Відповідь: пуперові фотки львова... Хі-хі... Там нижче трохи по правому боці під 7а жив Малишевський. Ніна його буде знати. А зліва був дитячий майданчик... Так само як був колись на Репіна. Уууу, безсовісні! Отут, ми з Романом сиділи за лямкою вина 31 серпня 1998 року. Того вечора я усвідомила, що закохалася.
Відповідь: пуперові фотки львова... сусіди!!!! поломані качелі і пісок... а ще в під’їзді, біля нього, одеська кіностудія якось кіно знімала... а ще на цьому майданчику "підозрілий дядько" нам -- школярам -- фотографії з "голими бабами" показував.... це був клас 6-7, точніше не пригадую....
Відповідь: пуперові фотки львова... та що ж то я? та забув, там беруть гроші зі всіх йолки-палки, все напутав. посипаю голову попелом! я думав ти про дружину писав і очепятався (знаєш як я люблю придертися). вибачай. трошка мене не туди занесло. я не небрався він завжди був зі мнов (він як вірус герпесу, є у всіх але не у всіх проявляється ). а пан Мих і пан Ромко дуже часто влучно одним дописом як ви кажете "флудять" і всім смішно і ситуації бувало розрулюють.
Відповідь: пуперові фотки львова... Ой Пупере, наробили ви бiди на мою голову. Тепер я сиджу i себе сварю. А за що? За то що багато чого забула... Як це сталось, не знаю... Тре виправляти. Сьогоднi покажу цi фоти чоловiковi щоб менi бiльше не морочив голови що не знає чи буде їхати чи нi.
Відповідь: пуперові фотки львова... подвір’я нашої школи: з ґратками -- квартира сторожа.... без ґраток -- бункер гебельса... ярослав петрович гебельс -- вчитель праці.... або як його ще любовно називали: гебко! труба біля входу на подвір’я школи..... посидів я на ній сьогодні трошки: в дитинстві та юності, коли читав грандіозну книгу, яка називається "республіка шкід", я собі уявляв якось той сиротинець, де персонажі мешкали..... коли сьогодні подивився на нашу школу, то зрозумів -- ОСЬ ЯК!... колишня російська 12-а школа, а тепер молодші класи нашої:
Відповідь: пуперові фотки львова... Сторож був якраз Хома. І має він двох синів Василя й Олега (другий був старостою мого класу). Кликали "гебко" і ніхто ніколи не пам"ятав його прізвище. Про це навіть ходила шкільна легенда. Якось хлопці сказали чоловікові, що питався у дітей на подвір"ї за Ярославом Петровичем, що "гебко он там". Чоловік так і звернувся "пане гебку". Сміху було...
Відповідь: пуперові фотки львова... продовжую?... костел антонія... якщо придивитися, то можна в ньому впізнати справжню бастилію, з якої виходив д’артаньян після відвідин кардинала рішельє у фільмі "д’артаньян і три мушкетери”: одразу біля костелу вулиця заньковецької... нагорі -- собор, колишня туберкульозна лікарня і вулиця лисенка, по якій ми зі школи бігали на високий замок... там трошки далі був стрілецький тир і "ансамбль пісні та пляски" радянської армії..... в тирі я відмітився свого часу: ходив на спотривну стрільбу (з марголіна): сюди мене тягнули-тягнули, тягнули-тягнули, мало руку не відірвали, але не затягнули.... личаківський військомат: стоперша школа для дітей з вадами слуху, не плутати зі сто третьою (!!!): просто один із багатьох і багатьох гарних будинків на вулиці личаківській, одразу ща ним військовий шпиталь:
Відповідь: пуперові фотки львова... боянчег!... моя сестра (та, яка зара у києві, старша на 4 роки) одного разу вітала "гебка" з чимось там.... так от вона так і почала промову: шановний ярослав петрович гебельс!...... а які історії вона мене переповідала (їх її однокласники частково придумували, частково передавали з покоління до покоління)!... про те, що в гебка прямий зв’язок з берліном, що він своїми інструментами ночами дітей катує!...
Відповідь: пуперові фотки львова... чехова!.. там вдалині залишки личаківської..... ги.... "залишки" -- російською "останкі"..... "останкинское телевидение" -- "залишкове телебачення"?.... остання фотка для того, щоб всі побачили, в яких тяжких умовах я нині "працював".... (ціну фоткам набиваю)...
Відповідь: пуперові фотки львова... Пупере, дорогий, кращого подарунка на мій день народження не могли придумати!!! Заворожено споглядаю всі ці ваші фото, від одного до останнього. До болю знайомий кожен камінчик бруківки. Неймовірно! Ну, що сказати, хвилююче, дуже, не можу стримати сліз... Так, людоньки, це мій будинок, мій рідненький! Бачу, відновили Вареничну, там, в подвірї будинку, роками щодня з ранку до вечора біля здоровенного баняка лупили картоплю на вареники дві жіночки і все гуторили... А на першому поверсі біля вхідної брами (куди подівався номер будинку?..) з колишнього чийогось помешкання зробили Банк, а обіцяли Аптеку... Хвилею накочуються спогади, спогади... все змінилось з тих "наших" часів, і всеодно, близьке серцю, таке все рідне! Пупере (можна Сергію?), велике дякую!
Відповідь: пуперові фотки львова... І я дякую тобі. Сергію.Я наче пройшлася тими вуличками.Завжди з завмиранням дивлюся фотки Львова, а в тебе вони такі живі, без прикрас.Дещо я навіть впізналахоч це було давно і "галопом по Львову"..та все ж... Все більше переконуюсь, що це МОЄ МІСТО.Місто, в якому я хочу жити..
Відповідь: пуперові фотки львова... щось ви натякаєте недобре, або я не розумію..... зелена, як було мною тут і написано "починається у львові".... "в цілому львові" жити можуть тільки бездомні.....
Відповідь: пуперові фотки львова... Починається то вона у Львові.Але тягнеться...страшно вимовити...аж до С...:shutup: