последовательный (что крайне важно) отказ от переговоров и может работать. При этом тактические переговоры вполне могут вестись, только захваты надо лучше готовить...

10. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

А где зважали то Ромко?Где?В Польше что ли?о_О

11. Окультист

Погоджуюся.
    Ось тут і причина - не хочуть вести навіть тактичних переговорів, а при захопленні і штурмі гине стільки ж людей, як і від рук терористів загинуло б.
    А що тут неясно? Добре, залишимо в спокої Осетію, що ж тоді робили російські танки на території Грузії, фактично на підході до Тбілісі і в грузинських портах російські військові кораблі? Я б ще міг тзрозуміти - витіснили грузинських військових із території Осетії (хоч це теж земля Грузії), але для чого лізти на чужу землю?

• Подобається Подобається x 2
  12. - ответ как обычно - войны не выигрываются отбрасыванием противника на его начальные рубежи. Только при чем тут "гуманизм"? Обама гуманист? Отчего из Афганистана не уходит? Ловил бы террористов у ограды Белого дома и в ус не дул...
    - тактические переговоры ведутся всегда (время до начала штурма надо как-то тянуть). Не придумывайте.
    - и в том, и в другом случае ("Норд-Ост", Беслан) при взрыве всех заложенных устройств погибло бы намного больше людей. Чей непрофессионализм привёл к тому, что жертв было всё равно недопустимо много - вопрос непраздный, но при чём тут "гуманизм" Путина? Я не пойму, где культ личности Путина, где его всесильным считают, в России или во Львове? :)

13. Окультист

А де я Обаму називав гуманістом чи Буша, чи, взагалі, США гуманною країною?
    Я писав про жорсткого правителя з авторитарними методами правілння - до чого тут культ (як на те пішло, то культ таки в Росії, серед певних кіл населення, які його портрети і портрети Сталіна носять на мітингах, які організовувала свого часу Єдина Росія)? Просто моя думка, що Україні така людина на даному етапі є необхідною - якщо порівнювати його правління і правління наших бездар.

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Могли бы вы по пунктам несколько несомненных достижений Путина привести?

15. Окультист

Хоча б взяття під контроль олігархів - в Росії олігархи питають думку Кремля, а в нас навпаки усе, зростання ваги РФ на геополітичній арені - воювали на території Грузії? - воювали, а всі ООН, НАТО інші міжнародні організації обмежилимся пустими словами, реальних економічних санкцій "0", пропаганда ідеї "великої Росії", "нової імперії", а наші пропагують одну ідею - вкрасти.

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тю...
    Доросла ж людина (ніби)..?
    В Росії йдеться про "взяття під контроль олігархів" головним олігархом, Кремлем.

• Подобається Подобається x 2
  17. Окультист

Йдеться про взяття під контроль олігархів Президентом країни, а в нас купа олігархів і кожен з них смикає ниточки, які ведуть до доморощеного вождика - Януковича, Тимошенко, всіляких суддів, прокурорів і т.д. Там ниточки смикає одна людина, ну максимум кілька осіб і бардаку тому нема.

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Олигархат, сросшийся с властью для России, может, и неплохой вариант(учитывая ее размеры, амбиции, историческое развитие), а для нас, видимо, не подходит. Кучма не смог сделать правление единой олигархической системы, нашлись недовольные. Сейчас им приходится договариваться, делить оставшееся, отсюда - и бардак. Доделят, наконец, и все устаканится. Будем надеяться на это. В конце концов, в демократической Европе нет вертикалей власти и правления одного клана.

Вы думали, что будет по-другому? Вспомните Европу 30-х годов. Ничего не меняется.

Это да, по части пропаганды и воспитания патриотизма они впереди.
    Ну, а реальные дела? Например:
    1) коррупция на всех уровнях
    2) ЖКХ
    3) безответственность , а отсюда - беспредел чинуш и ментов
    Это не говоря уже о дорогах и промышленности.
    У нас те же самые проблемы. И по-моему их решение у нас с Россией на одинаковом уровне примерно.

19. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Разве? Власть "горизонтальна"?
    http://blog.kremlin.ru/post/19

Ома, вы по пп. 2 и 3 судите на основании чего? Домыслов?

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

В Европе и штатах - да, есть горизонтальные ветки власти. Это - когда народ может влиять на власть, больше полномочий у местной власти.

Опровергните. Или менты перестали быть самой организованной ОПГ? Или чинуши перестали вымогать и брать взятки? С ЖКХ все в порядке?

Останнє редагування: 8 вер 2009
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)