Відповідь: пуперові відвідини столиці... образити не бійтеся..... 1. друзів не існує... наприклад, був один "друг дитинства" -- переїхав до києва..... не спілкуємося... 2. самому завше ліпше, по простій причині: сам побачиш те, що подарує випадок; "хтось" показуватиме тільки те, що є гарним... а це буде фальш і неправда. та будь-ласка.... порвало.....
Відповідь: пуперові відвідини столиці... через те, що переїхав у Київ "не спілкуємось"?? ...Геех, а була така нагода...Але то інтимне. Вибачте. філософ однако (с) )) от так і вийшло:не приємний масив Барщаговка- Майдан - базар Пєтровка - Глобус (це був глобус?) переходи на КПІ, чєбурєкі...чи що там було? -шаурма? У світі - на Україні //в Києві // є чимало таких гарних місць, про які ми навіть нездогадуємось. А поблукати...іноді і в мене буває. Так заверну у вуличках, що потім блукаю, вдаваючи із себе іногородню "А де тут найближче метро"? "В якому напрямці центр?"...Але, на мою думку, це не для туриста, тим паче, коли має обмежений час перебування.
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Суші бар, нагадав мені наш лемберзький бар "Япі", біля статуї матері божої, (думаю що то ті самі що й у Києві). Перше досить непогане, правда ті солодкі печериці то капєц. А от суші я взагалі щось не вподобав(сусі ролі), раз поїв і все. Стосовно саке та сама історія. Єдине що досить смачне то шматки риби.
Відповідь: пуперові відвідини столиці... а я суші люблю. тільки в Києві їх не скрізь можна їсти. бо більшість - то такі собі суші-фастфуди хороший ресторан суші - Муракамі - якість і ціни мене влаштовують цілком.
Відповідь: пуперові відвідини столиці... та пішов він... та ні.... або принаймні не в цьому випадку...... є ж анегдот: "не плутайте туризм та міграцію".... колись, коли я вперше побував у києві, я написав оповідання.... про метро. боюся: якби я його розмістив на форумі -- мене б ВСІ кияни зненавиділи..... так, це те саме "япі"....
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Я очень полюбил Киев за те два года, что прожил в нём. Естественно, мне понадобилось время для акклиматизации, после более уютного и знакомого Львова. Любимым времяпровождением было в вечернее время гулять пешком по городу. Тогда ещё небогатый студент - денег хватало лишь на пачку сигарет и пару чашек кофе в ночных киосках - но я был счастлив.
Відповідь: пуперові відвідини столиці... До моєї мами свого часу не рідко приїздили гості з Італії, Бельгії, Німеччини, Франції. Що-що, а от від метро вони були взахваті! А ще пригадую. Був хлопчик (наш родич) з Кіровограду. Щоб Ви тільки уявили, як він замучав з проханнями "хочу у вагон", "хочу на ескаватор", "хочу на "Дніпро" "(платформу)... Кияни здебільшого (навіть з автівками) вважають метро чи не найзручнішим транспортним засобом пересування (до вертольотів ми ще не дійшли ). ЦЕ :"колись, коли я вперше побував у києві, я написав оповідання....про метро.боюся: якби я його розмістив на форумі -- мене б ВСІ кияни зненавиділи." найбільше дивує...Чи не вірно зрозуміла? Що на Вашу думку в метро НЕ ТАК?
Відповідь: пуперові відвідини столиці... метро-метром.... я не хоооочу писати правду, а ви мене змушуєте.... я кажу про несприйняття містом києвом -- мене... місто мене не сприймає... те саме стосується львівського району "с".... враження від києва?... КОНВЕЄР суцільний і всюди....
Відповідь: пуперові відвідини столиці... тс-сс-с! Не хвилюйтеся! але я зрозуміла, що це ВИ не сприймаєте місто. В цьому нема нічого страшного, але (Ви тільки не ображайтесь, будь ласка) деякі речі мені не зрозумілі. Та не потрібно, напевно... хіба?
Відповідь: пуперові відвідини столиці... а хіба ні?.. всі співають дифірамби києву, а також дифірамби тим, хто співає дифірамби...
Відповідь: пуперові відвідини столиці... KYula, давайте поспіваємо дифірамби Пуперові, за конструктивну критику.
Відповідь: пуперові відвідини столиці... пупер того вже не витримАЄ! Он бачте який в нього погрозливий фейс-аватар? аж потемнів від напруги. бррр. Не знаю як Ви, а я радше - пасс! ))
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Ні, Пупере! Не всі "співають" Києву... Я теж не люблю. У мене Київ чітко асоціюєцця з Веркою Смердючкою: на голові зірка, а все, що під нею... І "провідниця" в анамнезі... Звичайно, є гарні місця, звичайно, є гарні люди... Але загальна оцінка - фальш, холод, розхристаність і незатишність. Знаєте, їдеш карпатським чи тернопільським селом - око милується: вицяцькувані хатки, файненькі городи... А в Києві - понти і пустка. У всьому. Метро київське? Пітерське люблю... Наспівуючи улюблене: Niech inni se jadą, gdzie mogą, gdzie chcą Do Widnia, Paryża, Londynu. A ja się ze Lwowa nie ruszym za próg Ta mamciu, ta skaż mnie Bóg. Bo gdzie jeszcze ludziom tak dobrze jak tu, Tylko we Lwowi, Gdzie pieśnią się budzą i tulą do snu, Tylko we Lwowi.
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Все абсолютно саме ТАК!. Я ще люблю , щоб ту замотану піту на ґріль на 1-2хв. положили і вона припечеться. Я живу на ліванській вулиці. Схема така - приїзжає молодий мужчина 32-42р , з грошима( рідні і дальші родичі скинулися "на дорогу").Купляє велику хату.Це від 350 до 450 тис.$. До року часу в цій хаті живе 6-8 , а то і 10 людей. Основні сфери діяльності - ділери авт , продажа нерухомості , національні ресторани. Починають еміграційну трудову діяльність -з таксі ,або тракдрайверів.(шофер вантажівки).Це ті що старші- немає як вчитися. Молодші і діти . Після школи - університет. Майже всі йдуть на медицину,або дентистику. ==================================== Ну і щоби цілком не офтопити - Пупер , Ви Мoлoдeць! Після Адєси їдьде до Європи.... Польща , Німеччина і т.д. Потім - Північна Америка. Дописи Ваші обєктивні , я їм вірю.