А чо Путіна ніхто не вітає? ---------- Додано в 20:27 ---------- Попередній допис був написаний в 20:26 ---------- Це ж в Росії національне свято.
Хто пояснить: чому Ленін і свої 52 був "дєдушка", а Путін у свої 60 - "мущщина во цвєтє лєт"? Putin is always here, Putin is always near Putin can help us like Chip and Deil! Putin is hot Golfstream, Putin is cold ice-cream He is boyfriend of my dream! Putin is Santa-Claus, Putin is Mickey Mouse Putin is «Happy new year»! Контора братьев Дивановых, 1991.
Це йому такий образ створили його політконсультанти - ніби він "мачо", тому і зачинили "Кукли" свого часу, бо жарти над Путіним ніяк не можна сполучати з таким образом. Звідти до речі і чутки про його коханок: Журову, Кабаєву тощо... ---------- Додано в 23:43 ---------- Попередній допис був написаний в 23:42 ---------- Він наприклад мені не друг чи навіть добрий знайомий, щоб я його вітав! ---------- Додано в 23:44 ---------- Попередній допис був написаний в 23:43 ---------- Е... Ви щось плутаєте! В нас сьогодні просто Неділя!
"Кожна п'ята росіянка хоче дітей від Путіна" ))) Цікаво, хто рахував? Ну як же, от якісь люди вийшли на мітинг його привітати, а їх в автозак запхали. Празднік не удался...
Клоуни-не клоуни, але коли жінку з грушей в руках броньовані омонівці пхають в автозак, то це виглядає якось дико. Я так собі уявляю, що омонівці мають крутити руки якимось небезпечним амбалам, а не неозброєним жінкам передпенсійного віку. Нє? Чому люди не можуть вийти на вулицю і помітингувати? Це що, злочин?
Звісно - так. Коли кобіту вагою 40 кг крутять декілька омонівців, то виглядає не то що дико, а навіть ганебно для всій поліції!
Якось на форумі (не цьому) нагадалисьмося, жи були уродини в Барака Обами. З чим і привітали одного учасника ТОГО форуму (колишнього киянина, але який вже літ біля 20, як проживає в ЗСА /З"єднаних Станах Америки/ і працює в уряді одного зі станів). На що наш гамериканський друг зауважив, що в самих ЗСА відсотків 95, а мо" й більше, населення взагалі не знає, що в його президента уродини. Бо звичайному громадянину то є глибоко десь. Ще той хлоп зауважив, що в них в приміщенні уряду стану є коридор, де вивішені портрети всіх президентів ЗСА (в т.ч. і діючого). І ВСЕ!!!!!!!!!!!!! Більше ніде його портретів нема. То хіба в нас і в Расєї в габінеті кожного рукаміводітєля муси висіти писок гаранта........... ш л я к . б и . й о г о...........
Упущение исправлю, вчера как то не смог, так как за многие лета Владимира Владимировича заливал за шиворот, принимал на грудь, вмазал, кирял, заправился. За Путина, за президента России!
Браво, один з найбільших абсурдів минулого тижня: Уголовник‐рецидивист, нанёсший ножом тяжкие телесные повреждения, получает условный срок, защищавшийся — 3 года зоны.
Із інтерв'ю з Уільямом Браудером щодо арешту і суду над Ходорковскім: "Я був антіолігархом, і я чекав, хто стане наступним. Я думав, що це справжня справедливість. А насправді, я вважаю, всі ці олігархи один за одним сходили до президента і домовилися про те, як їм тепер себе вести, щоб теж не опинитися у в'язниці. Так з ворогів Путіна вони перетворилися в його партнерів. А я все ще продовжував жити в своєму ідеальному світі, думати, що Путін робить Росію краще, робить з неї нормальну країну. А він просто підминав під себе олігархів, щоб стати найголовнішим олігархом." Повністю тут (російською мовою).
Владимир Владимирович вложил огромные деньги на модернизацию армии, это действие, а не разговоры. Россия всегда имела мышление победителя, так что лидер России с мышлением победителя как раз на своем месте.
В Сердюкова ничего не вложил? Я просто интересуюсь, не бычу, нет-нет... ---------- Додано в 18:58 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ---------- Если я нахамлю, мне сколько бана дадут?
Не факт... Бо призвіще має українське походження в нього: Сердюк - це в Східної Україні кінця 17 початку 18 століття так називали козаків найманих піхотних полків, що були на повному утриманні гетьманського уряду, свого роду гвардія гетьмана. А казачок-то засланный был!(с)