Відповідь: пуперові відвідини столиці... потім я ще катався метром..... що тішить: гепнувся з ескалатора на п'яту точку тільки раз (це було попереднього дня).... і в мене є виправдання!.... я -- "заглядівся".... це укрсиббанк вкладає гроші в рекламу: мені сподобалося.... а вам? це потяг наближається.... а це майже як у пісні ("ат мєня сбєжала паслєдняя елєктрічка"): що в києві добре -- то це метрополітен.... у львові ми не дочекаємося.....
Відповідь: пуперові відвідини столиці... тут мені пощастило зазнимкувати неповторну мить!.... порожній ескалатор!... за кілька днів -- вперше!... на кожному кроці -- реклама.... це вже схоже на зомбування...
Відповідь: пуперові відвідини столиці... мені також пощастило потрапити до хостера -- максіма.... він подарував модне горнЄ.... і сказав: "так буде з кожним, хто прийде до мене в офіс" : пс. теліло... левандівко...
Відповідь: пуперові відвідини столиці... вечором вдалося потрапити на побачення з одним хорошим товаришем, який привів зі собою трьох друзів.... станція "золоті ворота", українська кав'ярня (назву не запам'ятав ) -- там все стилізовано під українську "мазанку".... після кав'ярні -- поверталися додому..... нові знайомі продемонстрували нову київську забаву: політ над ескалатором.... даруйте за "розмиті" світлини, бо: 1. знимкував не цамцунгом, а моторолою (0,3) 2. реготав...
Відповідь: пуперові відвідини столиці... передостанній день був дуже насичений!... найбільше запам'яталася прггулянка, від якої було найбільше вражень: подолом... потрапив, пройшовши фунікулер та "єврейську площу", на майдан:
Відповідь: пуперові відвідини столиці... це все ще на майдані: на вокзалі... гамаю генетично-модифіковану їжу :
Відповідь: пуперові відвідини столиці... повертаюся додому (вгадайте: кудою ): на світлині -- дата... 1960 (рік станції?)
Відповідь: пуперові відвідини столиці... останній день.... останній день був багатий на події..... побував на пєтроффкє.... а це я на пєтроффкє гамцяю шавєрму (біля політехнічного смачніша):
Відповідь: пуперові відвідини столиці... потім ми пройшлися троха містом.... євген петрович (мій двоюрідний швагро) сказав, що це дивно, що немає пробок в цьому місці в даний час.... тому я його і зазнимкував.... мало там що?..
Відповідь: пуперові відвідини столиці... після чого сталося НАЙСТРАШНІШЕ!!! ми пішли в суші-бар..... для мене -- сало- борще- вареникоїда це був шок! "пєрвоє" -- було смачне, хоч і незвичне.... а от саме суші!... вираз обличчя, коли я це жував -- показувати не буду.... скажу тільки, що враження були, ніби якусь медузу ковтаю.... у львові також є суші-бар, але якось не хотілося туди йти.... навіть не знаю, чи захочеться так ризикнути ще раз.... добре, що була гальба пива!
Відповідь: пуперові відвідини столиці... і про сумне.... це -- дорога додому.... напівпорожній трамвай, який чомусь називають швидкісним.... у нас перші три зупинки на личаківськів трамвай їде швидше.... це я пропозіхав, чи ліпше сказати -- просумував, свою зупинку.... на вокзалі мене зустріла і провела толстая -- моя племінниця, яка колись жила в мене... пс. хто зустріне її в києві -- привітайтеся, будь-ласка. все!
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Ну ось! Яка я рада за вас! На фотках ви абсолютно нормальний, а то з деяких ваших дописів у мене склалося враження, що ви якийсь П’єро - друг Мальвіни.:radist: А щодо суші-бару: згадала як ми з чоловіком пішли пообідати в золоту залу Останкіно і замовили собі страву. Зверху було щось, а під тим щось було м’ясо з чогось. Досих пір не знаю що то було, але якесь ніби непогане, ну вроді смачне.
Відповідь: пуперові відвідини столиці... То може вам змінити обстановку або ж частіше робити такі вилазки. Я це люблю. У студенські роки на літніх і зимових канікулах постійно кудись їздила і зараз маю що згадати.
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Та він і без фоток нормальнийпросто складається враження, що пупер в усьому розчарувався.А взагалі, прикольний чувак зі своїми "тараканами"в голові...зрештою як і всі ми.
Відповідь: пуперові відвідини столиці... Пупере, дуже гарна розповідь і фотки мені сподобались! Трохи заскучала за безтурботним життям і Києвом! Останнього разу була там на своє 18-річчя. Я зі своїм чоловіком(тоді ще просто коханим) вирішили відзначити моє повноліття якось по особливому, от взяли і втекли до Києва. Мамі мусіла збрехати шо їдемо цілою групою(доречі вона і досі так думає), а насправді поїхали в чотирьох(я,мій чоловік і ще двоє наших друзів). Сіли 4 березня вечерком у поїзд, а вже в 00.00 пили шампанське і дуріли майже до Києва(тільки люди,які з нами їхали поруч не хотілили веселитись! ). В Києві нас зустрів друг мого чоловічка(тепер він наш кум). Спочатку трохи показав нам столицю, а потім вирішили відсвяткувати мій ДН. Вечерком сіли в поїзд і відрубались усі поголовно(оскільки ніч перед тим не спали і ще плюс майже цілий день на ногах, ну і святкування також трохи своє дало) Отакий веселий і незабутній був мій 18 ДН.