Путину- БРАВО 2

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Danilo, 10 бер 2010.

1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Честно, порадовал старика.:good: Обо мне, ну я же не спамер. не фудбольный фанат, не отношусь не к какой партии, не коверкаю как ребёнок имена
    ;)
    Вы что то конкретно именно о себе прочли в моём комментарии к Полковнику. О таких как Вы.
    Ну, там нету таких пани как на ЛФ, Бамбук не обитает и Юрко НО-ТО-ЦО не появляется.
    Вот и я о том же. И Вам не хворать. ;)

2. Mahnovetc

Mahnovetc Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А що вільні росіяни визначають політику власної держави? Чи совки? Напівраби-напівтирани?:sad:
    Чого ж росіяни, навіть еліта, вимагали від царя зречення престолу в лютому 1917-го? То не більшовики примусили його зректися, більшовики його вбили, коли він вже не був царем і, напевно, не хотів ним бути...

4. Mahnovetc

Mahnovetc Well-Known Member

Взагалі за сьогодні дописи перед цим вашом постом
    були від мене, NorthWind і Полковника, то ж якщо вас цікавить
    логічно подумати, що ваші слова щодо "прочитает мнение о себе" стосувались або мене, або NorthWind. Я сприйняв їх на свій рахунок, тож щоб не було розбіжностей, скажіть чітко, кому саме ви адресували цей пост. Достатньо вказати нік.

Радий, що ви в шанобливому віці користуєтесь інтернетом, тільки, без образ, в вашому віці (якщо ви таки дійсно "старик") варто висловлюватиcь конкретно, зробіть дядькові таку ласку)

• Подобається Подобається x 1
  5. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А майданы заблудшие головы вечно "геть" кричать призывали. Мне что ВОСР, что ваш майдан. Всё сломать, а строй дядя. Ярёма, я не Вам, просто не люблю революций. Ибо насилие - не Божий промысел. Спокойной ночи!

6. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Какой к чёрту ник, всех не перечислишь, кто подходит под описание.
    А в отношение Вас я не против и ошибиться.
    Уже дедушка и ещё и с бородой.

Нее, это хобби, но спасибо.

Я не президент и даже не депутат и не на сходке у вора, но мне интересно висловлюватиcь это означает - высказывайтесь -.

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

---------- Додано в 23:44 ---------- Попередній допис був написаний в 23:43 ----------

8. Полковник

Полковник миється в бані

Наций?
    Хохол - разве прызвисько?
    Как и москаль.

Политических деятелей - никогда.

Деятелей эстрады - да на хрена они мне спёрлись?

Для других людей - бывало, конечно.
    Каюсь.

Разве?
    Пойдём к ивану (русскому), к мыколе (украинцу), к ганцу (немцу) на шашлык.
    Что обидного?
    Если чел мудель, то найдёт на что обидеться.

9. Yarema

А "оксамитові" революції? Чехословаччина, 1989 рік...;)

10. Полковник

Полковник миється в бані

Повторно перечитал свой пост.
    Где я там про жителей Украины писал?
    Ни фига не нашёл.
    Не надо, Неверминд, приписывать мне то, чего я не говорил.
    Речь шла о быдле, а оно, быдло, сами знаете, понятие межнациональное.
    Верно?

• Подобається Подобається x 3
  11. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Скоріше ЗАкавказської....
    Тут весь форум захаращений фразами зі словами "москаль", "кацап" і ще багато епітетів, навіть ціла тема є з такою назвою! :) І тут Полковнік сказав "хачік" і така бурхлива реакція :)
    До речі, Ви знаєте яку саме націю так називають?

12. Yarema

Хачи́к (от армянских имён арм. Խաչ — Хачик, Хачатур; по-армянски хач значит «крест»[1]; Хачатур — дословно как «данный крестом»[2]. http://ru.wikipedia.org/wiki/Хачик ;)

---------- Додано в 09:20 ---------- Попередній допис був написаний в 09:17 ----------

Але чомусь москальські шовіністи та називають всіх кавказців, від чеченців до азербайджанців... Невігласи, напевно...;)

13. -Erebus-

14. Yarema

15. -Erebus-

Хто так їх називає? о_О Кавказців образливо неонацісти і шовіністи називають, як правило: черно*опые, черти, чернота, овце**ы тощо. Ярьомо, я перепрошую, але Ви якось далеки від проблем на Кавказі...

До речі, щоб не було Оффтопом, за розпорядженням Путіна всі ці слова зараз підпадають під статтю УК РФ 282...

16. Yarema

---------- Додано в 09:42 ---------- Попередній допис був написаний в 09:41 ----------

І що? Багатьох засудили?;)

17. -Erebus-

А перемога чим буде по-Вашому?

---------- Додано в 10:48 ---------- Попередній допис був написаний в 10:47 ----------

Так, якщо цікаво поґуґліть.

18. Полковник

Полковник миється в бані

Аналогично.

19. Yarema

Її не буде...Може Росії вдасться ще деякий час зберігати статус кво...Все залежатиме від ціни на нафту і фінансових можливостей Кремля вести витратну колоніальну війну...Але час працює проти Москви...Частка етнічних росіян постійно буде зменшуватись, їх буде постійно спонукати до від'їзду негативне ставлення сусідів кавказців... До речі, рідна тітка мого начальника продала свою квартиру в Кисловодську і переїхала до Донецька...Коли її питали, чому вона проміняла курортне місто в заможнійшій Росії на екологічно забруднений Донбас, то вона однією з головних причин навела постійний моральний тиск наїхавших кавказців на етнічних росіян... Це, звичайно, лише суб'єктивна точка зору, але таких свідоцтв з'являється все більше і більше...
    Ну Вам не догодиш... Росіян вдовольнять лише янголи? Так треба спочатку самим стати янголами;)... Бо щось не знаю з народів, що межують з росіянами, жодних, хто не мав до них якихось своїх претензій;)...

20. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)