Відповідь: пуперові відвідини столиці... безтурботним києвом?.. ні.... не "з'їли", а з'їв -- євген петрович.....
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Мене Київ не пре... Асоціації із величезним мурашником, шаурмою, псевдо хот-догами, хачами і багато чого іншим... Є лише дві речі які мені в Києві подобаються, це музей Великої Вітчизняної Війни і музей авіації Пупере, є пропозиція, давайте краще весною махнем до Франківська або на Закарпаття... Там і люди привітніші, і міста не схожі на зазомбовані З.С. Фотоатчет - зачет
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Це українці дістали у спадок від совєтів, разом з компактними помешканнями, так званими "хрущовками". Ще вельми популярні були розкладні столи для гостей, а сідали зазвичай на дошку, яку клали на дві «табурєткі».:D І головне, мати все це господарство було за щастя, бо самі пам'ятаєте що то було - "діфіцит".:D А ще там за тином на світлині їде щвидкісний трамвай, хоча це дуже відносна швидкість, хіба що порівняти з рухом зірок на небі, тоді ще туди сюди. А на останніх 3-х зупинках ремонт, геть все поламали, і не кажуть коли знов буде їздити, кажуть "закопують гроші в землю", тіко чомусь ніхто не викопує? Але є приємне, ця вулиця Борщагівська, плавно переходить у іншу, котра мала назву пр-т 50-лєтія Октября, так от її врешті перейменовано на пр-т Леся Курбаса.
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Кресло-кровать станет удачным приобретением для обладателей жилища небольшого размера. Кровать-кресло собрано на надежном заводском оборудовании. Кресло кровать "Новик" это замечательная возможность разместить на ночь друга, или самому отдохнуть после трудового дня. Кресло-кровать "Новик" ( Модуль М ) Цена: Грн 900.00 -------------------------------------------------------------------------------- Кресло-кровать "Новик" Без подлокотников. Производитель : Днепропетровская мебельная фабрика "Модуль-Люкс" Цвет : цвета в ассортименте. Ткань: суедин, сатен - 900,00 грн Размер : 900*1000*1080 мм ( внутр. 900*2050 мм) http://www.perestroika.com.ua/compo...d,0/option,com_virtuemart/Itemid,51/vmcchk,1/
Відповідь: пуперові відвідини столиці... ми напевно в різних містах, та й з різними людьми зустрічалися Мені навпаки дуже сподобались тутешні жителі - дуже гостинні, добрі
Відповідь: пуперові відвідини столиці... пупер, Почитала Ваш отчет, отдохнула... Потеплеет, выбирайтесь к нам.
Відповідь: пуперові відвідини столиці... тук-тук! киянам в цю тему можна дописувати? 1. пупере, не їж шаурми. це - зло!!!!(я кажу: "піражкі с картошкай, с сабачкай-кошкай"). не їж їх, я тебе ДУЖЕ прошу. 2. до кінця тижня обіцяю зробити власний фотозвіт про своє місто-сесія позаду, тепер маю на це час. побачимо, хто на що звертає увагу.
Відповідь: пуперові відвідини столиці... а то дивлячись у кого який характер.от пупер любить на все дивитись з сарказмом, то і фото у нього такі
Відповідь: пуперові відвідини столиці... У нас теж така реклама є . Була собі така сіренька станція "Південний вокзал", а тепер проїжджаю і радіє око
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Та хіба цим наїшся? Не знаю як у вас але у нас онтих ролів як наїшся то потім в животі всеодно пусто, та в мене і від МакДональду в животі пусто.
Відповідь: пуперові відвідини столиці... є таке чудо он правда як зроблять нам таку канапку, то вона купи не тримається бо там ще і цибулі дадуть, і помідорів, і салату а зверха йогуртовим соусом поляють і пробують у піту закрутити... ти його кусь, а воно розлазиться. Приходиться виделкою їсти.
Відповідь: пуперові відвідини столиці... дивно.... це вони, мабуть, за принципом гамбургера роблять.....