Утверждение имеет место, в нем есть смысл в определенных случаях. Но оно, конечно же, не универсально. И шутка, как по мне , так себе(а если честно , то слаба).Это наподобие как пошутить над огранщиками алмазов))
http://www.youtube.com/watch?v=U4AsUz7z0AU А наши оранжоидальные бараны как кур в ощип, как в коровью лепешку... Зато теперя мы в СОТе... Прости Господи...
Вот честно скажите мне идиоту, на хрена на самом деле это ВТО? Кто такой Саакашвили? Что бы запрещать? Дяди прикажут и он варежку закроет. Что думаете цены сбавят? Мне от него не жарко. Мясо я предпочитаю брать наше, хотя оно дороже, или Казахское, на крайний случай Бразильское, по вкусу такое же как наше. Но не из Европы, это точно. Красивая пустышка. ---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:19 ---------- Но до вас ему надо понимать далеко?
Ви не зовсім праві, Яремо! Так, за ратифікацію Протоколу тоді проголосували всі, крім комуністів. І це правильно... В соті півтораста країн. Але основне питання не в тому чи ми є в СОТі. Основне питання, який ми маємо від нього зиск? Чому на угоду СОТу ми зменшили підтримку сільського господарства? Чому на угоду СОТу ми зменшили ввізне мито на імпорт не враховавши своїх можливостей по випуску аналогічної продукції? Так от з цими питаннями якраз і не було такої одноголосності... Тоді мали розглянути цілий пакет Законів України по адаптації до СОТу... Деталей не пам"ятаю, знаю точно, що комуністи (чи соціалісти?) предрікали повний крах с/господарства. Що ми і бачимо сьогодня!
Таки повний? А чому збіжжя продаємо? Здається крах сільгоспгосподарства може настати завдяки господарюванню нинішньої влади... Так в чому я тоді "не зовсім правий"? Може не зовсім праві ригіАнали, що підтримали ратифікацію? Я ж до цього не маю жодного відношення, а лише вказую на факти...Пам'ятається, що Ваші регіоноїди голосували і за курс на вступ в НАТО в 2003 році, і за введення українських підрозділів в Ірак тоді ж...Але завжди винуваті помаранчеві ...Може вони якогось мороку напустили на хамське збіговисько?
Яке збіжжя? Фуражне зерно? Яким потім свиней годують і нам продають? Де тверда пшениця? Де льон? Де мясо? Де птиця? Не ті двотижневі мутанти вигодувані анаболіками, а справжня... Від якої на больоні жир плаває? Де гречка врешті-решт? Відповідь одна: в глубокій СОТі Чому білоруський товар користується попитом на ринку України? Бо він ще натуральний... Хоч на половину. А де наш товар? Отож... Ратифікацію підримали всі... 411 депутатів із 394 зареєстрованих! Де захист власних, українських інтересів тодішньою кААлійією? Нема! Бо в угоду дяді Сему оранжопі вступили би де завгодно, віддавши все, і маму рідну... Щось не пригадую... Нагадайте, який там документ щодо НАТО був прийнятий голосуваням з участю ПР? А хто ? Ану підрахуйте!!!
Дядя Сем це такий поганий дядько - маленький, пузатий, в споднях в смужку, в капелюсі і жре ананаси з рябчиками?
А я його споживаю...Все вироблено в Україні. Білоруських харчів не бачив жодного разу. Один раз бачив трикотаж. От автобуси МАЗ є. А де ж тоді були Ваші "полум'яні" кримінальні поцреоти на чолі з Хамом? Може трибуну блокували, щоб дяді Семові не піддатися? Про основи національної безпеки України ЗАКОН УКРАЇНИ 19 червня 2003 року N 964-IV "забезпечення повноправної участі України в загальноєвропейській та регіональних системах колективної безпеки, набуття членства у Європейському Союзі та Організації Північноатлантичного договору при збереженні добросусідських відносин і стратегічного партнерства з Російською Федерацією, іншими країнами Співдружності Незалежних Держав, а також з іншими державами світу;" Стаття 8-ма.http://www.nbuv.gov.ua/law/03_nbu.html Пораху.йте! Наша Україна дала 39 голосів з 41, БЮТ - 3 з 42, ригіАнали 46 з 60. Тобто ПР дала голосів більше ніж НУ і БЮТ разом. А якщо додати до ригіАналів ще й інші прокучмівські партії, то перевага буде подавляючою, навіть якщо додати до НУ і БЮТ 15 голосів партії "Реформи і порядок".
І Ви вважаєте це ключовою фразою у всьому документі ? А ПППР-и? А єврейський вибір? А Нородовладці? Чи Плющ по Вашому Регіонал? Сміх тай годі ...
....Древние киргизы не знали о существовании евреев, а потому все происходившие с ними беды относили на счет темных сил природы..(с)
Та його просто не прибрали кінцево "правільниє пацани"...Там де володарюють заможні, то там все добре. Де самотужки малозаможні вигрібають - там цікава йде "бюджетна підтримка"(через відкати місцевим чиновним панам), але з того залишку, що лишився після допомоги "вирішальним, стратегічним" секторам економіки. А "догода СОТ" - то вуаль, якою загоржують дійсність.
Принциповою... Давайте розберемось, що то за фракції і хто їх очолював. Бо в мене вже якась плутанина в голові. Маю таку інформацію :Верховна Рада України IV-го скликання — Верховна Рада обрана на чергових виборах 31 березня 2002. Фракції На кінець скликання: Регіони України — 60 депутатів Комуністична партія України — 56 депутатів Блок Юлії Тимошенко — 42 депутати Наша Україна — 41 депутат Народна партія України — 41 депутат Позафракційні — 35 депутатів Соціалістична партія України — 30 депутатів Група Народного блоку Литвина — 22 депутати Соціал-демократична партія України (об'єднана) — 19 депутатів Українська Народна Партія — 18 депутатів Народний Рух України — 16 депутатів Партія промисловців і підприємців України — 16 депутатів ВІДРОДЖЕННЯ — 15 депутатів Реформи і порядок — 15 депутатів http://uk.wikipedia.org/wiki/Верховна_Рада_України_IV_скликання А це щось не збігається з наведеним Вами складом голосуючих фракцій. Якась майня. " за списками у 2002 році до парламенту пройшли не 16, а 6 партій та блоків. Сукупно з переможцями-мажоритарниками, висунутими ними, а також самовисуванцями, що були представниками відповідних партій, переможці виборів мали таку чисельність: "За єдину Україну" - 121, "Наша Україна" - 112, КПУ - 65, СДПУ (о) - 27, СПУ - 22, БЮТ - 22; позапартійних висуванців - 72, решта - від інших партій." http://www.pravda.com.ua/rus/articles/2010/10/18/5488727/view_print/ Як тепер встановити, які з наведених Вами фракцій входили до прокучминих сил, а які до опозиційних!? Оце точно сміх... Фракції-примари...
Ярема! Я не давав поводу вважати себе брехуном. І ніколи не користуюсь непервіреними даними. Особливо з найбрехливішого ресурсу - "Українська "правда"" Дані про названих Вами "примар" я взяв із стенограми пленарного засідання. Маєте бажання - перевірте.