Відповідь: пуперові фотки львова... Дивлячись на фотографії скажу одне - краще б фоторепортаж робив dimalozz. ИМХО)
Відповідь: пуперові фотки львова... подивившись дизайн вашого сайту, я теж вважаю, що навіть дімалоз його зробив би ліпшим...
Відповідь: пуперові фотки львова... пупере, ви такий вразливий....не ображайтесь. Це ж лише моя думка....
Відповідь: пуперові фотки львова... А про який репортаж мова? Мерсі за комплімант! Аге чого? Яка професійність? Якщо можна, то я собі люблю і вар’ята пограти А чому навіть дімалозз? Ви бачили якісь мої дизайнерські творіння? І що, все так погано? Ну а щодо «дизайну сайту», то я хоч і не люблю ту ґалузь, але от кількість використаних шрифтав точно хочеться скоротити від 15 до 3-4 бодай. А дизайнеру дати перед сном почитати «Ководство» , не кажучи вже про щось серйозніше... (йой як я вже заоффтопив...)
Відповідь: пуперові фотки львова... Діма на мою думку вміє зловити момент, подати гарно те, що хоче подати і фотки якісні та цікаві.
Відповідь: пуперові фотки львова... ви завжди даєте такі "розумні" поради)))тож може самі б з них і скористалися?)))
Відповідь: пуперові фотки львова... ТАК написано ж у заголовку: "Пуперові фотки". Я теж думав, що в Пупера найкраща мобілка... Є яка є... ЗІ: я зрозумів "де собака порита". Я не маю любови до глянцевих журналів і фотографій.
Відповідь: пуперові фотки львова... ну от мене і дивує, чому фоторепортаж Львова робить людина, яка абсолютно н евміє гарно подати красу цього міста тай фото зовсім не якісне... просто щоб було? тоді нема питань)
Відповідь: пуперові фотки львова... А хіба у заголовку щось написано "про красу"? Задумка ТАКа у Пупера... Настрій ТАКий. Нє? От коли на Г... написано Г..., і не відповідає дійсності - зле.
Відповідь: пуперові фотки львова... а мені дуже подобаються фотки і коменти просто розривні. Діма ти не ображайся але твої фотки то одно, а ті фотки що робимо ми своїми мильницями, мобілками, цифрокомпактами то зовсям інше. ці фотографії ніколи не перетнуться на "життєвих дорогах". фотка з хаммером супер. якщо автор гілки не проти то можна дивитися усілякі фотки Львова, різних авторів. Просто не треба принижувати меншпрофесійних фотографів і казати що ракурс чи кут не той.
Відповідь: пуперові фотки львова... я завжди вважала, що людить роблять те, або ж прагнуть робити те, що у них найкраще вихродить, виходить добре. і вони з того горді і мають чим похвалитися. Але це мабуть індивідувально. )))) це надто посередньо, тому зовсім не зачіпає
Відповідь: пуперові фотки львова... Ви даремно на Пупера наїжджаєте. Підозрюю, що саме ТАКу тему Пупер хотів. Мені теж на подобається мода на "ублюдочне" взуття і одяг. Я не ношу ТАКий, волію класичне, гармонічніше. І репортаж зі смітниками мені не завжди цікаво дивитися (2 дні не заходив). Але... Люди різні, світ - різний. Можна з того покепкувати, та навіщо зажиратися?
Відповідь: пуперові фотки львова... та боже упаси)))нащо мені на нього наїжджати? Я лише кажу, що не розумію, чому він робить цей репортаж, бо на мою думку фото не дуже вдалі. І справа не в смітниках, і не в тому що зображено, а як.
Відповідь: пуперові фотки львова... як на мене: у пані просто комплекси... спочатку я сумнівався, а віднедавна у цьому переконався.... вам не подобається, то милуйтеся своїм журналом....
Відповідь: пуперові фотки львова... Пояснення дуже просте. Коли показував комусь фотку, то питалися як то на такій витримці всі машини змазані до невидимості, а той тан чітко вийшов. Просто він собі так припаркувався посеред дороги тож виглядає ніби він їде по вулиці, а не стоїть. Звісно, коли я знімав, то на нього навіть уваги не звернув, мене цікавили тільки вогні вулиці і проїзджаючих машин. Та я тут і не збираюсь нікого вчити. Я трохи не зразу зрозумів тему гілки, а тепер докепав ніби. п.с. Все ж не втримаюсь від порад авторам. Не тому що свербить, а тому що шкода коли є велика купа натхнення в людей але трошки кульгає якість. Коли мало світла — старайтеся знімати так, щоб камера не рухалася. Тут майже всеодно чим знімати. Можна і мобілкою посеред ночі зняти класно, тільки треба протерти їй об’єктив і поставити на щось її так щоб не рухалась (навіть не треба штатива) і фотки будуть чіткі. Для деяких зйомок мильниці навіть краще ніж якісь здоровенні дзеркалки. Часом не повірите чим знято коли дивишся потім фото. Всім па-па!
Відповідь: пуперові фотки львова... пупере, продовжуйте свій репортаж, пересічні громадяни чекають. Звичайно. у Діми фотки дуууже гарні, професійні.....а у пупера звичайні, без ніяких наворотів і фотошопів. Я вже писала, що непогано б було створити окрему гілку "Фото Львова"