Путину- БРАВО!!!!!

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 20 лип 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Відповідь: Путину- БРАВО!!!!!

Романе, как по мне, то левая голова должна быть суровЕе правой!(((

• Подобається Подобається x 1
  2. Bogun

Bogun Well-Known Member

Про Путіна. Чесно я не можу пригадати часовий проміжок, коли Росія жила без царя чи комуністичного диктатора. Незалежне місто Новгород, яке знищили самі царі та можливо правління Ельцина, а у інших випадках... Обмежели владу царя (на прикладі Англії) прийшов комунізм, після 90-х прийшов Путін, нічого дивного.

3. harmony

harmony Well-Known Member

Я так не можу сказати. На відміну від деяких наших політиків, він не тільки відстоює інтереси своєї країни, а й намагається зробити все для того, щоб з нею рахувався весь світ. Відкрито заявляє про те, що не влаштовує Росію, незалежно, від того, чи це влаштовує когось. В більшості, як в житті - поважають того, кого бояться. Якщо ти просто добра людина, тебе можуть зробити дурним, чи просто при компанії "шити бурки ", чи " дерти лаха ".

• Подобається Подобається x 2
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Давайте відокремимо мух від котлет.
    1. Сам ВВП - дійсно, помилка еволюції.
    2. У політиці він НІЧОГІСІНЬКО не вирішував, він був (і є) простою "фасадною" маріонеткою своїх господарів.
    Кого ? Та мені й не цікаво.
    Але "пробиває" іноді закомплексованого з дитинства Вовочку, аж сміх бере!

5. Patrick

Patrick Well-Known Member

Це він створює в очах російського обивателя собі такий імідж. ... світ собі живе по своїх законах і ніхто дуже Раші не боїться.
    А різні перельоти перестарілих 20ти річних "Блек Джек" (Ту-160) до Венесуели викликають відчуття сміху і цікавості (долетить - недолетить) і тим себе Росія потихенько самоізольовує.
    Були би в Росії президенти Явлінський , або Гарік - шахматист , країна добилася би набагато більшого авторитету в світі , ніж вона має зараз.
    Друзья Раші - Уґо Чавес , якому Росія потрібна виключно щоб "насипати солі під хвіст" США , тихий психопат -фанатик президент Ірану ,маньяк-педофіл з Північної Кореї ....і ще кілька держав-ізгоїв. І все. От компанія(!) , навіть колишній СССР такої би встидався.
    Був ще Мілошевіч , але "скінчився" він і скінчилася дружба. Сербія переступила через своє "чорне минуле " і дивиться на НАТО і Європу. І вона там буде.

P.S. :y: dArt (Вчора)....- портрет кумира варто було би в хаті повісити.І на авто також , як колись Сталіна на грузових машинах чіпляли.

6. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Забирайте їх до себе якщо вони вам подобаються. Політичні імпотенти, тільки казки можуть говорити.

Скажіть, кого ви вважаєте друзями своєї країни (чи України, чи Канади)?

Ромке, скажіть, а чому ви завжди намагаєтесь порівняти РФ з Америкою, чому не з Україною чи Грузією? Хиба це цікаве рівняти рівень життя у країнах де ти не живеш?

Давайте відокремимо мух від котлет.
    1. Сам Ющенко - дійсно, помилка еволюції.
    2. У політиці він НІЧОГІСІНЬКО не вирішував, він був (і є) простою "фасадною" маріонеткою своїх господарів.
    Кого ? Та мені й не цікаво.
    Але "пробиває" іноді закомплексованого з дитинства Виктора, аж сміх бере!
    Чому ні? :pardon:

Останнє редагування модератором: 1 жов 2008
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

модератори пояснять.

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я, наприклад, ніколи б не додумався рівняти рівень життя в країні де я живу з рівнем життя в РФ.
    Але якщо Ви впевнені що рівень життя в РФ вищий ніж в Україні, то поясніть це своїм "соплємєннікам" які там проживають. Адже вони в Україні абсолютно нічим не задоволені - і президент не той і рускій язік прєтісняют
    і в НАТО хочуть і Росію осуджують за бандитську агресію проти Грузії...
    То поясніть їм (в т.ч. деяким форумчанам) як в Росії добре. Кажуть Путін добрі підйомні репатріантам платять. Може це допоможе їм зробити правильне життєве рішення. Бо так виглядає що і трактором їх не можна з місця зрушити.
    Попри високий життєвий рівень в РФ.

9. borkhes

Чому? Дуже погано? :biggrin:

Про свою країну треба говорити тому, що треба знати де знаходиться людина і чого вона бажає.
    "Что может сказать о музыке Чайковского человек без прописки?" /Путин/

10. Pedro

Щодо прописки - її нема ніде в світі. Не знаю, правда, чи вона є в Україні.
    В мене, наприклад, єдиний документ, який підтверджує мою ідентичність - це права водія.
    Щодо умов життя в РФ. Згідно того, що іноді показують в нас на ТБ - це не "дуже погано". Це жахливо! Коли дивишся ті передачі то постійно сидить в голові думка - Боже, як люди можуть виживати в таких умовах!

