Путін ПНХ

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mykhaylo Khomchyn, 29 тра 2022.

1. struk mykola

struk mykola Well-Known Member

Мені не подобається що києвський режим розпалив цю війну, яка на користь перш за все капіталістам країн НАТО та на велику шкоду українському та російському народам.

На запитання "Що це таке?"

Мені не подобається, що києвський олігархічний режим ціленаправлено (тобто зумисне) збив в 2014 році цивільного літака, вбивши при цьому 289 людей, щоб звинуватити в цьому сусідню країну.
    https://censor.net/ru/comments/locate/23/3362973/79148640

Мені не подобається, що києвський олігархічний режим розпалював та озброював сепаратизм в Донбасі! (Перед цим нахально під тиском зумисне віддавши Крим Путіну. До речі, співака Кузьму вбили за цю правду, підставив йому під колеса вантажівку.)

Мені не подобається, що києвський олігархічний режим прийшов до влади шляхом державного перевороту, керованного з-за кордону. (За рік до законних виборів!) Як і те, що він розстріляв першу сотню.

Мені не подобається, що києвський олігархічний режим навязав Україні героїв-злочинців (для Європи та Ізраїля – це так ), на руках яких еврейська та поляцька кров. (Цебто ні до якого Євросоюзу Україну не допустять взагалі, а за кров убитих евреїв та поляків, прийде час, з нас усіх стануть дерти чималі гроші.)

Мені не подобається що києвський олігархічний режим не зупинить цю війну, аж доки йому не скаже про це Вашінгтон. Але ж Вашінгтон, а також Лондон, розраховують на багатолітню російсько-українську війну, після якої ми, прості українці, вийдемо дуже збіднілими та обезлюдненими.

2. struk mykola

Навальний – то є пішак в грі Вашінгтона та Лондона проти путінського режиму. "Путінський режим"– то є зумисна комбінація, вигідна перш за все Вашінгтону, яку він міг би відмінити за своїм бажанням без всяких навальних та війн.

Як людина мені Навальний не подобається зовсім. В його повадках є щось від урки. До того ж він не поважає простих людей.

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ну то в кацапстані є хороші рускі чи немає?

4. struk mykola

В кацапстані всі люди погані! А в Росії є всякі люди, і добрі теж є. Одних тільки родичів моїх прямих по лінії Струків, Головків, Пориваїв з радянських часів там живе близько сотні, якщо враховувати їхніх внуків та правнуків. (Наташку Корольову за родичку не вважаю.)

5. Gyppsy

Як в рашці можуть бути добрі люди, якщо вони хочуть принести в Україну рускій мір?

6. struk mykola

Цього хочуть тільки рашисти-запутінці.

Більшість росіян не хочуть цієї війни. Але ж вони про це бояться навіть балакати.
    Своїх родичів, що живуть там, та користуються Інтернетом, я вже просив, щоб вони репостували мої антивоєнні статті та повідомлення (особливо ж ті, де про злочин Путіна). Мовчать.

7. Gyppsy

Це давно відомо - кацапи хочуть миру у всьому світі, тому вони весь час воюють :)))

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Там на своєму каналі Стерненко вчора чи позавчора одну бабцю-тувинку показував.
    Стерненко розповідав про репортаж Радіо Свобода з Туви (Тиви) - це Шойгу з тих країв.
    У бабці георгіївська стрічка на грудях, онука вбило в Україні, але то не страшно, бо кобила привела лоша.
    Бабця - за те, щоб був мир в усьому світі.
    Можна подивитися і весь ролик, а можна - тільки за мир.

View: https://youtu.be/RgHeat4Qu80?t=526

9. medwedo berlogsoni

Я сьогодні взнав від Олега Жданова (в ютюбі, а не особисто), що батько у Максима Галкіна (останній тесть Алли Пугачової), виявляється, генерал.
    https://ru.wikipedia.org/wiki/Галкин,_Максим_Александрович

Тому ота заявочка Алли Борисівної, що, мовляв, "ей ви там, навєрху, іспіла чашу я до дна", неспроста.

Ходять чутки, що генералітету вже обридли оті викрутаси Хуйла, і його найближчим часом просто скинуть.

Якщо сина генерал-полковника ЗС РФ обзивають іностранним агентом, то і Примадонна попросилася в іностранні агенти, а спєцопєрацію назвала безглуздою війною. За що, згідно з нинішніми російськими "законами" світить стаття, бо "війни немає".
    Але Кремль відмовчується.
    Пугачова для піпла значить набагато більше, ніж кремлівська Моль.

10. medwedo berlogsoni

@Gyppsy, все, що треба знати, хто такий микола струк, можна довідатися із однієї фрази
    Якщо людина не знає слова "київський", а законну владу в Україні називає "режимом", то ми маємо в особі миколи засланого козачка.

11. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, ще раз кажу - не переймайтеся Ви так мною.
    Я вже великий :)

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Отаке...принесло струка.

13. medwedo berlogsoni

Бачте, "великий", а миколу відразу носякою у "Київський торт" не штовхнули.
    Микола, мабуть, одні щї хлєбає.
    Київського торта микола зроду-віку не бачив.[​IMG]
    Ми з Порошенком в сьмьятєнії.

Я, до речі, ще в радянські часи купував Київський торт на Хрещатику. Для цього потрібно було приїхати о шостій ранку і записатися на чергу. Мені випало вести список. Підходить дівчина, надворі ще темно, питаю прізвище. Каже "Кім". Спочатку не розібрав. Потім дивлюся, дійсно Неллі Кім. В радянські часи навіть такі "небожителі" в черзі за київським тортом стояли.
    Ну, тоді, під гастрономом вона була, звичайно, в пальті.

14. Gyppsy

Для чого Ви мені це говорите?

15. Зараз перевіримо кацалапого.
    В якому магазині був запис?
    Який хлібозавод випускав торти?
    Торт якої ваги можно було замовити?

16. medwedo berlogsoni

Хомчине, справжні Київськи торти в 1971 році (чи трохи пізніше, я тоді був студентом) випускала фабрика імені Карла Маркса.
    Їх зранку продавав гастроном на Хрещатику, ближче до площі Жовтневої революції, як вона тоді називалася, по лівий бік вулиці, якщо дивитися в бік Дніпра, записувалися в дворі того гастронома. Тільки торт від кондитерської фабрика Карла Маркса вважався ідентичним.
    Коштував тоді Київський торт рівно три рублі. Весь Радянський Союз знав про ті торти. До речі, коли я купував торт в той час, про який я розповідаю, Порошенкові було років сім, а його покійний татечко любив трохи красти у держави.
    Ви, дурню, мали би зрозуміти, що коли Неллі Кім купувала торт, то це мав бути подарунок рідним, привезений із Києва. Візитка Києва, так би мовити.
    Вона везла Київський торт в Казахстан, а я - в Пензу :))). На гостинець гамнюку @Good man - у, який ставить Вам лайки за те, що Ви підтримуєте Порошенка - останню надію Хуйла, що коли Україна переможе, у нього буде своя обнімана і рукожата людина.
    Але цього не буде. Після того, як розіб"ють Росію, візьмуться за Медведчука та Баригу.

Якщо хочете більше у себе на березі Потомака узнати про Київський торт, можете почитати в Вікіпедії, майоре Пронін. :cools:
    https://uk.wikipedia.org/wiki/Київський_торт
    Вас там гімном годують.

17. Торти того часу фабрика Карла Маркса випускала . Там було масове виробництво і їх продавали кругом. Я завжди їх собі до кави на 2му поверсі кафе через дорогу навпроти метро Хрещатик. Здається це було на розі вулиць Хрещатик і Ленінського комсомолу.
    Спецвиробництво було на 2му хлібозаводі. Хлібний магазин, що приймав замовлення, знаходився на вул. Занковецької за Пассажем. Можна було замовити торт вагою від 1 кг до 2.5 кг. Замовляли зранку, забирали по обіді. Черга чуть не звечора.

Останнє редагування: 21 вер 2022
  18. medwedo berlogsoni

Юначе, я веду мову про 1971 чи 1972 рік (можеш учточнити у Неллі Кім, в якому році вона була на змаганнях в Києві і де купувала Київський торт, вона цю подію повинна пам"ятати, як і мене, у якого записувалася в чергу).

Ви, хлопче, навіть читати не вмієте. Я ніде не писав про спецзамовлення.
    Я писав лише про те, де я купував торт масового виробництва. Зранку займали чергу, відкривався магазин, люди купували звичайні Київські торти по три рублі.
    До речі, біля Поштамту був хлібний магазин, де можна було попити гарячого молока на розлив. Із булочкою по три копійки.
    Ну, це немає жодного відношення до Путіна, який повинен піти нахуй, щойно його попросить про це Ваш цимбор @Good man

19. А я про 1975-1979 роки.

20. medwedo berlogsoni

Так отож.
    Я в Києві проживав з 1969 року. Ще пам"ятаю, як у книжковому магазині навпроти кінотеатру "Київ" продавалися книжки на ідиші.(Мене тоді здивувало, що то за цікавий шрифт на обкладинках)
    Я в тому магазині купив Хрестоматію давньої української літератури.
    Десь лежить зараз в київській квартирі.
    Ось вона в електронному форматі.
    http://litopys.org.ua/biletso/bilo.htm

І платівку Висоцького (гнучку) з піснями із фільму Вертикаль. Платівку хлопці вкрали, а конверт залишили.

Зараз живу на Черкащині.

Бувайте здорові, я пішов моркву чистити.

а де твій аватар? :)