Путину- БРАВО 2

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Danilo, 10 бер 2010.

1. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 2
  2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Це вже якийсь фетишизм... А можна я буду патріотом, не піднявшись навіть на напівзритий терикон, га?;)

• Подобається Подобається x 1
  3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Лучше б Вы на Донбасс-Арене вместо Рыбки были...:sad:

4. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Кстати,а с каких это пор Эльбрус стал символом России?

5. Yarema

Що Ви якимись натяками говорите? Мені до дупи і Донбас-арена, і "Зеніт" з "Шахтарем";)...

6. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Перший раз бачу, щоб про Ельбрус так писали... Може локально - символ Кабардіно-Балкарії, то в них є свій президент хай він і підіймається!:cool:

7. Yarema

А він відповість? Дайте адресу, будь ласка...:)))

8. Nevermind

Nevermind Просто персона

Просто пан Northwind сам по собі дуже хороша людина, тому всіх любить, і вважає, що всі інші росіяни теж всіх люблять - і вірмен, і українців. Але от Ви, пане -Erebus-, самі написали, що любите вірмен специфічної любов'ю і вважаєте за краще не мати з ними справ. Й пан Полковник з паном Чалдоном погодилися з Вами. :pardon:

---------- Додано в 23:30 ---------- Попередній допис був написаний в 23:23 ----------

Ельбрус - це найвища точка Росії. Чим не символ? Ви, що, росіяни, свої гори не любите? о_О

• Подобається Подобається x 4
  9. NorthWind

Не хочу больше писать. 2 хвилини...

---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ----------

Любим. Шикарное место. А небо ночью...

• Подобається Подобається x 5
  10. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ви ж теж не будете купляти щось у крамниці, де вже декілька разів купляли тухлі товари, але це не заважатиме Вам "любити" продавця, тим більш який працує у відділі, де не буває нічого простроченого! ;)

---------- Додано в 00:35 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ----------

Ну якось в нас інші символи:Кремль, Зимний Дворец, а горам менше уваги!

11. Nevermind

Nevermind Просто персона

Все з вами, росіянами, зрозуміло. Все крутиться навколо Москви та її околиць. От якби Ельбрус було видно з Москви (приблизно як Арарат з Єревана), то ви б ще подумали, чи не зробити його своїм символом.

• Подобається Подобається x 5
  12. NorthWind

Пан Бамбук! Луиска слишком близко от Бруно Алвеша Малофееву пикантные предложения делал!
    2-2!
    Я спокоен!
    Спасибо афроукраинцам!
    http://www.youtube.com/watch?v=XcLt-DVK2Ow

13. Mahnovetc

Mahnovetc Well-Known Member

QUOTE='Полковник;949161']Наций?
    Хохол - разве прызвисько?
    Как и москаль.
    [/QUOTE]
    1.Так, це прізвисько, і прізвисько зневажливе. У вживанні подібних прізвиськ (прозвищ, и прозвищ обидных) і є ксенофобія і шовінізм. Я особисто намагаюсь подібних слів не вживати. Вам сподобалось би, як би про росіян(всіх) казали кацапи? Я думаю не дуже.

Щодо прізвиськ політ.діячів:
    Це ваша думка і ваше право, будь-ласка. Подобається вам путін - ну і прапор вам в руки(Єдиної Росії, напевно:)), чи звичка, часом напрацьована, про владу тількі хороше, чи просто президент, як на вашу думку, - то така собі священна корова, ну то ваша справа. А мені путлер не подобається і я маю повне право називати його і путлером, і карликом, це моя думка, просто не подобається і все, і дорікати за це нелогічно і неконструктивно. краще б аргументи наводили, чому він вам подобається, може когось би і переконали ... можливо :)
    Особисто мені, правда, не зрозумілий такий захват і шанобливість до можновладців.
    Як на мене, поважати треба за певні вчинки, а не за те, що людина видерлась в можновладці.
    - Ну так чого ви мене дорікаєте тим, що робите і самі. НЕмає людей, які б не вживали прізвиськ, хоч раз в житті. Так навіщо дорікати в тому, що сам робиш? Не бачу логіки. І посади президентів, мерів, царів я не вважаю правом на беззаперечну осанну.

14. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

Если вы не знали то Кремлей много Ростовский, Астраханский, Казанский и.т.д
    Вот для более детального ознакомления http://4ygeca.com/photokremlin.html
    Зимний дворец так и во все за тысячу километров от московских окрестностей.
    Очень много русских символов и в Киеве, да и "Золотое кольцо России" на символы не бедно.

Кстати, а что в городах ЗУ из архитектуры можно считать символом Украины ?

15. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Нельзя так некорректно. Какие там русские символы в Киеве? Вы что ? :crazy: Тысячи лет уже украинцам и Украине..

А Кремли - они финно-угрские и татаро-монгольские, которые украли славное имя у украинцев, ибо переименовали они себя в знак протеста, что эти финноугры татарские украли у них имя.

Не знаете истории ни фига, и нечего к Кремлям и киевским символам примазываться,

16. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

- Дорогой Стефан! Да что же вы это делаете? пошто вы берёзку рубите? Такая стройная, молодая, прямо глаз радовала своей зеленью - а вы её того - долой!?
    - Ах сосед, и не говорите, у самого сердце кровью обливается, но что поделаешь - придут москали, глянут на берёзку и скажут: "вот исконно русский пейзаж!"

• Подобається Подобається x 3
  17. Полковник

Полковник миється в бані

По-моему этот Пан редкостная зануда.
    Не надо, не ищите.
    Лично я искать не буду.

18. Yarema

Як на мене, то символами України є селянські хати і сільські дерев'яні церкви в ЗУ... Українська нація сформувалась, насамперед, як сільська через колоніальний статус України...Тому в архітектурі , окрім мазепінського барокко, українцям нічим особливо похвалитись...Сподіваюсь все це в майбутньому...Зауважте, що це моє особисте судження...
    Істінно глаголітє!:good:

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

http://www.youtube.com/watch?v=mYMMOtiufyY

20. Yarema

а де твій аватар? :)