Путину- БРАВО!!!!!

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 20 лип 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

И сколь годочков Вам тогда было?15?
    17?
    Вы были холосты?Без детей?Без башенный?
    П.С.Гайдар в 15 лет...тоже полком командовал...

• Подобається Подобається x 1
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

от, бачите!..
    вже два приклади, які вам відомі!..
    тому наступного разу, коли будете писати щось типу:
    подумайте, що крім набивання мошни та черева є ще й простий патріотизм... ;)

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А мені про Мальчіша-Плохіша згадалося...

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

та нема....
    есересер глюкнув...родіни нема...який патріотизм?

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ну не знаю....
    а як щодо "кожна жабка своє болото хвале"?...
    тобто для людей це є нормальним...

інша справа, якщо людина постійно (евфемізм) не любе свою батьківщину, а має фантазії щодо якоїсь іншої -- ефемерної...
    ось в цьому випадку тре задуматися...

6. Patrick

Patrick Well-Known Member

.., як би то Вам подохідніше пояснити? Попробую так.

Если , Вам , дожившeмy , до такого ..., гм, извините , солидного возраста , до сих пор не известно ,такие понятия , как Честь и Достоинство. То не мне , сопливому ( по сравнению с Вами) Вам обьеснять.
    Благо , родители меня этому научили. Я следственно попытаюсь научить этому дочь.
    Каждый человек в своей жизни проходит сквозь испытания .Кто на работе , кто в армии , а кто и на зоне.
    И если , ты не упал в грязь , не стал на колени или не снял штаны , а сумел сохранить своё лицо и достоинство, то как награда - тебе воздастся много много еды . Вкусной и разной.На всех хватит.:)

• Подобається Подобається x 7
  7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Колись один мій приятель в Львові любив повторювати - "шизуха косит наши ряди".

У столиці Чечні проспект Перемоги перейменовано на проспект імені Путіна

Президент Чечні Рамзан КАДИРОВ сьогодні підписав указ про перейменування проспекту Перемоги в центрі Грозного на проспект імені Володимира ПУТІНА.
    Як передає ІТАР-ТАСС, таким чином було відзначено "видатні заслуги В.ПУТІНА в справі боротьби з тероризмом, відновлення економіки, соціальної сфери Чеченської республіки". Таблички з новою назвою вже з`явилися на фасадах будинків по обидві сторони проспекту Перемоги.

http://www.unian.net/ukr/news/news-276779.html

Питання до Полковника - то день Перемоги свято?

• Подобається Подобається x 5
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А може там є "другий план" - якісь асоціації чеченською мовою ?
    Як у Києві була вулиця "Жертв революції" - аж до 50-х років (Трьохсвятительська).

• Подобається Подобається x 3
  9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Думаєте, Рамзан очікував Путіна на стадіонне святкування (а той не приїхав на ДНР)?

10. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  11. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Так вони самі все вибрали, але все це тільки слова. Ніколи людина яка приїхала на заробітки не буде відчувати себе як справжній громадянин країни і немає різниці чи це РФ, чи Італія, чи Австралія. І я теж можу довго розповідати про те, чого зі мною ніколи не було, бо у мене теж гарна уява. Але я не знаю, що я буду робити коли буде треба їсти, а грошей та роботи немає. Це дуже просто сказати, що якщо так станеться, то будеш поводитися як полковник з твору Маркеса «Полковнику ніхто не пише»: «Жінка дійшла до розпачу.
    - А що ми будемо їсти?
    Полковнику треба було прожити сімдесят п'ять років — рівно сімдесят п'ять років, хвилина у хвилину, — щоб дожити до цієї миті. І він відчув себе непереможним, коли чітко і ясно відповів:
    - Лайно», - але дуже важко зробити.
    На мою думку, коли людина говорить щось образливе про тих, хто поїхав за грошима туди куди «не можна», то вона у першу чергу виставляє себе в неприглядному вигляді.

