Відповідь: пуперові фотки львова... кул!.... та не смійтеся ви так!.... я пожартував..... вулиця тягнеться далі аніж до "с".....
Відповідь: пуперові фотки львова... Пупер , велике , превелике Вам ДЯКУЮ!.Ніби в дома побував.З мене як обіцяв пиво і їда. Ось мiй рідний кут.Недалеко звідси я жив.А в "Зірці" , фільм "Земля Саннікова" в дитинстві я бачив 5 разів.Він дещо вплинув на вибір моєї професії. Ще раз , Пупер ,Велике Дякую!
Відповідь: пуперові фотки львова... A я тев дорогов набігалась... до школи і до товаришок. Пупере, дякую від моєї мами і родини. Вони з задоволенням подивились і згадали свою молодість. Але де наше Сагайдачного і Круп*ярська?
Відповідь: пуперові фотки львова... І я там кожний камінчик знаю.кожний двір,.... в задньому дворі лікарні на Матюшенка , в дитинстві войнушку грали...
Відповідь: пуперові фотки львова... на форумі з’явилася купа особистих фотогалерей, я думав, що мої фотки вже нікому не цікаві.... хотів гілку закрити.
Відповідь: пуперові фотки львова... ЭТ точно! Назвался груздем-полезай в кузовок! Не гоже, Пупер, стоп делать!
Відповідь: пуперові фотки львова... От маєш, Коза i Маруська чекають чекають, кожен день провiряють гiлку чи немає їх рiдних вулиць ( смiю сказати давно обiцяних???), а тут i не пахне
Відповідь: пуперові фотки львова... О власні... я мож сказати всі нігті обгризла по три рази на руках і на ногах, усе переживаю чи чогось бува не сталось з нашими фотками... а пупер собі подумав що він нам вже не тра.