Как с примусами разберётесь попробуйте ему лично адресовать этот вопрос.Или кишка тонка?Кстати,а с каких это пор Эльбрус стал символом России?
Перший раз бачу, щоб про Ельбрус так писали... Може локально - символ Кабардіно-Балкарії, то в них є свій президент хай він і підіймається!:cool:
Просто пан Northwind сам по собі дуже хороша людина, тому всіх любить, і вважає, що всі інші росіяни теж всіх люблять - і вірмен, і українців. Але от Ви, пане -Erebus-, самі написали, що любите вірмен специфічної любов'ю і вважаєте за краще не мати з ними справ. Й пан Полковник з паном Чалдоном погодилися з Вами. ---------- Додано в 23:30 ---------- Попередній допис був написаний в 23:23 ---------- Ельбрус - це найвища точка Росії. Чим не символ? Ви, що, росіяни, свої гори не любите?
Я безумно люблю любящую меня армянку, Это святой человек. Мне очень дороги настоящие украинцы, которые доказали, что они настоящие. Не хочу больше писать. 2 хвилини... ---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ---------- Любим. Шикарное место. А небо ночью...
Ви ж теж не будете купляти щось у крамниці, де вже декілька разів купляли тухлі товари, але це не заважатиме Вам "любити" продавця, тим більш який працує у відділі, де не буває нічого простроченого! ---------- Додано в 00:35 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ---------- Ну якось в нас інші символи:Кремль, Зимний Дворец, а горам менше уваги!
Все з вами, росіянами, зрозуміло. Все крутиться навколо Москви та її околиць. От якби Ельбрус було видно з Москви (приблизно як Арарат з Єревана), то ви б ще подумали, чи не зробити його своїм символом.
Пан Бамбук! Луиска слишком близко от Бруно Алвеша Малофееву пикантные предложения делал! 2-2! Я спокоен! Спасибо афроукраинцам! http://www.youtube.com/watch?v=XcLt-DVK2Ow
QUOTE='Полковник;949161']Наций? Хохол - разве прызвисько? Как и москаль. [/QUOTE] 1.Так, це прізвисько, і прізвисько зневажливе. У вживанні подібних прізвиськ (прозвищ, и прозвищ обидных) і є ксенофобія і шовінізм. Я особисто намагаюсь подібних слів не вживати. Вам сподобалось би, як би про росіян(всіх) казали кацапи? Я думаю не дуже. Не прикидайтесь дитиною, всі прізвиська, які вживають для націй, є зневажливими, як на мене. Чи ви вважаєте нормальним вживати слова: пардон, "жид", "кацап", "чурка", "хачік"? Якщо так, ну нам в цьому питанні не знайти спільної думки. Вас не можна характеризувати як беззаперечний взірець такту і делікатності, тому якось з вашого боку вимагати від всіх гарних манер і політкоректності дещо смішно. Я себе також не вважаю зразком такту і делікатності, та таки не повчаю інших, особливо щодо їх суб'єктивного ставлення до певних політичних діячів. Обмін думками конструктивніший ніж дорікання. Щодо прізвиськ політ.діячів: Це ваша думка і ваше право, будь-ласка. Подобається вам путін - ну і прапор вам в руки(Єдиної Росії, напевно), чи звичка, часом напрацьована, про владу тількі хороше, чи просто президент, як на вашу думку, - то така собі священна корова, ну то ваша справа. А мені путлер не подобається і я маю повне право називати його і путлером, і карликом, це моя думка, просто не подобається і все, і дорікати за це нелогічно і неконструктивно. краще б аргументи наводили, чому він вам подобається, може когось би і переконали ... можливо Особисто мені, правда, не зрозумілий такий захват і шанобливість до можновладців. Як на мене, поважати треба за певні вчинки, а не за те, що людина видерлась в можновладці. - Ну так чого ви мене дорікаєте тим, що робите і самі. НЕмає людей, які б не вживали прізвиськ, хоч раз в житті. Так навіщо дорікати в тому, що сам робиш? Не бачу логіки. І посади президентів, мерів, царів я не вважаю правом на беззаперечну осанну. Взагалі-то я саме це вам і сказав, хочете, напишу спеціально російською, щоб краще зрозуміли: прежде чем давать кому-то поучения, посмотрите на себя, есть ли у вас право упрекать других в том, в чем вы грешите сами. И еще одно: как для меня, общение на форуме нужно, щоб обменяться мнениями, вы б не поучали, кому как писать, кому как отвечать, а аргументировали, если вам путлер нравится, какие его дела вам импонируют, так і бесіда цікавіша і інформативніша. Правильно буде Махновець, якщо не звернули уваги на транскрипцію. Щодо бурхливої реакції на слова "хач", так мені і слово "жид" не приємне, і "бульбаш", говорити про цілу націю такими словами ну не дуже гарно, я намагаюсь максимально таких слів не вживати, хоч одна моя давня подруга, єврейка якось сама сказала "є євреї, а є жиди", але я все одно намагаюсь таких слів уникати.
Если вы не знали то Кремлей много Ростовский, Астраханский, Казанский и.т.д Вот для более детального ознакомления http://4ygeca.com/photokremlin.html Зимний дворец так и во все за тысячу километров от московских окрестностей. Очень много русских символов и в Киеве, да и "Золотое кольцо России" на символы не бедно. Кстати, а что в городах ЗУ из архитектуры можно считать символом Украины ?
Нельзя так некорректно. Какие там русские символы в Киеве? Вы что ? Тысячи лет уже украинцам и Украине.. А Кремли - они финно-угрские и татаро-монгольские, которые украли славное имя у украинцев, ибо переименовали они себя в знак протеста, что эти финноугры татарские украли у них имя. Не знаете истории ни фига, и нечего к Кремлям и киевским символам примазываться, хоть они были они и русскими назывались (изначально), но никто этого теперь не признает из истинных "украинцев" по причине протеста...
- Дорогой Стефан! Да что же вы это делаете? пошто вы берёзку рубите? Такая стройная, молодая, прямо глаз радовала своей зеленью - а вы её того - долой!? - Ах сосед, и не говорите, у самого сердце кровью обливается, но что поделаешь - придут москали, глянут на берёзку и скажут: "вот исконно русский пейзаж!" Хорошо что язык у болгар украли, а то я бы не смог ужастики с украинской озвучкой смотреть вместо комедий.
Як на мене, то символами України є селянські хати і сільські дерев'яні церкви в ЗУ... Українська нація сформувалась, насамперед, як сільська через колоніальний статус України...Тому в архітектурі , окрім мазепінського барокко, українцям нічим особливо похвалитись...Сподіваюсь все це в майбутньому...Зауважте, що це моє особисте судження... Істінно глаголітє!
А танення криги у Антарктиді не вплинуло... на Ваше судження? http://www.youtube.com/watch?v=mYMMOtiufyY