Відповідь: пуперові відвідини столиці... ви додумуєте за мене. Не варто Я написала саме те, що хотіла написати. Магазини, базари і супермаркети значно спрощують мені життя, тому нічого поганого в них не бачу. Висока вартість квартир - це болюче питання усіх жителів Києва - як корінних, так і приїжджих. Більшою частиною ця проблема постала через заробітчан та студентів. Згадайте курс політекономіі... "Попит породжує пропозицію". Доки люди потребують житло, доти і будуть рости ціни. Тільки через квартирне питання не любити будь-яке місто - ІМХО немудро. Доречі, я не корінна киянка, більшу частину свого життя прожила в Бродах, з них 3 роки прожила і у Львові. А про ліміту взагалі вразили... Ніколи в житті ні до кого зверхньо не ставилась, тож слово "ліміта" в свому лексиконі не використовую. Я з позитивом приїхала до Києва, він мене з позитивом і зустрів Позитивніше, Пупере, позитивніше! і настрій завжди буде хороший
Відповідь: пуперові відвідини столиці... знаю.... також знаю, що "кожне жабеня своє болото хвалить".... у мене з настроєм все гуд, як тільки повернувся до львова.... так, отож.... є ж корінні кияни, я маю на увазі їх....
Відповідь: пуперові відвідини столиці... +1!!! А я люблю Львів за те, що: за те, що вулиці зелені за те, що не потрібно стояти годину в заторах або їхати в "тянучці" або їхати метро, а можна у власному авто завжди їхати (ми більше 5 хвилин в тянучці не перебуваємо у Львові і живемо в центрі - може просто треба знати околиці свого району?) за те, що цілодолбово є холодна та гаряча вода за те, що площа Ринок на яку їдуть творчі люди помилуватися звідусіль знаходиться саме тут за те, що тут вільно можна купити будь-який спечений за галицькими традиціями торт за те, що місто доброзичливе і я завжди бачу на вуличках когось із знайомих .. Випало Дніпро і дит.майданчики, але справедливості заради скажу. що на противагу я можу написати багато більше доброго про Львів...ТО так приклад того як можна написати одне і те саме про будь-яке місто!) P.S. Про будь-яке місто яке ВИ ЛЮБИТЕ!
Відповідь: пуперові відвідини столиці... я в загальному казала знаєте, з усіх моїх знайомих корінних киян тільки 1 чи 2 людей висловились в такому дусі, та й те в інеті В реалі ж - крім того, що такі дурниці не говорять, ще й добрими порадами допомагають, особливо таким от людям як я, котрі страждають на вроджений географічний кретинизм :o :o :o До того ж, зараз настільки багато іногородніх, що тільки в декотрих з акценту можна визначити, що то киянин-некиянин
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Я це і хотіла донести до Пупера - кожен баче те, що хоче У будь-якому місті є плюси і мінуси
Відповідь: пуперові відвідини столиці... гмммм... у львові також є район "с", і 300 000 людей, що там живуть -- його люблять.... колишнім і нинішнім киянам цей район подобається..... чи це не дивно?
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Львів також люблю, але: зелених вулиць вкрай мало залишилось не пам'ятаю коли востаннє не стояв в пробці їдучи з роботи в районі вул. Франка - Князя Романа у мене (і не тільки) нема цілодобової холодної води, а гарячу включали тільки на зиму (не знаю як буде далі) З рештою пунктів погоджуюсь
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Пупере, не розписуйся за всіх киян, добре? я нині саме готую фотозвіт-відповідь, як і обіцяла. про Київ.
Відповідь: пуперові відвідини столиці... у львів’ян немає вихолощеності.... так, це пов’язано з "водними проблемами", але я вбачаю в цьому великий плюс.... я не про "водну проблему" -- вона для львова є вічна!
Відповідь: пуперові відвідини столиці... відколи це Львів доброзичливе місто? нє, неправда хамів і бидла повно. от Київ був мені завжди доброзичливим.
