Олександр Аронець 49 хв · Бункерний психопат путін виліз з новим зверненням. Але цікаво не те. Журналісти і лікарі помітили разючу відмінність у його діях, порівняно з минулими зверненнями. Дєд хворий... View: https://www.facebook.com/oleksandr.aronets/posts/5311781522167260
Господа модераторы, вам не кажется, что ветка с названием браво Ху@лу выглядит паскудно на фоне детей, убитых этим Ху@лом?
Прокидаєшся вночі, потрібно обов'язково зайти в інтернет.... А раптом х@йло сдох, а я не в курсі... (С)
хоч там і багато ненормальних, крім пуйла, але якби здох, то на який-то час почався б у них здоровенний хаос, який би перекинувся на війська, і їх був би сенс відводити - цьому б і їхнє військове керівництво, і рядові були б раді.
Во время войны нельзя рассчитывать только на смерть твоего главного противника. Это пагубная стратегия.
скільки в часи совкодрочерства передохло? Лєніни, Сраліни, Брєжнєви, Андропови, Чєрнєнки... Багато хаосу було? Кацапи вже звикли до цього. Здохне один уй0бок - на його місце такий самий інший прийде. І вони нічого навіть не помітять
Ошибочка. Во времена ссср не было зацикливание стстемы на одного человека. Был генсек нобыла и партия и политбюро . И никто из них не хотел развала идеологии и партии . И то. Когда сталин умер началась борьба за власть и повальные аресты кандидатов на пост генсека. И обвинения их в растрельных статьях. А сейчас в борьбе за власть ограничений нет
І що та партія чи політбюро могли зробити в часи того самого Сраліна? Як партія скаже, так по-Сралінськи й буде. Не смішіть мої підкови...
Гииииии. А шо це було? Скільки Сралін сидів на троні, доки ногами вперед не винесли? Або Льоня... Всих, окрім Хрущова і Горбачова - винесли ногами вперед. Сиділи всі до останнього. А Хрущову і Горбачову просто пощастило. Вони як вийняток з правил.
У кацапів ніколи цих обмежень не було - вони завжди йшли до корита по трупах. І срати вони хотіли з великої дзвіниці на будь-які ідеології
Был такой фильм * офицеры* там один есть такая фраза : * думать.командир обязан думать. Думать а не шашкой махать* Я стараюсь думать . Ссср от рф отличается не просто очень сильно. Он отличается принципиально. И если вы не видите этого отличия .... То вы его не видите