Відповідь: пуперові фотки львова... для марусі-мами.... ЦУКЕРНЯ!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: в ній адміністрація "відповідає за капелюха та пальто".... які там смачні-і-і тістечка-а-а!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: а сюди я ні ногою!!!
Відповідь: пуперові фотки львова... гарне небо: ще одна фота в іншу "плєпорцію": колись тут був фонтан з рибками (цементними), перед ним скульптура.... тепер знову така сама скульптура.... що змушує задуматися..... львів’яни дарують таку скульптуру різним міста...... донечани -- пальму мерцалова..... індустріалізація і релігія, таке от поєднання....
Відповідь: пуперові фотки львова... цією фоткою нікого не здивуєш..... тому не буду фотографувати усі ці "банальні" "пам’ятки архітектури" кількасторічної давнини.... ріг руської-сербської: ще один колишній бордель..... я ні на що не натякаю, але борделів було багато..... чи це говорить про моральність, чи про аморальність, чи темперамент львів’ян.... висновок робіть самостійно...
Відповідь: пуперові фотки львова... тепер про ті місця, де не варто гуляти вночі, бо можна настрашитися.... руїни синагоги: зруйнована на початку другої світової.... чесно: не знаю чому її не відбудували... надпис на паркані перекласти?... "афа" -- символи "антифашистів" -- псевдо борців.... я до того, що на цій площадці люблять збиратися різного роду субкультури (емо - ні!), в тому числі скінхеди, панки, просто "хіпаблуди".... ось вона -- повністю: одразу за парканом цієї площадки: глибоко у підвалі (майже як в роберта домса) була колись пивна.... щось середнє між: чотири з мінусом -- три з плюсом.... пиво було холодне, дешеве, його було багато, але воно було розбавлене і трохи в пивній смерділо.....
Відповідь: пуперові фотки львова... стіна чоловічого монастиря: але туристам можна розповідати, що це стіна львова..... вулиця підвальна.... гарненька, затишна в самому центрі.... люблю її... "авангард" на вулиці валовій: церква андрія з боку вулиці валової.....
Відповідь: пуперові фотки львова... Дякую... як дасть Бог доїду до Львова то просиджу там цілий день або й два :D:D:D:D Так це ніби бувша Червона Шапочка! Там ще за мого дитинства подавали млинці з тараканами. УУ!!! Мням
Відповідь: пуперові фотки львова... круль данило "нефасадна" частина: і львівські барельєфи та статуї: валова: князя романа: вже близько: АХТУНГ! ПОЧАТОК ЛИЧАКІВСЬКОЇ!!! всьо на сьогодні....
Відповідь: пуперові фотки львова... Моє училище... але його вже не існує. Приміщення забрав універ. Щораз ближче і рідніше... Там де Київстар за мої молодості був Комісійний маґазин а якраз в нефасад Данила виходили вікна «Сбєркасси» «Ґражданє, хранітє дєньґі в збєрєґатєльних кассах...» Ми там з мамою нераз в черзі стояли, чекали коли мамуся гроші зряплату візьмуть. Пупере, а то ми напевне через ваш будинок бігали. Де пише Ратуші, через арку обходився кут будинку щоб попасти з Личаківської на Митну. Ех молодість...
Відповідь: пуперові фотки львова... точно, але вже дано ту браму закрили...... хоча, також давно я там не був..... може й ходять тудою....
Відповідь: пуперові фотки львова... О, і для мене теж! Маю прегарні спогади-враження від зустрічей з друзями в останнє своє перебування у Львові на Великодень два роки тому... Дякую, Пупере! Шкода, що тільки фасад Ратуші побілений... Ох, як інтригуюче!... Невже... Чекатиму з нетерпінням! Не підведіть.. :naci: Так і було, теж бігали, а ще "козаки-розбійники" там водили... А це місце мого першого поцілунку....:shy: :shy: :shy: А взагалі, щодня пробігала тут по кілька разів...
Відповідь: пуперові фотки львова... хто в личаківському жив, той тут регулярно щодня "пробігав"... і я також.....
Відповідь: пуперові фотки львова... малий відступ від личаківської..... катедра: зверніть увагу на ядро, що висить.... це так львів’яни посміялися з татар, що місто обстрілювали..... як в анекдоті... ізраїль... іде танк з юдеєм, перед танком біжить араб і відстрілюється з автомата.... перестав стріляти... відкривається люк: - ахмед, ти чого не стріляєш?.. - патрони закінчилися... - продати? так і тут: "стріляйте, хлопці, стріляйте"..... капличка боїмів (знатний був рід, на капличці є їх портрети).... та сама капличка, тільки без "понтів".... без різного роду "ракурсів", сонячних променів і золотого січення....
Відповідь: пуперові фотки львова... + 1 за фотку - 1 за назву.. ну направду, що львів"яни вже такі затуркані, шо ніц не бачили в тому життю, навіть тої недолугої чортопхайки-хамера..шо гості міста про таку назву подумають))
Відповідь: пуперові фотки львова... не знаю, що гості подумають про тих лвівян якщо я скажу, що номер в того хамера: букви + "6666"