Відповідь: пуперові фотки львова... ахтунк!!! личаківський район..... почну з "кінця"... одна з найкращих львівських панорам, про яку знає не так багато людей..... якщо оминути "пагорб слави" -- відкриється така картина.... даруйте, сонця було мало, тому вигляд не уже якісний.... це -- погляд на вулицю зелену, стрийську..... "фортеця" з антеною на даху насправді не фортеця, а податкова..... сам "пагорб слави": його тильний бік, показую, щоб всі бачили: у львові і не пахне вандалізмом!!! щоб не розповідали в неукраїнському змі:
Відповідь: пуперові фотки львова... кінцева трамвая "2"..... симетричні будинки...... чепурненький будинок справа -- колишній садочок, зараз -- приватна власність....... не міг я оминути цей заклад...... зараз це зелен гай", "за моЦкалів" -- "вєтєрок", в народі зрідка -- "ураган".... якщо зайти всередину -- може прокинутися ностальгія за ссср, той самий "аромат", офіціянтки з сусідніх сіл, відповідний "контингент"..... зверніть увагу на парк, який розпочинається одразу за "вєтєрком".... це -- личаківський парк!!! і це офіційний вхід з вулиці личаківської: в кількох метрах справа від входу вже засипане бомбосховище...... (в дитинстві побував) з лівого боку -- "червоні поля".... футбольні майданчики, ґрунт яких з битої червоної цегли, тому поля і справді червоні..... метрів сто і буде стадіон "скіф".... назва розшифровується, як "спортивний комплекс інституту фізкультури".....
Відповідь: пуперові фотки львова... жіночий монастир, колишній музей "пагорба слави"...... за воротами -- асфальтована дорога догори..... до того, як тут "відкрився" монастир -- дорога була не закритою.... катався по ній на скейті..... зверніть увагу на яму..... скільки себе пам’ятаю -- вона тут є..... одного разу в’їхав скейтом в цю -- на той час -- калабаню..... решту шляху проїхав на пузі..... пам’ятник гловацькому, народному борцю.... чим знаменитий цей пам’ятник?.... тим, що на нього всі вилазять...... найбільші "маніяки" -- аж на шию..... зізнаюся...... одного разу я почепив на косу унсовський паперовий прапорець......
Відповідь: пуперові фотки львова... церква "покрови"..... "за моЦкалів" тут був книжковий склад, де працював мій дідо, який там купляв книжки і мені дарував..... "12 місяців", "казки народів світу" тощо...... окремо тре сказати про ці два будинки...... один "стоїть" на личаківській, другий -- на вулиці "станція личаків" (трошки далі є залізниця, яка веде в нікуди....) на даху цих будинків "за моЦкалів" було написано "ленінізм -- наш прапор" і СЛАВА БОГА, що і цей "прапор" і "ленінізм" спочив у Бозі!!!... дурнуваті слова збрали дуже давно, не впевнений, що наша діаспора, як родом з личаківського району, пригадує.... чи пригадує?.. стілкою відмічено місце, де стояв танчик, який першим в’їхав до львова у 44-у..... танчик належав червоній армії..... всі дітиська лазили в цей танчик...... похвалюся: я також......
Відповідь: пуперові фотки львова... Треба додому їхати, а то в мене в голові вже якісь образи з дитинства поселилися. :shy: От приїду до Львова і буду вулицями мандрувати цілими днями. Якраз найкраща подруга на екскурсовода до того часу має вивчитися.
Відповідь: пуперові фотки львова... Ми з чоловіком в цій церкві брали шлюб...... А ви ніколи не чули що в тому монастирі колись була тюрма? Хтось мені колись таке розказував, правда не можу пригадати хто.....склероз
Відповідь: пуперові фотки львова... доки ти приїдеш до львова, усі фото будуть тутка.... тобто на виговського ви також не так давно мешкаєте, чи це просто збіг?.... одного разу я вилазив на цю вежу, на самісінький вершечок..... піпєц, як страшно було!
Відповідь: пуперові фотки львова... То й що? Мені моя Юльця таку екскурсію проведе... Вже мрію! :shy:
Відповідь: пуперові фотки львова... агась! Раніше жила на Китайській, одна з бічних вулиць Пасічної...
Відповідь: пуперові фотки львова... можу помилятись, але, здається - це трохи лівіше і там само, на кінцевій.