Готовишься к его выступлению перед федеральным собранием? Уже предвкушаешь свою премию за высокую оценку своей работы?
Читаешь тему с начала - столько разных ников и никто из них сейчас не пишет. Будто какое-то стихийное бедствие смело всех форумчан.
Путіну БРАВО! БРАВО! БРАВО! До чого Хуйло довело російську промисловість - підшипників не випускає. Я пам"ятаю, що в середині дев"яностих багато народу приганяли старі автомобілі з Європи. Існувала навіть така назва цього товару "інопомийка". Так от, такі авто потребували ремонту, зокрема, заміни підшипників, зокрема, ступічних. І от уявіть собі, на авторинку в Києві, на Перова, можна було знайти до будь-якого підшипника його радянський аналог. Всі ті ж типорозміри, закриті, відкриті, шарикові, роликові тощо. Коли у мене в моєму древньому Рено виникла потреба в заміні ступичного підшипника, я пішов на колгоспний склад, точніше, додому до одного колишнього колгоспного комірника, і він мені дав таких точно підшипники штук чотири. Від якогось бурякокомбайна. Новісінькі, в мастилі. Радянські підшипники були не гірші, а якщо гірші, то ненабагато. Кілька десятків тисяч км вони витримували. Зараз з підшипниками в росії пісьтец. Рашка не може випускати в достатній кількості танків (і це дуже добре), бо своїх підшипників не роблять, а на імпортні - санцкії. А скрєпи без підшипників - до лампочки. Так що - Браво Путіну! Слухаємо, про підшипники Іван Яковина казав ще рік тому, Я пам"ятаю той ролик. Трохи історії В 1986 году завод выпускал максимальное количество изделий — 124 млн подшипников в год. В это время на заводе работало 25 тысяч человек.[ По состоянию на 2012 год ОАО «Московский подшипник» выпускал порядка 240 тыс. подшипников в год, а численность рабочих составляла 1300 человек.[4][5] Про 2022 рік вікіпедія "умалчіваєт" ГПЗ-1 — Википедия (wikipedia.org) Що то значить - на чолі держави став "чєловєк, всю жізнь занімавшійся єдіноборствамі" Уже на дванадцятому році його ефективного "царювання" кількість продукції, без якої в сучасному світі - нікуди, впала більш як у п"ятсот разів! View: https://youtu.be/CHb24gtzk3w Ніхто так багато не зробив для перемоги України над РФ, як Путін. Путіну - браво!
Пригожин про дєдушку - законченого мудака. А ти, гамнюк Гудман, все продовжуєш - "сільний прєзідент, єдіноборец по жізні" View: https://youtu.be/a4aCStAqLqU?t=509
А при чім тут Гудман? Он зелена Верещук сказала, що якби у кандидати у президенти був би Путін, вона б голосувала за нього.
Кацалапый, в бою главное - результат. В теннисе есть те, кто орёт, матерится, ломает ракетки. Им так легче играть. Есть те, кто почти всегда спокоен. Этим легче играть так. Пока я вижу, что Вагнер продвигается, а не отступает. Вот это важно для Украины. А ты, урод фсбшный, хочешь отвлечь внимание от главного. Посмотрите - он орёт одно, просмотрите - он орёт другое. Только не смотрите на то, что они продвигаются, это совершенно неважно. Вот твоя тактика фсбшника. Но настоящий патриот Украины тебе скажет - иди к чёрту, самое важное - результат на поле боя. И это говорю тебе я и оба Михаила.
1) брехня, вона не так сказала 2) враховуючи її надзвичвйно стрессову нинішню посаду, який обсяг роботи доводиться виконувати, з яким болем людей шодня стикатися... краще б диванним експертам залишити її в спокої ви і 1 % тієї роботи не потягнете...
Каждый раз после такого случая я про команду Зеленского думаю "это же настоящее дно, дальше некуда". И каждый раз они меня разубеждают.
Без слів... цитата не допомогла.... Турист. Верещук - це тупа і нагла баба з львівщини. Знаю що про неї люди кажуть. І справа не в тому, що вона зараз у Слуг Народу, і не в тому, що вона підтримує Зеленського і навіть не в тому, що вона займалася розмінуванням, розчищаючи дорогу рос. військам. Це особа, котра навіть уваги не заслуговує, кар'єристка, брехунка і так далі. Людина Медведчука.
Зачем так много слов, в лексиконе слуг народа есть отличное определение подобным экземплярам - сосна.
Цыплят по осени считают. ps. Тобто, я так розумію, у тебе, Гудмане, заперечень стосовно того, що Путін - закінчений мудак, немає. Повар Порьігажин пока продвігаєтся, маладєц, як ти стверджуєш, вклав тридцять тисяч зеків в бахмутський асфальт, просунувся на три кілометри за дев"ять місяців, а його оцінка Хуйлу цілком справедлива. Потери России под Бахмутом - РФ потеряла до 30 тысяч военных | РБК Украина (rbc.ua)
ну, блін... ви пишете "верещук... за путіна" і далі у відео - цитата... де вона ГОВОРИТЬ ІНАКШЕ... У ГРУДНІ 2013 року !!!!!!!!!!!! - не було розстрілів на Майдані - не було російського вторгнення