Із "наших" реалій, з книги "Пригоди Робінзона Кукурузо": Мушу сказати, що в першому варіанті книги, яка вийшла в середині 60-х років, ці герої мали прізвище Шлепер, а потім автор поміняв на Книшів. Читанка
А ось, що писав наш гість з Москви ще на початку року: Мабуть деякі зміни у житті росіян таки дійсно відбулися ))).
Той госсть з маскви най не піндить,сам на свої очі бачив в 90 му році в Абакані в склепі стояв на полиці фанфурик одеколона за 10 руб. і пляшка горілки за таку ж ціну,і сині кацапи купували фанфурик,а як привозили дешеве чорнило то стояли кілометрові черги з бійками
Так такой плачь идёт от "патриотов" РФ по тем, кто умер, потребляя средство для ванн "Боярышник", с надписью "Опасно при употреблении внутрь!". Странно, что к лику святых их всех ещё не причислили, ну... или хотя бы великомученников.
От дивлюся я не цей атестат і думаю: Нафіга той Войнович написав Москва-2042 ? Коли читаєш біографію майбутнього Геніаліссімуса Льошки Букашева, а потім - біографію нинішнього російського вождя, то, здається, все йде по Войновичу, за винятком несуттєвих деталей. Владимир Войнович. Москва 2042
Є категорія письменників-провидців, яких бог поцілував в тім'ячко. Можливо, Войнович відноситься до даної категорії. Так само як наші Шевченко і Глазовий, наприклад. Читаєш зараз і думаєш: коли воно писалося, а неначе сьогодні. Звідки вони знали, що таке буде? Неначе Господь їм на вухо нашептав
Хм.....мабуть я не про те подумала....чи про те? В войне Путина с Украиной открылся новый фронт — The Times