Відповідь: пуперові фотки львова... дімалоз, даруйте мені мою грубість..... ви -- професійний фотограф, а я ж просто стібуся (зовсім трошки)... і своєю мобілкою вночі не знимкую, тому що ніц не вийде все одно, матриця не дозволить.... я про те, що якщо людина хоче щось зробити, чи покритикувати, то нехай спочатку вивчить предмет, а потім запропонує хоч щось.... дякую.....
Відповідь: пуперові фотки львова... Пупер, продолжайте, вот у меня своих много фоток Львова, но ваши ценны тем, что это взгляд львовянина, тем более чувствуется, неравнодушного к своему городу
Відповідь: пуперові фотки львова... нині кілька ліричних відступів..... личаківська буде завтра.... обіцяю!... звичайно, якщо зі мною ніц не станеться...... район "с":
Відповідь: пуперові фотки львова... а це "стометрівка" неподалік того місця, де я мешкаю.... місце абсолютно нічим не цікаве, за виїмком того (увага: МАЙЖЕ містика), що тут у багатьох людей з’являється "морська хвороба"... тобто, коли йдеш цим проміжком -- підкошуються ноги, асфальт ніби хитається.... такий феномен спостерігається вечором, менше зимою, більше в інші пори року..... подивіться уважно на фото, може зрозумієте причину..... я передбачаю можливі коментарі.... "вечором"?.... дорога від "шекспіру" (ресторан такий)?... насправді пояснення зовсім просте..... дерева, які видно з лівого боку тротуару дають тінь..... коли повіває вітерець -- трохи хитаються і створюється ілюзія того, що асфальт хитається.... головне: не дивитися під ноги....
Відповідь: пуперові фотки львова... А мій будинок наступний справа Щодня на зупинку-додому... Я пройшлась по цій стометрівці....ПІ!!! Вся мокра А асвальт там дійсно "паранормальний":D:D:D
Відповідь: пуперові фотки львова... (не не реклама; не зважайте на те, що написано на "бігморді").... церквочка, що будують біля мене...... мене хрестили у цьому .... гмммм... сарайчику(?), що одразу за храмом... скажу чесно: охрестили не з першої спроби, бо першого разу прийшов дуже нетверезий, другого разу -- не дуже тверезий.... а це нині у переході помітив..... по-моєму, дотепно: майже як в анекдоті: повернувся їжак з чечні і почав всіх лісових мешканців "строїти".... "мешканці" леву пожалілися... прийшов лев і каже: - ти кто такой, чьо лесних житєлєй абіжаєш?... - я -- йожик, спецназ, а ти кто? - я -- царь звєрєй!!! - царь звєрєй -- кадироф, а ти -- животнає!..
Відповідь: пуперові фотки львова... А якшо повернете на Виговського, то далі Viltis, я і Уляночка... можна сказати шо також сусіди...
Відповідь: пуперові фотки львова... робимо "шекспірівську" форумівку?... щоправда (кажуть), що там якась нечиста сила присутня..... перша квіткова тумба біля "плато" в нашій сітці (до якої я рекомендую підключитися) називається "попільничка"...
Відповідь: пуперові фотки львова... Діма ноу проблем. я думаю розумну пораду можна послухати завжди. і це не буде так, як всі це називають "вчити жити" - тут на форумі забагато гордих людей, які будь-яку доброзичливу пораду сприймають тільки як "вчать жити". упокорення і смирення людям бракує.
Відповідь: пуперові фотки львова... +1, проФФесор!.. додам: дехто не сприймають критику, або сприймає її "в штики"..... що не скажеш про пана дімалоза.....
Відповідь: пуперові фотки львова... А я воопче там виріс... Недалечко,на Патона. А в тому парку.... Ох,молодість...
Відповідь: пуперові фотки львова... між іншим ти не зреагував на "Пуп" так ще тебе не називали , а мені Качині історії згадалися (там був Пупс)
Відповідь: пуперові фотки львова... Почитайте гілку про правду/неправду. Іноді краще змовчати. Навіть якщо поваги до іншої особи немає, то хоча би з поваги до себе.
Відповідь: пуперові фотки львова... А мені ні назва, ні фото не сподобалися. До речі, цілковита рація. Мені тим пуперові фото подобаються, що вони живі, без прикрас, що Львів на них такий, як є, без шопу, без домальовок, замальовок, відмальовок. Аби побачити інші фото, можна купити фотоальбом. Мені одна близька особа теж шле фото Львова просто з мобільного. І я ніби там, у Львові, хоч на мить. Ті фото мають щось своє, свій сенс, свою емоцію.