Честно, порадовал старика. Обо мне, ну я же не спамер. не фудбольный фанат, не отношусь не к какой партии, не коверкаю как ребёнок имена Вы что то конкретно именно о себе прочли в моём комментарии к Полковнику. О таких как Вы. Ну, там нету таких пани как на ЛФ, Бамбук не обитает и Юрко НО-ТО-ЦО не появляется. Вот и я о том же. И Вам не хворать.
А що вільні росіяни визначають політику власної держави? Чи совки? Напівраби-напівтирани? Чого ж росіяни, навіть еліта, вимагали від царя зречення престолу в лютому 1917-го? То не більшовики примусили його зректися, більшовики його вбили, коли він вже не був царем і, напевно, не хотів ним бути...
Взагалі за сьогодні дописи перед цим вашом постом були від мене, NorthWind і Полковника, то ж якщо вас цікавить логічно подумати, що ваші слова щодо "прочитает мнение о себе" стосувались або мене, або NorthWind. Я сприйняв їх на свій рахунок, тож щоб не було розбіжностей, скажіть чітко, кому саме ви адресували цей пост. Достатньо вказати нік. Радий, що ви в шанобливому віці користуєтесь інтернетом, тільки, без образ, в вашому віці (якщо ви таки дійсно "старик") варто висловлюватиcь конкретно, зробіть дядькові таку ласку)
А майданы заблудшие головы вечно "геть" кричать призывали. Мне что ВОСР, что ваш майдан. Всё сломать, а строй дядя. Ярёма, я не Вам, просто не люблю революций. Ибо насилие - не Божий промысел. Спокойной ночи!
Какой к чёрту ник, всех не перечислишь, кто подходит под описание. А в отношение Вас я не против и ошибиться. Уже дедушка и ещё и с бородой. Нее, это хобби, но спасибо. Я не президент и даже не депутат и не на сходке у вора, но мне интересно висловлюватиcь это означает - высказывайтесь -.
Які всі сьогодні милі... :girl_tender: ---------- Додано в 23:44 ---------- Попередній допис був написаний в 23:43 ---------- Ага, НО-ТО-ЦО - это самый существенный аргумент.
Наций? Хохол - разве прызвисько? Как и москаль. Политических деятелей - никогда. Деятелей эстрады - да на хрена они мне спёрлись? Для других людей - бывало, конечно. Каюсь. Разве? Пойдём к ивану (русскому), к мыколе (украинцу), к ганцу (немцу) на шашлык. Что обидного? Если чел мудель, то найдёт на что обидеться.
Повторно перечитал свой пост. Где я там про жителей Украины писал? Ни фига не нашёл. Не надо, Неверминд, приписывать мне то, чего я не говорил. Речь шла о быдле, а оно, быдло, сами знаете, понятие межнациональное. Верно?
Скоріше ЗАкавказської.... Тут весь форум захаращений фразами зі словами "москаль", "кацап" і ще багато епітетів, навіть ціла тема є з такою назвою! І тут Полковнік сказав "хачік" і така бурхлива реакція До речі, Ви знаєте яку саме націю так називають?
Хачи́к (от армянских имён арм. Խաչ — Хачик, Хачатур; по-армянски хач значит «крест»[1]; Хачатур — дословно как «данный крестом»[2]. http://ru.wikipedia.org/wiki/Хачик ---------- Додано в 09:20 ---------- Попередній допис був написаний в 09:17 ---------- Але чомусь москальські шовіністи та називають всіх кавказців, від чеченців до азербайджанців... Невігласи, напевно...
Пан Махновець працює, напевно...А я в відпустці і вирішив підтримати розмову...Вибачте за втручання...
Хто так їх називає? Кавказців (саме) образливо неонацісти і шовіністи називають, як правило: черно*опые, черти, чернота, овце**ы тощо. Ярьомо, я перепрошую, але Ви якось далеки від проблем на Кавказі... До речі, щоб не було Оффтопом, за розпорядженням Путіна всі ці слова зараз підпадають під статтю УК РФ 282...
Цікаво, а гасла на кшталт "Бєй хачєй!" ? Чим же завинили москаликам друзі вірмени? Вірні союзники?...А проблеми Кавказу дуже мене цікавлять, бо поразка Росії на Кавказі буде остаточним її кінцем як імперії... Чи початком остаточного кінця... ---------- Додано в 09:42 ---------- Попередній допис був написаний в 09:41 ---------- І що? Багатьох засудили?
А перемога чим буде по-Вашому? А ви думаєте вірмені такі біли і пухнасти? Та вони дурять ще гірше за Євреїв! Можу навести бааагато прикладів... Вже давно торгових справ з ними не маю принціпово, хоч є серед них і чесні! Наприклад, якщо дзвоню по оголошенню і чую вірменський акцент - то одразу кидаю трубку! Життевий досвід одначе! ---------- Додано в 10:48 ---------- Попередній допис був написаний в 10:47 ---------- Так, якщо цікаво поґуґліть.
Її не буде...Може Росії вдасться ще деякий час зберігати статус кво...Все залежатиме від ціни на нафту і фінансових можливостей Кремля вести витратну колоніальну війну...Але час працює проти Москви...Частка етнічних росіян постійно буде зменшуватись, їх буде постійно спонукати до від'їзду негативне ставлення сусідів кавказців... До речі, рідна тітка мого начальника продала свою квартиру в Кисловодську і переїхала до Донецька...Коли її питали, чому вона проміняла курортне місто в заможнійшій Росії на екологічно забруднений Донбас, то вона однією з головних причин навела постійний моральний тиск наїхавших кавказців на етнічних росіян... Це, звичайно, лише суб'єктивна точка зору, але таких свідоцтв з'являється все більше і більше... Ну Вам не догодиш... Росіян вдовольнять лише янголи? Так треба спочатку самим стати янголами... Бо щось не знаю з народів, що межують з росіянами, жодних, хто не мав до них якихось своїх претензій...