Відповідь: пуперові відвідини столиці... Нє не плютаю з врепами... бо є ще і буріто... А власне таке як он пупер описав і ти, такого в нас нема. Може хіба як поїхати десь на бруклін і шукати за таким, тоді знайдеш. А так в масовій продажі - тілько піта з шавурмою, онтаке як на знимці самойлович показав. Зате бурітів різних і енчілядас і тамалєс - ООООО - це в нас прошу дуже... скільки душа забажає і добре, хулєра.
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Не путайте мексіканську кухню з арабською. А її дуже багато було до 9-11. А потім її не було, чомусь...
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Я і не путаю... власне і кажу, що такого в нас ніц нема а он бурітос, енчілядас і решта мекс трахамудії є аж забагато. Хоча я на 100000% переконана що близько-східна кухня у нас є десь на Брукліні або Квінсі, бо не думаю що нема таких районів.
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Коло мене коло роботи є одне маленьке таке захалухне містечко з арабською кухнею... А доречі, що сталось а тим Турецьким рестораном що відкрився на місці старого Італійського, коло бувшої мясарні пана Куровицького? Ліля, та на те виглядає, що пора нам в кухню, під назвою де можна файно поїсти :D
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Ну як з всіма мусульмами в НЙ, пішли рибок годувати до свого друга Осами в Еаст Ривер...
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Пупер, оказывается Вы такой вредина... Столицу раскритиковали в пух и прах, могу представить, что Вы сотворите с моей Одессой. У нас тоже жилье дорогое, еда особенно - покушать одесситы любят (спрос рождает предложение, тот самый случай). Зато, у нас самые красивые девушки - так, что остеохондроз шейного позвонка Вам не грозит. Посмотреть есть, что...массу впечатлений, гарантирую. Дерибасовская, Вас ждет: ПОРТ...Соборка... А, Приморский бульвар, таки в цвету...:radist: Вот, еще одна достопримечательность Одессы, которая недавно появилась - макет коровы...Главное не это. Её особенность в том, что она часто линяет, точнее меняет окраску, но не как хамелеон. Вот некоторые варианты... Наш "тещин мост". Усеянные перила замочками - забава новобрачных.:radist: Кстати, о пАкушать - воспетый Бабелем "Староконный", не менее знаменитый чем "Привоз". Легендарный "Гамбринус"...есть где пивка выпить, там и кухня одесская. ПРИВОЗ!!! Это скульптура тёти Сони в рыбных рядах... Греческая площадь, один из двух фонтанов. Днем... Вечером... Дельфинарий.:rolleyes:
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Жаль, що тої краси Пупер не побачить, бо образився і нас покинув
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Присматривалась, таки свиток...:D Ну, не могу я на такое пойти, чтобы приличный форум на уши ставить.
Відповідь: пуперові відвідини столиці... На, что Вы меня провоцируете?...меня же потом не остановишь. P.S. Это для домашнего пользования.
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Всегда со мной, особенно в рабочее время... и под закусочку.:rolleyes:
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Нє, не жаль, а то би я Пупера в Одесу запросив і би вийшло як в тому аніґдоті: ХорошОО, посидели жаль пятачка нет...
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Київ - красиве місто, але не цільне. та незатишне. пригнічує необхідність пів життя витрачати на дорогу. але порадувала, в останній приїзд, кількість україномовних людей. пам'ятаю, років 6 тому, мене тупо не розуміли, доводилось переходити на россійську. тепер говорю українською та не заморочуюсь.
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Суб'єктивно, чесс слово. Або Ви буваєте в інших місцях. Однозначно на хамство можна натрапити у маршрутці, ну але то у будь-якому місті. Те, що в Києві видається атмосфера дещо демократичнішою - просто наслідок того, що частка молоді серед мешканців там куди більша. Але у сфері обслуговування приміром хамства відсоток набагато більший.
Відповідь: пуперові відвідини столиці... :y: Капітана під...задіти - діло святе... Того так просто голими руками не візьмеш...