---------- Додано в 11:22 ---------- Попередній допис був написаний в 11:10 ---------- "Соцільно блізкіє" рулят... Кадр официальной телевизионной съемки в Георгиевском зале Кремля.
Прожиточный минимум пенсионера в РФ = мінімальна пенсія - 4780 руб = $153. Мінімальна пенсія в Україні – 709 грн= $88.
Та це можна будь де тицькати... І про Кравчука, і про Кучму, і про Ющенка, і про Йулю... В справжнє обличча України. Щоби було зрозуміло, чого ці цифри я вивісив. Страшенно не подобається, коли пльоткають про інших, вважаючи себе пупцьом. Вчора в Раді хтось, я не звернув уваги, а шукати не хочу, з трибуни сказав, що де ми, люди добрі, знаходимось... У Польщі середня з/п 1300, у Чехії 1400, навіть у сусідів, Росії і Білорусі - 600 (все в долярсах)... А тут Ромко зі своїми мотиваторами...
А ми то добре знаємо. Тільки зайвих грошей в країна немає за відсутністю вуглеводнів, тому ми вже краще покрокуємо у напрямку Польщі, ніж Росії. А чому це в Польщі пенсії у два рази вищі від Росії?
Зрозуміти відставного воєнного-підкацапника з Західної України - це тільки в присутності Зігмунда Фрейда.
Поганому танцюристу і ноги заважають... ---------- Додано в 14:36 ---------- Попередній допис був написаний в 14:33 ---------- Для тупорилих в мене написано... В самому низу...
О, как! Ну, тогда совсем другое дело! Ома, продолжаем обсирать Россию. ---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ---------- В чём проявляется?
Нє, ну геть не розуміє про що мова, а свої 5 копійок вставить! Слідкуйте за думкою: Не в Польщу, а шляхом Польщі.