Відповідь: пуперові фотки львова... "бідний" та "нещасний" водоканал: навпроти нього вулиця івасюка, де мешкав геніальний український композитор та співак: в цьому крайньому будинку:
Відповідь: пуперові фотки львова... А трохи вище 49 школа, де я вчилася останній рік. 11 клас тобто. Сергію, а Липова Алея буде?
Відповідь: пуперові фотки львова... тут починаються "закручення" вулиці зеленої... звичайно, що не такі "закрутисті" як "закручення" на вулиці стрийській, але теж помітні: зверніть увагу на два патички, які стирчать зі землі навпроти банку... це -- сакури... сподіваюся, що колись вулиця зелена буде ще більш гарною, завдяки саду з японської вишні, і буде цим трошки схожа на ужгород.... це -- рогожитіє на "водогінній"..... (по секрету: тутка неподалік десь зара мартіні): "зірка", вона ж "пікасо": не зважаючи на зашморганий зовнішній вигляд, щоразу на імпрезах там повний зал молоді.....
Відповідь: пуперові фотки львова... липової алеї нині і завтра не буде..... буде кавалочок личаківської, вкупі зі зупинками "мечнікова", "медінститут" ("базарчик") і "чехова".....
Відповідь: пуперові фотки львова... Не десь. Bище, якщо ти про редакцію. А от до 49 школи не дійшов...
Відповідь: пуперові фотки львова... І мій Максим там вчився.Казав, що як тільки розбагатіє, то дасть гроші на ремонт школи
Відповідь: пуперові фотки львова... її трошки видно.... я на мечнікова повернув... пс. замовлення приймаються..... а я думав: купить.....
Відповідь: пуперові фотки львова... продовжимо мою прогулянку..... я ноги нині до колін стоптав..... перехрестя вулиць левицького\студентська\мечнікова, це "там, де сімка на погулянку повертає": "секретний об’єкт” -- російський консулят, ой, пардон, рускоє консульство..... підійшов до мене поліцай і каже: фотографувати не можна, чрЄвато (так і сказав)... я: ой, зара подивлюся, чи сфоткав... він: та фіг з ним, сфоткав то сфоткав, але вважєй.... ото я зараз "вважєю" і "секретний об’єкт" приховав.... дорога до погулянки, і колишнього палацу піонерів: вулиця левицького, колишня маяковського... (на червоний паркан справа не дивитися, якщо я правильно зрозумів -- він також секретний!!!):
Відповідь: пуперові фотки львова... реконструкція трамвайної колії на мечнікова триває.... а це край личаківського цвинтаря: центральний вхід, де за нього гроші беруть, але якщо добре попросити, то й так пустять: кінець вулиці пекарської: і закінчується вулиця пекарська якраз на вулиці мечнікова біля цвинтаря..... на ній розташовано медінститут... гммммм....
Відповідь: пуперові фотки львова... а на площі Петрушевича з ліва на протилежному боці від місця де монумент ціла алея сакур.
Відповідь: пуперові фотки львова... "марсове поле": стрілочкою відмічено "пагорб слави", з якого я робив перші фото личаківського району... трохи більше 30-ти років тому в цьомі місці "знайшовся" я, два роки тому -- томочка: перехрестя вулиць мечнікова\некрасова: ще одне повідомлення про ремонт трамвайної колії: навіть не знаю, нащо я його зазнимкував?... мабуть: для історії, для нащадків....
Відповідь: пуперові фотки львова... не вводи в оману беруть гроші тільки з екскурсій. з поодиноких людей ніколи не беруть.
Відповідь: пуперові фотки львова... шпиталь прикордонників: оця "штукенція" з боакитним фоном не наліплена у фотошопі, вона і справді там стоїть.... довгі, довжелезні роки, від тих часів коли щодня я їздив до школи (або ходив) я ніяк не міг зрозуміти що це дивна будівля навпроти шпиталю прикордонників!.... минули роки і ... я все одно не знаю.... будинок піонерів і вулиця ніжинська за ним: лілька... харківська: всьо, що лишилося від нашої "фантазії":
Відповідь: пуперові фотки львова... ціхо!... мені муніципали пиво винні за рекламу!... якщо люди дізнаються, що тільки за екскурсії, то не буде в мене пива!... андрійко, ти що написав?.... 30 років тому -- мене там народили, два роки тому -- томочку...
Відповідь: пуперові фотки львова... Андрійку, англійською так і говориться, до речі. А взагалі, ви вже, бачу, набралися вірусу флуду від Миха. Але якщо вже флудите, то з головою бажано.
Відповідь: пуперові фотки львова... багато хто хвилювався...... все гаразд!.... "каштан" на місці!... це вулиця сковороди: не знаю таких школярів з 37-о школи, хто ніколи не бігав цими сходами.... це "потаємний шлях" з вулиці вишинського.... знизу: згори: сама вулиця вишинського (та частина, що біля нашої школи): вийшло майже як в анекдоті: 20-і роки, радянський союз... сидять троє чоловіків у камері.... - ти за що сидиш?... - а я карла радека на мітингу сварив, а ти за що?... - а я карла радека на мітингу хвалив!.. і до третього: - а ти за що?... - а я сам і є карл радек!
Відповідь: пуперові фотки львова... вже скоро!!! 37-а школа скоро!!! це -- відрізок вулиці личаківської від бару "гледіс" і до костелу антонія: бар "гледіс"..... не міг я його пропустити.... перші мої власні гроші, які я після школи пропив, вкладено в добробут власників цього закладу: винниківський ринок, зупинка трамваю "базарчик": музична школа!... знаменита музична школа, ось вона: зазнимкував навмисне в такому ракурсі, щоб не було видно зашморганого подвір’я......
Відповідь: пуперові фотки львова... спочатку думав, чи не підрихтувати у фотошопі оцей жах.. а! передумав!... ось вона "правда-матка", в яких умовах ми здобували таких потрібних знань!....