Відповідь: пуперові відвідини столиці... пупере, Ви мене вразили! Та Вам в журналісти треба (чи вже там?) Такий цікавий фоторепортаж вийшов!!! Щодо трамваїв - цілком погоджуюсь.)) Тільки от: ринок-перехід-метро-Європейська площа-КПІ (м.Політехнічна), а якже більш кгм..культурні місця...ну там парки (той же КПІ - ви були поряд), театри, кручі Дніпра, арка народів, Софіївська площа? Чи це був тільки один день? Якщо так, то ще більш вражаюся, бо я б не змогла: галопОМ...галопОм.. -і за один день!
Відповідь: пуперові відвідини столиці... та ні... не там... таланту до цього не маю... пощастило відвідати ботанічний сад.... і це був найкращий день.... сорі.... за кілька днів.... пс. вам перестав подобатися ваш попередній аватар?...
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Ботанічний - на ст.м. Університет? У нас їх аж два. Але вважаю, що то не дуже вдалий був час для ботсаду. Знаєте яка краса в Печерському, коли цвіте бузок? Крім того, є "степова" зона, де стоять бабці кам"яні (такі як в Хомутовському степу, тільки київські обмальвані гидкими надписами типу"тут бил Я", "Маша+Вася"...). З цієї зони видно Дніпро. Є зона "тайги", є гірка - "гора" (може ви це все бачили?)... Навесні це надзвичайне видовище! Хто б тримав сумніви Перепрошую, але напевно Вас не ТАМ водили! Тож звідти і висновок такий. Він був дещо песимістичним. Пройшло те! ) Вам цей не подобається? (питаю як досвідченого "міняла" аватарів")
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Из-за пробок, высоких цен на недвижимость, быстрого ритма жизни что-ли??? Господи, как все это приземленно, простите меня. Все эти недостатки компенсируются зелеными киевскими улицами, древними красотами памятников культуры и искусства, самой величественной атмосферой этого города, красотой Днепра. Я ОЧЕНЬ люблю Киев, просто обожаю его!!! Но привыкла жить в маленьком городе
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Завжди жила в Києві. Наче б то...мала звикнути, але іноді й мені набридає оцей весь київський гамір. Та коли поїхала (за кордон) в маленьке містечко, було моторошно ходти ввечері по вулицям, бо здавалось, що я одна жива в цьому місті. Коли лягала спати, за вікном - жодного гудіння моторів...і від цього відчувала певний дискомфорт.
Відповідь: пуперові відвідини столиці... А хіба Львів не був теж столицею? Я живу у першій столиці, ще Харків називають східною столицею, Львів - західна столиця. Тому ми теж маємо право :bazar:
Відповідь: пуперові відвідини столиці... не пощастило... я переважно сам "водився"..... куди дідько завів -- те й побачив.... +1... гарний... попередній був стильний -- щось схоже на "ельф + снігова королева"? цей також гарний.... я моду на заміну аватарок започаткував..... може ще й правила придумати?..
Відповідь: пуперові відвідини столиці... історія? ок номінально -- київ є столицею.... але! було "київське велике князівство", тобто київ -- столиця великого князівства... львів -- столиця "галиції та лодомерії", королівства.... по-суті: статус вищий... що стосується харкова як "першої столиці" чи "столиці радянської України"... ладно промовчу....
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Тож є привід приїхати в Київ ще раз...для того, щоб зробити більш позитивні висновки про столицю //(про мене, якщо порівнювати Київ і Львів - я вже про це постила- мені ваше місто більше подобається, все в порівнянні...Але не вважаю наше місто, містом ринків, маркетів і Хрещатика!).// пупере, даруйте мені це питання, а чому ви "водилися" (хотіла написати інше слово - та боюсь, що ображу ) здебільшого самі? Чи мало френдів, які б могли показати повне обличчя столиці?) Чи по інакшому цікавіше? Не було страшно, що Вас викрадуть?)) дуже дякую за оцінку)) О вєлікій пупере, слава Вам -слава Вам! Амінь!