Відповідь: пуперові фотки львова... Не кавальчик, а такий добрий КАВАЛОК, і для Маруськи каменицю №14 :p Особливо балькон з кухні, з якого ми на людей які вели або забирали діток з садочку, кидали яйцями або бомбочками саморобними :D
Відповідь: пуперові фотки львова... (продовження) у львові з болотом трохи ліпше, тому замість "модних гі*нодавів" я вдягнув "гоповські штіблЄти".... ото вони: я так подумав, що якби до них рожеві шнурівки, то цілком можливо, що був би схожий на емо.... завітав у відоме ві львові місце і на замовлення канадійських друзів зазнимкував оце: смачного!...
Відповідь: пуперові фотки львова... це -- меморіальна дошка.... соломія крушельницька, світова зірка, іменем якої названо львівський оперний театр..... раніше оперний було названо іменем геніального письменника -- івана франка, про якого далі.... як видно по цій дошці -- львівська співачка мешкала у цьому будинку, і як видно по автографам нижче -- в цьому ж будинку зара мешкають "добродії" іншого ґатунку.... мабуть, в майбутньому маляри...
Відповідь: пуперові фотки львова... іван франко... неординарна особистість.... поет, редактор, видавець, політик.... соціаліст..... людина геніальна!.. львів’яни люблять франка, пам’ятають, знають, шанують... іменем названо баго цікавих львівських місць, є багато меморіальних дошок... це парк івана франка: пам’ятник франкові: університет імені івана франка.... головний корпус, раніше (за поляків) -- галицький сейм....
Відповідь: пуперові фотки львова... в цьому будинку певний час франко мешкав: а тут "сидів": тепер там сидять за партами студенти "львівської політехніки"...
Відповідь: пуперові фотки львова... крєатіфф львівських "малярів з підворотні".... пам’ятник маркіяну шашкевичу, співзасновнику "руської трійці".... не дивно, що він тут один.... оскільки двоє інших "хитнулися в польський та російський бік"...... мені приємно, що "митці" не розписали цей пам’ятник, і не приліпили дурнувате прізвисько, так, як це сталося з пам’ятником шевченка та федоровича.....
Відповідь: пуперові фотки львова... якщо уважно придивитися та трошки увімкнути фантазію, то можна помітити нагорі будівлю.... це -- львівська австрійська цитадель.... в теорії -- з неї прострілюється весь львів...... і я втішений, що на практиці це ніхто не перевірив... внизу під цитаделлю є забігайлівка..... (вулиця стефаника) "в народі" -- "на іконах"..... історичної цінності жодної немає, просто у свій час там було багато випито пива (та горівки).... люди! ніколи сюди не ходіть!!! остання на сьогодні.... вибачте, не втримався......
Відповідь: пуперові фотки львова... Где ж вы раньше были, я где-то года 3 назад шел в библиотеку Стефаника, до мероприятия оставалось полчаса, ну я и присел в этом кафе, помню очень пива хотелось, но перед официозом нельзя, не гламурно как то, попросил чаю с лимоном. Осмотрелся, стол грязный, какие то личности, смахивающие на наркоманов. Только не говорите, что там еще и педики собираются
Відповідь: пуперові фотки львова... якби ж я знав, що ви там будете........ вісім років тому -- там було ще "більш-менш".....
Відповідь: пуперові фотки львова... :shy: А Зірницю ой як потішили б кутовим будинком Личаківська-Чехова!... Здогадуюсь, і вам в насолоду... (Що ж вам за те пообіцяти?...)
Відповідь: пуперові фотки львова... яке може бути "пообіцяти" між "нами"!... ми ж протирали одні й ті самі стільці, їздили тими самими сходами, гамцяли ті самі булочки: "трикутник" за дев’ять, "з варенням по середині" -- за вісім, макову -- за сім копійок.... словами описати тяжко..... це -- витвір мистецтва!...
Відповідь: пуперові фотки львова... Йой, та не гнівайтеся!...Не хтілам образити... ...Сметанник за 1о копійок, терта морква на тарельці за 3 копійки, кисіль за 5..., пакетик шипучки на Винниківському за чтори, пломбір за 2о, крем-брюле за 15, фруктове за 12...ой, і часи були...
Відповідь: пуперові фотки львова... За Шевченка знаю. А Федоровича не знаю. Йой, з тим пупером! То гот-доґами смаку нажене, то тепер булочками з 37-мої. А я ще нині не снідала. Тепер вже точно до обіду не дочекаю. :D
Відповідь: пуперові фотки львова... та ні...... допис протилежного характеру...... "попрошайка"..... сподіваюся, що з пляшки?...
Відповідь: пуперові фотки львова... Миху, ви щось так вже останнім часом говорите, ніби зібралися зі Львова переїжджати кудись...