Владимир Путин посетил больницу в Коммунарке и поблагодарил главврача за работу - Россия 24 24 бер. 2020 р. View: https://youtu.be/Ro9p5foFvF0 У главврача больницы в Коммунарке обнаружен коронавирус 1 час назад
Тихенько! Не злякайте! А взагалі - ідіотизм, звідки не поглянь. Лікарі в усьому світі мруть від коронавірусу як мухи. Заражаються, як всі люди. У них ризик заразитися - набагато вищий. Путін їде в ліфті із можливо вже зараженим, здоровкається за руку, потім - в оточенні кількох медиків, деякі з яких напевне також інфіковані. Або головотяпство, або показуха. Комбінезон і маску слід було одягати вдома, від Кремля до лікарні хлоркою дорогу помити, перед тим, як зайти в ліфт, прийняти душ із хлорки, а з головлікарем поспілкуватися в режимі відеоконференції. А так багатьом мільйонам людей вселили віру, що Путін також заразився. Ну, що ж... Тепер, як то кажуть View: https://www.youtube.com/watch?v=XqxxMFNJ9q8
@medwedo berlogsoni, бачите, які Ви є - в душу не вірите, а всякі забобони признаєте))) Та от я і думаю - чи не качка це, і чи не навмисне зробили кіпіш, щоб трохи розрядити ситуацію?
Путін жжьоть: Йой. Що це за історичні новини пішли? Коли це Росія перемогла печенегів? З печенегами воювала Київська Русь, коли ніякої Росії ще в помині не було. Історики форуму, скажіть своє слово.
Своє слово сказав уже Невзоров. Вчора слухав, текстові цитати - пізніше. Зате Шендерович зауважив, що Путін говорив серйозно те, що Плевако говорив жартома. Блоги / Виктор Шендерович: Я услышал знакомые слова в путинском выступлении, но не сразу расчухал, откуда звон
А навіщо? Тіпа Він виправиться і вибачення попросить? Він за останні роки вже стільки накрутив з тією історією, що жодна нормальна голова такої брєдятіни не витримає. А кацапам пох... "Ета наша історія! Ми ні пазволім їйо пєрєпісивать!!!" Шо Вофка 3,14здоне, те для них і історія. Ну от, не будемо далеко ходити.... Правда є один дуже цікавий момент: на той момент коли розпочалася та сама війна, про яку Вофка згадує, Петра 1-го вже 30 років як не було на світі. Вже й кістки згнили, мабуть, на той час. А Вофкє - адін па дєрєвнє, два па сєлу. А кацапське кодло рукоплеще щей підгавкує: "Какой у нас прєзєдєнт умний, как он харашо історію Рассіі знаєт..." І холуїв-довбойобів таких самих призначає. Які книжки з історії в школі на цигарки порвали.
Так он воно що. Я тут трохи відволіклася, а вже стільки є читати. Почитаю Невзорова обов'язково. Ще є цікаве про рашінські колони воєнної техніки в Італії. Ви таке бачили? Приперлися допомогу робити! Подарки надавали! Бойтесь данайцев, дары приносящих.
Ви нагадали мені, що я вже давно не займався турецькою. Я читаю Холмса турецькою (щоправда, з словником, але півдесятка оповідань осилив). Переключився на англійську, на Вудхауза в оригіналі. Також цікаво. Але інколи можна і розслабитися, ми в решті решт - не холмси. І посміятися, довідавшись про черговий ідіотизм Путіна. В організмі виробляється серотонін, в помірних кількостях, корисний для організму. Або ж взнати про ділову пропозицію Трампа Путіну в плані підвищення ціни на нафту до такого рівня, як це хотілося б Росії. Блоги / СерпомПо: Рынок нефти: все всех обманывают
обсолютно. По-перше, я на пенсії, по-друге, на поточні справи також маю час, по-третє, у мене не стільки грошей, щоб я хвилювався за якусь там інфляцію. Ми вже стільки цих інфляцій пережили, що однією більше, однією менше... Мільйонерами були. Десяток стебел розсади ранньої капусти коштував на базарі сімдесят тисяч.
Я - математик за освітою. В дипломі так написано. Але мені завжди цікавіше було займатися мовами. Колись знав, як розповісти про інтеграли за мірою Лебега-Стільтєса. Зараз забув.
точно перспективніше? на пенсії? А я б забула фізику та математику і точно почувала б себе краще. От ботаніка зараз би не завадила. Коли б мені 20 років назад хтось сказав би, що мені буде подобатись копатися в землі, я б його засміяла. А зараз це велика частина мого життя - всі ці ботанічні експерименти (іноді вдалі), радість від цвітіння саду та моїх надзвичайних пивоній та білих лілей. Йой)