Відповідь: пуперові фотки львова... Ой, і як це я не звернула уваги на колір її волосся... :D:D:D Виглядає, як моя однокласниця Мирося, але може, то й не вона.
Відповідь: пуперові фотки львова... все решта у неї також "нічого"..... зе я про зовнішні характеристики ... гммммм.... того, кого лотр_ан назвав "копійкою"..... з морально-етичними характеристиками не знайомий....
Відповідь: пуперові фотки львова... А я це і відчуваю..., дякую... ..а мій перелік частини шкільного асортименту --виходячи з 2о копійок, що дитиною отримувала з дому в день на кишенькові... Хтось, певно, мене зрозуміє... (ой, це не по темі...)
Відповідь: пуперові фотки львова... А на тім самім місцю мені заїхали в зад в 1992 році :o я була на жигулях, ось таких як стоять.
Відповідь: пуперові фотки львова... це -- львівська головна пошта..... солідна будівля.... якщо в петербурзі також така солідна -- не дивно, що комуняки в першу чергу хотіли її захопити... це ж фортеця! бібліотека імені стефаника на вулиці імені стефаника, там є і пам’ятник стефанику..... між іншим, це хороша львівська традиція: все "в одному наборі"..... "косяки" вийшли трохи з франком -- його вулиця та плоша знаходиться в іншому місці, не там де пам’ятник, парк та будинок його імені.... картинна галерея.... з другого боку вулиці стефаника.... всім рекомендую її відвідати... більше того!.. хочу додати, що "фейс контроль" там м’якіший, ніж в бібліотеці стефаника..... пс. з бібліотеки стефаника не можна виносити книги зовні, тільки різного роду професурі.... ппс. з картинної галереї також не можна картини виносити....
Відповідь: пуперові фотки львова... колись це був палац, не кого-небудь, а самого кучми!.. перед тим його збудували для одного маловідомого поляка потоцького, він був магнат, здається, що граф і таке інше.... що мене цікавить.... над воротами є герб з часів правління кучми.... перед правлінням я його не помічав..... (вгорі -- над воротами) чий це герб?...
Відповідь: пуперові фотки львова... львівська байка.... жили-були два брати... один попросив гроші в другого, той був скупий жмот і не дав гроші... тоді перший сам розбагатів, збудував будинок, поставив вгорі статуї, що дивилися осуджуєче в кабінет скупого брата.... це будинок скупого брата..... тепер це національний банк.... символічно, правда?..
Відповідь: пуперові фотки львова... О! А тойно зразу коло него будинок, невисокий з бальконами - то я там вісілє гуляла. На другім поверсі.
Відповідь: пуперові фотки львова... дивилися осуджуєче...:radist: Як я люблю ту байку оповідати гостям...
Відповідь: пуперові фотки львова... західне представництво президента чи "резиденція".... щось таке...
Відповідь: пуперові фотки львова... Я чего спросил, тому що сколько приезжал во Львов дворец был на реставрации. А чем Ющенко отличается от Кучмы, он также полюбляет отдыхать в резиденциях, что в Гуте, что в Крыму. В Ливадии из зала зеседания тройки вынесли знаменитый стол, за которым заседали Рузвельт, Сталин и Черчилль, потому что Ющенко не устраивает. А дом Городецкого, когда Кучма заикнулся, что там будет дом приемов, на него все накинулись. Кучма объявил, что будет музей. Что сейчас, дом приемов