Интересно,а если бы не та самая Идрицков дывызия,долго бы поляки еще под немцами были или нет? Я думаю,что долго. Очень долго.
А от дуже цікаво, це часом не Червона Армія одночасно з Вермахтом припинили польську державність в 1939 році?
А были варианты? Были. Немцы бы сами,без КА прыпынылы державнисть Польши да и все. А так,хоть воссоединились две части Украины.
) Ну єсно, єкі ж варіанти - сусід дерибанить, а я сидіти буду? Так ми ж про долю полєків говорим, за шо вони вас любити мають? Вони й за царя бунтували, і післє війни терпіли вас до 89 року.
то тільки в вашому баченні ---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ---------- о бженько,нууууу ваша грамотність і зашкалюєєєєєє.....IQ ну просто до небес......
О, Вы даже про IQ начитаны! Давайте о сериалах побазарим! В Украине Букиных показывают. Я видел. Это круто!
Ну так история уже не раз показывала, что без присмотра там вечно найдется кто-то, кому без Дона ну никак. Предупреждать легче, чем разгребать последствия. И сейчас, кстати, Польша - передний рубеж защиты от Ирана. С чего бы? ---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 16:00 ---------- Державность прекратилась до прихода КА.
Рейтинг Путіна - на мінімумі. Про Володимира Путіна уперше сприятлива думка склалася менше за половину населення, виявло опитування «Левада-центру». Громадяни кажуть, що втомилися сподіватися... Взято з газети "Вєдомості". Повністю нижче (рос.):
зато він сам на максимумі, до виборів ше майже 6 років Може робити з вами все що йому заманеться. А потім ще 6 років