Путін-2

Тема у розділі 'Россия | российский форум', створена користувачем Читатель_Обкома, 13 тра 2007.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Для тих, хто по приладах...
    РФ - Російська Федерація.
    63/75 - тривалість життя відповідно чоловіки/жінки.
    І щоби Ви відволіклись від ображання жінок, та врешті решт зайнялись чимось корисним, нате, знайте мою доброту... http://www.un.org/ru/development/surveys/index.shtml

2. FourA

FourA Дуже важлива персона

Свинья всегда найдёт грязь, а мухи издалека прилетают на дерьмо и густо его облепливают...
    Они обладают таким свойством - чувствовать и находить это издалека.

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Чічоліна!!!:good::))

4. ГРАНД

Від контуженого? :))
    То що кацапське видання знову набрехало про москвинів?о_О
    Та ту у нас такі жінки, що самі кого хочеш образять. До того ж ті жінки яких Ви мали на увазі, півжиття готові віддати за те щоб їх поображали тут на форумі як це роблю я.;) Ви може і знаєте чим відрізняється бандит донбаський ід бандита дніпропетровського, але про нрави форумних жінок не обізнани.;):))

Може не будете мені вказувати чим заніматись. Бо мені теж закортіло Вам вказати напрямок прискоренного руху.:rolleyes:

5. VasMT

Не зіскакуйте... Т.з. кацапське видання не збрехало. Я вже пояснив Вам, що Ви постите застарілі дані. Опубліковані ООНом в 2007-му. Серйозний співрозмовник ніколи не буде застосовувати в якості доказу сумнівні джерела чи недостовірні дані. Ви використовуєте...

6. FourA

Наглость, основанная на уверенности в своей безнаказанности, у многих порождает чувство беззащитности...
    Нормальные люди всегда чувствуют себя неловко, когда хам, понявший, что его никто не останавливает, начинает вести себя развязно и ведёт себя скотским образом...
    Мережковский более ста лет назад писал: : «Торжествующая русская демократия открыла дверь перед «царем-народом» и вошел Торжествующий Хам»....
    Как известно, история часто повторяется, причём, что сначала было трагедий, превращается при повторе в фарс...
    "Торжество" украинской демократии явило миру мурло нового торжествующего хама - в виде свидомита, ненавидящего всех иных, не таких как он...
    Одним из характерных представителей этих новоявленных свидомитов - хамов является известный всем на форуме пан ГРАНД...

7. FourA

Потому и нет, что нет ни армии, ни флота достойных...
    Потому нет, что свидомиты только на словах рассуждают о суверенитете и независимости...
    Не бывает независимого государства без собственных вооружённых сил... Независимость и суверенитет только там бывают, где есть возможность их отстоять...
    Свидомиты понимают незалэжнисть как возможность выбора, под кого подложить свою страну... И первыми улечься под сильного...
    Кто не хочет содержать и кормить свою армию, будет кормить и содержать чужую...
    Мечта свидомого - целовать панский сапог.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це так приблизно Маркс писав про Московію.
    У Ґранда з ПрокОпом спільне те, що їх "лгєндарная і почтінєпобєдімая" не впрягла в ЖЛОБИ-ЯНИЧАРИ.
    Слухи до цього неука про Ватикан видно ще не дійшли.

9. ГРАНД

о_О:rolleyes:;)

о_О:scratch_one-s_head::rolleyes:

?

Ви або хестика знімайте, або труси надіньте.

10. VasMT

Чому б Вам, в такому випадку, не скористатись даними за 1913-й рік... Вони б були набагато "красномовнішими" :))

11. FourA

Ну если проводить такую параллель,то надо на Украине Папой Черкасским объявить пана ГРАНДа, а Прокипа и мисера Блика сделать кардиналами...
    И будет тогда Украина находиться по защитой украинских богов, и никакие кацапы ей не будут страшны!
    И слух про такую великую, могучую и незалэжную Украину пойдёт по всей Земле.....
    И наступит на Украине благодать, все будут ходить в вышиванках и играть на бандурах!
    И всех украинцев пан ГРАНД накормит пятью хлебами....
    И совершит много других чудес...

12. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

[CENZ]Пане Василю, Ви ж теж не говорите всієї правди...
    Той Ваш товариш(який має тут нік Полковник запаса) - колишній львів'янин... Так загальновживано, ось приклад
    http://www.expres.ua/world/2012/01/24/58817[/CENZ]

13. FourA

Вот уж не подумал бы, что наш уважаемый Полковник запаса носит фамилию Явлинский!
    Добрый день, уважаемый Григорий Алексеевич!

14. VasMT

Тоді, шановна пані, давайте називати Бандеру, Ребета та Стецька славетними баварцями, Коновальця - голандцем... ОК?

15. ГРАНД

Алаверди.:rolleyes:
    п.с. 1913 рік не та епоха. Доволі давня. До того ж саме 2007 рік став роком апогею саме Путінського правління. Так би мовити головний підсумок діяльності. А тепер він розшифровує ваш код і хоче повторення своєї епохи. А я власне і не проти. Я вже неодноразово наголошував, що я прагну, щоб ви кацапи (і Ваш полковнік запаса, той шо дописує із маскви, але начеб то львів"янин хе-хе-е) обрали саме Путіна.

16. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

[CENZ]Я б вже здивувалася, якби ви перестали пересмикувати...[/CENZ]

17. FourA

Шановна пани, улыбнитесь!
    Плохо жить, когда кругом видишь врагов!

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Оця беліберда від неука на його "не бывает", коли Ватикан з Науру "бывает".
    І сміх, і ...

19. ГРАНД

Ні не ОК. Вони є провідниками боротьби за самостіність України (у вигнанні), а не за Баварію, голландію тощо. Власне за неї рідненьку і смерть прийняли.
    А Ваш палковнік запаса, теж політичний вигнанець? Він теж готовий прийняти смерть за Україну як і вони?

20. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

А поговорить, Форестер не любит....%-)

а де твій аватар? :)