Звичайно. Я давно кажу, щоб Україна повідрізала від лугандону всі дроти, труби, рейки, припинила соцвиплати і послати вас нахєр
Тепер не Україна. Він всю дорогу був дотаційний, а народ там гнилий - все шукає, де халява більша. Так що нахер
Большое спасибо, вы очень порадовали ЛНР, за это вы получаете безлимитный абонемент на бесплатное питание в столовых ЛНР, а пользоваться им, или нет, это уже ваше право. Если бы все так думали как вы и войны бы не было, Путину ваши слова очень понравятся.
Вони назвали путіна хуйлом, так що ви дивіться, щоб вам знову бомбу не підклали. Другий раз може не обійтися
Уважаемый ИгорьМ, за предательство Украинского народа и признание ЛДНР и Крыма частью РФ, торжественно Вас награждаем орденом предателя
Лугандонський, ти чув такий анекдот: У дворі зустрілися два песики. 1-й: Я ердель-тер'єр, звуть Джек, живу у 12-й квартирі. А ти хто? 2-й. А я ніхто... Я сюди пос**ти зайшов. Намйок пойняв, колорад?
Луганда, ти строчиш за 11.80 руплів/пост? Чи за бандерофорум доплачують ? А ти на хвості вмієш гойдатися? Може відео викладеш? Сьогодні сусід викликав таксі, під'їхав логан з номерами "ВВ". Сусід скривився, але поїхав.А я, коли замовляю, завжди кажу диспетчеру "машини АН і ВВ не подавати".
Луганда, скажи: Сопля, Ржавий, Глист - це реальні персонажі7 Чи їх уже давно завалили? Ти не заздриш "матарЬІлі" з приводу того що йому написали шикарну епітафію: Ти прасіл писаць па-мардовскі, вод, четай. " в глазах лугандонцев ты вышел в министры сияла медальками грудь! но грязной мохнаткою Ленки-Канистры накрылся твой жизненный путь! ты ярко светился в дамбаском дурдоме как Русского Мира маяк! хоть сам по рождению был то ли коми, а может быть даже пермяк! но в данный момент навароссы рыдают потоки текут стекломоя и в прос*аном лифте от стен отскребают тщедушное тело героя! и как ни старались--собрали лишь кучку, которая жутко смердит.... а Гиви, твоя истеричная сучка, поклялась, что всем отомстит!" Панове модератори, коли забаните безпородного зайду, приберіть цей мій пост. Дякую.