Американці не Путіна підтримали, а виступили проти свого "Месії". Але нащо нести своє рускоє лайно на українські форуми? Яка мета?
Цель - писать по теме. Тема как называется? Ну, и вот. ---------- Додано в 21:35 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ---------- А Вам так хочется, чтобы война всё-таки началась?
путін педофіл ---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ---------- ви ж фуражку вже давно не носите....
Читал. Мы про Сирию говорим и инициативы России. Только не очень умный человек может выступать за начало войны. Но то таке.
Полковник, я десь написав шо я хочу війни? але вона буде...війна буде, бо підор травить свій народ... бо підар диктатор я одного не можу зрозуміти, чому росія підтримує таке гімно? поясніть....
Полковнику, а чого "его" написали з малої букви? Треба було написати: Ви напевно так на Бога не молитеся, як на Путіна.
Ессно - что там каментить? Поскольку взято отсюда - http://sacran.livejournal.com/40547.html sacran's Journal Location: Israel Тоньше надо, господин из Моссада...