11. Patrick

Ви що жартуєте?... Мені легше назвати ворогів - їх одиниці і вони друзі Раші.
    А друзі (де з канадським паспортом не треба візи) -це абсолютно вся Європа , Росія не рахується. Всі країни двох Америк (Півн.Півд.)
    Більшість країн Близького і Далекого Сходу.Австралія , Нова Зеландія.
    Вірш Маяковського "про паспорт" дуже актуальний зараз . В аеропорту Франкфурта це дуже замітно , як беруть в руки німці паспорт Канади і як вашої Ерефії.
    Дійсно , Ромку , не рівняйте більше Росію з Америкою.Це для першої (Раші) завелика честь.
    Ерефію варто рівняти з Руандою , Нижньою Вольтою , або Суданом. В порівнянні рівня життя з цими країнами в росіян появиться гордість за свою державу.

• Подобається Подобається x 3
  12. borkhes

В Україні вона теж є.

Я не знаю, может излагаю я на незнакомом языке не очень качественно, что мысль теряется, может вам что-то глаза застит и вы почему-то вспоминаете про прописку там, где речь совершенно не о ней… Попробую объяснить по-русски, судя по всему, язык вы ещё помните.
    Меня удивляет, что в разговоре речь идёт о США и РФ при том, что «эксперты» живут в третьей стране и о предметах обсуждения судят по телевизору. Странно слышать обсуждения преимуществ и достоинств одной элитной квартиры от другой от человека, что сроду жил в маленьком вагончике, что в саду и возможно никогда не видел централизованного водоснабжения и канализации. Ничего личного.
    Я понимаю, когда г-н Патрик говорит про отношение к его паспорту и паспортам россиян – он говорит, основываясь на собственном опыте. Однако бОльшая часть местных экспертов живёт в Украине. Вы видели, как к украинским паспортам относятся в других странах? Вы видели как к украинским, а равно и таджикским или узбекским паспортам относятся в РФ? Гастарбайтеров с Украины, Таджикистана или Узбекистана – вагон. Состав выслали – два въехали. Однако почему-то не видно гастеров из Прибалтики. Нету их. Какой после этого можно вывод сделать об уровне жизни на родине этих людей в сравнении с уровнем РФ?
    Если вы хотите сравнивать страны – сравнивайте то, что можно сравнить. Не провинциальный городок в РФ со Львовом или Киевом, но с таким же украинским городком в глубинке. Не Москву с провинцией, а её же с Киевом, как со столицей. И так далее.
    Я вот парой страниц назад дал несколько ссылок на программы развития стран – разве не интересно посмотреть и научно доказать, что РФ движется в пропасть? Видимо нет, раз речь только и идёт о том, как плохо об РФ по телевизору показывают.

Ну и напоследок, хочу сказать, что гордость за страну не зависит от того сравнение с какой мировой державой она выиграла. Я горд тем, что я гражданин РФ. И из этого не следует, что мне всё нравится тут. Но если бы мне нравилась другая страна – я бы уже жил там, благо возраст и профессиональный опыт позволяет выбирать.

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

За це +
    але живете Ви в Москві...а не в Росії...:dntknw:

14. borkhes

Ви теж живете у Львові, а Україна - це не тільки Львів. ;)

15. Patrick

Ви , знаєте , ці люди самі вибрали собі таке.З таким самим старанням і бажанням з яким вони попадали до Росії, вони могли поїхати в будь яку іншу державу де би заробляли більші ,в крайньому випадку такі самі гроші. Але мали би краще відношення до себе.
    Не знаю , як би склалося моє життя в Україні.Але я абсолютно впевнений , що в Росію на заробітки я би не поїхав. Не поїхав , хоч би навіть прийшлося би жити на одній пісній картоплі і воді.

16. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

А Вы когда нибудь сидели на картошке и на воде?
    Хотел бы я посмотреть на Ваш патриотизм ,через недельку...или две ..после того "сидения"....
    И дочке тоже картошечку постненькую?
    Свистеть то мы все горазды,пока жареный петух в задницу не клюнет!

17. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Если мерить друзей по безвизовому въезду, то у Украины их малова-то получается.:sad:

18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

у мене таке було...
    приблизно в середині 90-их...
    коли жив сам і брав участь у політично-напіввійськовій діяльності...
    кілька років...
    нікуди мій патріотизм не подівся...

пс. смачного! давно хотів побажати.. ;)

19. Pedro

І не тільки Ви, Патрик, але всі, включаючи росіян, які трохи попробували жити на Заході.
    В мене тут є одна добра знайома. Теж стоматолог, народилася і ходила до школи в Москві, стоматологічний факультет закінчила в Австралії.
    Кілька років тому відвідала Москву. Я запитав, ну як, Галя, тобі сподобалась Москва?
    Відповідь була трохи несподіваною. Сказала, що деякі зміни зайшли.
    Але, сказала, клянусь тобі, що це був мій останній візит і більше ніколи ноги моєї там не буде.

20. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Та шлях би трафив ту Росію. Тут і в рідну неньку Україну люди після заходу не хочуть вертатись?... Та Педро...;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)