І що ви хочете цім підкреслити? Те, що місто – це не гроші і воно теж може не подобатися? Чи те, що деякі люди не хочуть жити у Москві? А якщо я знаю тих, хто не хоче жити у Києві чи Львові – це що буде визначати?
    :)))

12. Patrick

Patrick Well-Known Member

На заробітки незнаю.
    Але на постійне місце проживання , то є різниця де приїхати.Я тут де живу і де став громадянином країни почуваю себе ДУЖЕ ДОБРЕ. І не відчуваю на собі ні на "йот" якихось наймених , навіть мізерних подвійних стандартів ні в побуті , ні на роботі , ні в зарплаті.
    Я би дуже бажав , щоб Україна (і Росія також) відносилася до своїх громадян , так , як відноситься Канада до емігрантів.

А от там , коли жив в бувшому совку , то не раз до мене були предвзяті запитання: " ...а что это у вас такая фамилия ? Немецкая или еврейская..."
    Зараз з моєю фамілією все добре , дуже вписується в місцевий ландшафт і ніяких запитань.Хоча тут всі імена і фамілії вписуються добре.
    =======
    І кого я образив , де образливі слова... ?

• Подобається Подобається x 2
  13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Де-де??? Тобто, де гнітили???

14. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Розмова була про те, куди треба їхати на заробітки. Я вважаю, що не можна говорити щось образливе про тих хто від’їхав на заробітки у РФ а не захотів померти голодною смертю. Особливо коли сам втік за кордон назавжди (Вибачте якщо дуже прямо).

Можу вас запевнити що ставлення до громадян РФ та гастарбайтерів відрізняється.

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Степаничу давайте не треба. Всіх знайомих моєї сімї викликали за повісткою в КГБ, і пробували їх заставити писати доноси, причому висосані з пальця. Більшість після того коли бачили навіть мене на вулиці втікали як від прокаженого. Єдина причина чому моїх батьків не посадили була те що в нас було занадто багато родичів в компартіях і соцпартіях Канади, США, Великобританії, Австралії і Франції. Побоялись скандалу, ку...

Зате всі інші сіли і надовго.

Доречі хочу пригадати ще раз свого старого знайомого Плюща і родича Плахотнюка яких довго медицинськими препаратами ґвалтували в психушках СРСР.

• Подобається Подобається x 2
  16. ber-kut

ber-kut Active Member

По теме: к Путину, как к президенту-премьеру России, отношусь негативно. Но если бы он был нашим президентом, тогда ему бы сказал "Браво!". Наша страна начала бы работать на свой авторитет и уровень жизни населения. Нашего теперешнего и ПРЕЗидентом то не назовешь. Даже стыдно за него. Правильно его Путин назвал "мазуриком":smile:

17. Boris_Kiev

Наші кордони та прикордонні області поливали би сортирною хлоркою і правильно робили би.
    Хочете жити в клітці ? Живіть на здоров"я!

А я не хочу.

18. ber-kut

ber-kut Active Member

И с чем же вы несогласны, уважаемые Левандивка и Вильный слухач, ставите минусы, так хоть аргументируйте. Или вам не стыдно за того кто считается нашим президентом. Мне лично очень стыдно, что я стоял на майдане зря. Хотя я стоял и не за Ющенка, а против Януковича. Из двух зол выбрал меньшую. Тимошенко привела его величество к власти, а он продался Ринату и так по-бабски с нею поступает, потому что боится её.
    По теме. Путин, хотя бы, сильная личность. Из него был бы хороший президент Украины, если бы он был украинцем.

19. ber-kut

ber-kut Active Member

Не сравнивайте Россию и Украину. Мы изначально ближе к Европе. И если бы такой человек как Путин был нашим президентом, мы бы давно вступили в НАТО и строили бы международную политику наравне с европейскими странами. Хотя я за внеблоковый статус Украины.

20. Boris_Kiev

... люди боялися би вікрити рота і стоматологи лікували би зуби через дупу.

Мій друг щороку їздить до Росії на професійні виставки і помічає динаміку змін настроїв росіян. Ви цього просто не відчуваєте.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)