Путину- БРАВО!!!!!

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 20 лип 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оля

Оля Старожилка форуму

Відповідь: Путину- БРАВО!!!!!

Ви праві. Ми всьо бачимо. :) І всьо знаємо... ;)І хоча дехто з відвідувачів форуму не розуміє, до чого то ЛФ і ДН Путіна, але ми знаємо, що наш форум демократичний і тут всіх можна з чим хочеш вітати. Ось скоро я Буша з його ДН привітаю. Ану він сюди загляне! :) Подивлюся на Вашу і деяких форумлян реакцію. ;)

• Подобається Подобається x 4
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Аналітику, просто дивуюся, ЯК я жив раніше без Вас, без деяких "форумських повчальників" та без Путіна на чолі Ординського ханства ?
    Хочете погратися в шанувальника Путіна ? Можу дати пораду: зберіть команду однодумців та команду опонентів, виїжджайте у поле (ліс) і рубайтеся картонними мечами.

3. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Оля, да у нормальных людей, будет нормальная реакция, Я например, в отличие от некоторых форумчан, которые при слове "Путин" теряют человеческий облик, с удовольствием поздравлю президента Великой державы с днем рождения.

• Подобається Подобається x 1
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

І чо' Ви свої московські "норми" пробуєте на ЛФ притулити.
    Написали б: "у нормальних мешканців Москви..." :)

5. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

А что нормальные жители Львова будут не рады поздравить президента Буша? :)

6. шахрай

шахрай Well-Known Member

А коли в нього ДН?

7. levandivka

Нормальним Лвів'янам асолютно немає діла До Президента Буша. Тут і Президент України не створює корків, коли приїздить... ;)
    Хіба - Янукович ставить весь дорожній рух раком.

8. Аналитик

Аналитик миється в бані

Boris_Kiev Цитата: "Хочете погратися в шанувальника Путіна ? Можу дати пораду.."

Я, вроде бы, ещё не успел выразить своего отношения к Путину, а вы уже ярлыки клеите, советы ценные даёте. Какая забота!
    И где ж это вы нашли мои поучения? Я лишь выразил отношение к вашим, и уже оказался не в фаворе у модератора. Это достаточно показательно отражает, в каком направлении идёт промывка мозгов на данном форуме.
    Наше отношение к Путину не имеет значения для России. Так что никому вы этим не насолите. А если объективно смотреть на вещи: рейтинг Путина в России - 66% по оценкам экспертов. Недавно в новостях было. Бушу далеко до Путина у себя в Америке, но всех дальше наш президент - на последних выборах блок "НУ", мне кажется(и некоторым экспертам тоже) набрал бы больше, если бы его не возглавил наш президент. Таковы факты. Славят Путина пусть россияне, я лишь могу позавидовать их выбору.

9. levandivka

Я не пам'ятаю, за що саме Ви отримали покарання, але за обговорення в топіку, можна ще отримати. Маєте конкретні скарги - прошу до столика скарг і пропозицій.

10. Войцек

Войцек Well-Known Member

Путіну - браво, Леніну - слава.
    Ура, товаріщі, спасіба Владіміру Владіміравічу

11. levandivka

ТАКе... і на ніч...

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Пересвет, Ви або вдаєте, що не розумієте, або з нас дурнів робите.;) Мені від Путіна ні холодно, ні жарко. Не знаю його, як людину особисто, тому нічого конкретного сказати не можу. Знаю тільки, що в КГБ нормальних людей не було. Не витримували. Але не про те мова. Святкуйте хоч і його ДН і інші визначні дати в його житті. Хто вам забороняє? Але погодьтеся, що прийти до сусідів до хати вгості, а тоді виставляти на стіл свою півлітру і починати святкувати ДН свого тата, то це, принаймі, нелогічно, а по-простому - сусід би вам дав копня під зад і викинув би зі своєї хати і подвір"я. І ,приїхавша на ваш виклик, міліція би його тільки підтримала. А якби ви в своїй хаті святкували те ДН і запросили свого сусіда, то то ж інша справа. То я так, для порівняння. Може зрозумієте, про що я хотіла сказати? ;)
    А ДН Буша я би ніколи тут не проголошувала. Я навіть вдома його не святкую, хоча свого Президента поважаю. Нема в мене ні перед ким поклоніння, крім Бога. А шаную я тільки рідних і близьких людей.

• Подобається Подобається x 6
  13. Полковник

Полковник миється в бані

Дело в том, что сосед только и делает, что про папу говорит, почти каждый день САМ его вспоминает.
    Так почему бы не поделиться о папе личными впечатлениями, раз он ТАК соседу небезразличен?

14. Городецький

Городецький Well-Known Member

Вийшло нове число [URL="http://anti-gorod.com/putinizm/]"Путі Путінізму"[/URL]. Наступне буде ювілейним, і ми (редакція - прим.ред.) докладемо усих зусиль щоб вийпустити його на папері і як і рік тому роздавати на "Русских Маршах", не дай Боже десь вони в Україні трапляться.

Якщо шановні читачі мають бажання, прошу висловитися щодо нашого видання. Як адміністрація шанованого ЛФ не буде проти, звісно.

Аркадій Сємєнніков (ака Городецький).

інформацію подано НЕ на правах реклами

ПиСи: перепрошую, через те що все повідомлення є суцільним офф-топом :)

15. Danilo

Danilo Well-Known Member

Невозможно отобразить страницу?

16. Городецький

Городецький Well-Known Member

Перепрошую, у мене чомусь зникла можливість правити повідомлення :sad:
    Тут все має бути.

• Подобається Подобається x 2
  17. Danilo

Danilo Well-Known Member

Папу? Що за маячня? Який він папа? Хіба що для російсьих люмпенів, по обидва боки кордону.:D Ми тут згадуємо його лише у гумористичному тоні, або тоді як він викидає дещо з ряда виходяще, щось таке безглузде, що не вписується у поняття про свободу. А робить він це щодня частіше, бо ж московити йому дозволяють це. Отже святкування Ваші, тут можуть викликати лише сумну іронію. А який подарунок вашому Путыну зробили на цей день уродин? Когось "замочилово", чи просто квіти?

18. Львiва

Львiва Well-Known Member

Зетерялося село да на Волге где-то
    Очень девкам не везло во сельнье этом
    Шла молва по всей земле по каналам разным
    Что у девок на селе не было оргазма
    Эх-ма, эх-ма, не было оргазма

Это дело все дошло аж до президента
    Девки глянули в окно, а в окне все ближе
    Едет Путин в кимоно и на горных лыжах
    Девки выскочили вон в чем их мама родила
    Поглядел на девок он
    Тут их и накрыло!!!
    Эх-ма, эх-ма, тут их и накрыло!!!

(с)к/ф "День выборов"

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Нє, ну це вже абше, тільки глянув, і масовий оргазм.:radist: Чи то пак, маразм?:)

20. Львiва

Львiва Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)